• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

şuan eşimim iş durumu nedeniyle almanyadayız. ben burda doğurmak istemiyorum. mayısta eskişehire geliyorum inş. sakaryada ramazan beye gitmeyi planlıyorum. benim eltim şuan özlem hanımın takibinde:))

Ramazan Beyi önerenler oldu bana da, güvendiğim birisiydi hatta öneren. Ben Sakarya hastanesine tahammül edemiyorum, endokrin doktorum için sürekli oraya gidiyorum, pisliğinden, çalışanlarına hepsi beni çok rahatsız ediyor. Bu yüzden Bir kaç kere, en azından tanışayım dedim ama yok olmaz o hastanede dedim ve döndüm... peki eltin Özlem hanımdan memnun değil mi sen onu tercih etmiyorsun???

kesinlikle sana katılıyorum ben üçlüesti yaptırmak istemiyorum bakalım eşimle birlikte karar verecegiz zaten aşılama ile hamile kalmıştım bu zamana kadar bebgimde bir bozukluk olsaydı düşerdi diye düşünüyorum Allah herşeyin hayırlı olanını nasip etsin hepimize.

bende üçlü test yaptırmayacaktım cinsiyeti için gittiğimizde üçlütest için direk kan aldırdı.hiçistiyormusunuz istemiyormusunuz sormadı bile.neyse pazartesi günü sonuç çıkacak.umarım sorun yoktur.bu arada bende aşılama ile hamile kaldım.

bu sabah sol tarafımda bir acı ile uyandım yüz üstü yatmışım birde söylemesi ayıp tuvaletim gelmiş bebecik sıkıştı herhalde bu şartlarda. ilk defa ağrı duydum sağda birşey yok sol da ağrı ne oluyo yaa dedim uyku sersemi sonra aklıma geldi karnımda bir bebek var ve artık yavaş yavaş uykuma bile müdahale ediyor :)

evet artık böyle annesi.herşeyimiz artık onlara göre olacak.daha bu neki bi doğsunlar hayırlısıyla inşallah.bak ozaman daha nelerimize müdahele edecekler.doktorum sırtüstü yatmanında artık sakıncalı olacağını söyledi sadece sağıma yada soluma yatabiliyorum sabahları kollarım uyuşmuş oluyor.uykumda ara sıra sırtüstü yattığımda eşim farkedip beni çeviriyor.anlıcağın kaçamakta yapamıyorum.olsun bıdığım için razıyım:emir_bebek:yeterki annesinin bitanesi rahat etsin.ona bi zarar gelmesin.

bu sabah sol tarafımda bir acı ile uyandım yüz üstü yatmışım birde söylemesi ayıp tuvaletim gelmiş bebecik sıkıştı herhalde bu şartlarda. ilk defa ağrı duydum sağda birşey yok sol da ağrı ne oluyo yaa dedim uyku sersemi sonra aklıma geldi karnımda bir bebek var ve artık yavaş yavaş uykuma bile müdahale ediyor :)

evet artık böyle annesi.herşeyimiz artık onlara göre olacak.daha bu neki bi doğsunlar hayırlısıyla inşallah.bak ozaman daha nelerimize müdahele edecekler.doktorum sırtüstü yatmanında artık sakıncalı olacağını söyledi sadece sağıma yada soluma yatabiliyorum sabahları kollarım uyuşmuş oluyor.uykumda ara sıra sırtüstü yattığımda eşim farkedip beni çeviriyor.anlıcağın kaçamakta yapamıyorum.olsun bıdığım için razıyım:emir_bebek:yeterki annesinin bitanesi rahat etsin.ona bi zarar gelmesin.

bende üçlü test yaptırmayacaktım cinsiyeti için gittiğimizde üçlütest için direk kan aldırdı.hiçistiyormusunuz istemiyormusunuz sormadı bile.neyse pazartesi günü sonuç çıkacak.umarım sorun yoktur.bu arada bende aşılama ile hamile kaldım.

bnede 3 lü test yptrcam ıkılı yaptırmamıstım ılk defa devlette yaptrcm baaklım ıns güzel cıkar sonuc

bnede 3 lü test yptrcam ıkılı yaptırmamıstım ılk defa devlette yaptrcm baaklım ıns güzel cıkar sonuc

bende pazartesi günü test sonucunu alıyım cinsiyetinide kesinleştirebilirsem devlet hastanesine başlıcam doğumu özelde yapmak istemiyorum.

bende 4. aşılamada kaldım :46:

Merhaba kızlar,bizde herşey yolunda çok şükür.Yürüyüşe basladım çok rahatladım..Paso yattığım için hem çok kilo aldım hem de çok bel agrıları cekiyordum.Şimdi cok degil sadece yarım saat normal tempoda yürüyorum..Kendimi cok daha iyi hissediyorum.Hamilelikte egzersiz mutluluk hormonu salgılamamıza sebep oldugu için bebişimiz de mutllu oluyorumuş:))

bende pazartesi günü test sonucunu alıyım cinsiyetinide kesinleştirebilirsem devlet hastanesine başlıcam doğumu özelde yapmak istemiyorum.

cınsıyet bızımde kesın degıl dha devlettemı dusunysn valla tandklrmdn devlette olanlr hıc memnun kalmadılar oyuzden bende ozelde dusunuyrm

slm kızlar dr dan geldik paşamız büyümüş 215 gr boyumuz 12 cm dr uyumlu dedi cinsiyetimiz için kesin dedi erkek miş daha önceleri erkek gibi diyordu önemli olan sağlıklı olması

selam kızlar ben gezdim dolaştım şöyle güzel bi hamile elbisesi bulamadım yaa daha ihtiyacım yok gerçi ilerde bulurum umarım, bebiş kıyafetlerine baktım yine eli boş döndüm h&m de indirim vardı, mothercare yeni sezon getirmiş lcw ya mavi ya pembe vardı olanları beğenmedim ve hiçbiyerde kadife tulum bulamadımmmm

kızlar ben 16 hafta 5 günlük hamileyim :49: ve kuşumun hareketlerini henüz 1 kere hissettim. oda yanılmıyorsam tabi... sizce çokmu sabırsız davranıyorum?? ben minikimin içerde kıpır kıpır olmasını istiyorum.. :50: :50:

bende 4. aşılamada kaldım :46:
canımm ya nekadar çok uğraşmışsınız bebek içinşükürki olmuş
kızlar ben 16 hafta 5 günlük hamileyim :49: ve kuşumun hareketlerini henüz 1 kere hissettim. oda yanılmıyorsam tabi... sizce çokmu sabırsız davranıyorum?? ben minikimin içerde kıpır kıpır olmasını istiyorum.. :50: :50:

canım 20 de bile hissetmen normalinş çabucak hissedersnn

kızlar bende acayip bir uyku sendromu var sizdede varmı sürekli uyumak istiyorum yaaaaaaa

senin göbüşe erkek demiştim tuttu :) allah analı babalı büyütsün inş. :nazar:
benimde gündüz çok uykum geliyor ama uyumak istemiyorum uyuyunca felaket sersemliyorum ve baş ağrısı oluyor.

Back
X