kızlar tekrar merhaba 1 aylık kabus günlerimden sonra (2'li tararmam riskli çıktığı için cvs yaptırmıştım ) aydınlık günlere kavuştum, sonuçlarım temiz çıktı
veee kızım olacakmış, dün resmen el salladı bana ultrasonda
ya bide ne sorcam cildim ve saçlarım inanılmaz kurudu, kremlen kremlen nereye kadar yaw, sizde kurudunuz mu :)
arkadasımınn kuzusuuu benım daaha hıc resmı yok yaaa vermıolarr..:2::2:
kızlar merhabalarrrrrrrr bugün sabaha güzel bir kahvaltıyla başladımçok fenaa yedim ama hep faydalı besinlerdi:)
kızlarr birşey soracağımm
geceleri burnum tıkanıyor nefes almakta zorlaıyorum ağzıımdan nefes alıyorum dilim damağım kurumuş şekilde uynaıyorum sizlerin vamrı böyle bir şikayeti
ya bende ne pıt pıt var ne tıktık daha bişey hissedemiyorum. gerçi çok ufak daha ama.
kızlar merhabalarrrrrrrr bugün sabaha güzel bir kahvaltıyla başladımçok fenaa yedim ama hep faydalı besinlerdi:)
geceleri burnum tıkanıyor nefes almakta zorlaıyorum ağzıımdan nefes alıyorum dilim damağım kurumuş şekilde uynaıyorum sizlerin vamrı böyle bir şikayeti
devlete gıdıomm zonguldaktayyım yaa vermıyolar uyuzlarSana neden vermiyor ki doktor?
Benim şimdiden 30 tane resim olmuştur :)
Bebek günlüğü tutuyorum ben günlüğün arkasında da resimleri yapıştırarak albüm yaptım. Hafta hafta büyümesi diye. Güzel oldu
aynen bogulucam sankı agzım acık uyumaktann nefes borum kuruoo yutkunamıyorummBen de ağzımla nefes alıyorum gece uyurken. Sabah da aynen dediğin gibi susuz uyanıyorum. Zaten gece de en az 2 kere tuvalete kalktığım için su içiyorum ama gene de yetmiyo :)
Ben de ağzımla nefes alıyorum gece uyurken. Sabah da aynen dediğin gibi susuz uyanıyorum. Zaten gece de en az 2 kere tuvalete kalktığım için su içiyorum ama gene de yetmiyo :)
Öncelikle afiyet olsun. Ben işyerimde simidimi yerken çok anlamlı oldu bu satırlar... Bir çok yerde okudum hamilelikte burun mukozasının kıvamında değişiklik görülebilirmiş. O yüzden sürekli geniz tıkanıklığı var gibi hissedebilirmişsin. Ayrıca uyuduğun yerin nemi ile de çok ilgili, tam havalar değişim gösteriyorken normal bence...
saol canımafıyetolsun cnm aynen bende 25 gundur var buu sıkıntı esımde yazıkk agzından nefes alıosun dıoo acaıp sesler cıkıo dıo
:
ayy kıyamam çok üzüldüm((
ben bugün işe geç geldim kahvaltı yapayım diye epeydir evde yapmıyordum işte poğaça süt falan geçiştiriyordum.
hım canım ozaman geçici bir durum inş. öyledirrrrr
peteklerin üstünde su varr buhar yapsın diye kokuyorum ama yinede çok etkili olmuyor bana aldıracaklar bir buhar makinesi yaa
günaydınlaaaar
saol canım
hımssss sizlerdede var olmasına üzüldüm yaaaama bilgi aldığımiçinde sevindim dr asorduunuzmu bu durumu
bende aşıya gıdıcem yürüyerek ordan eşimle bulusup gezmeyı dusunuyorumkızlaaar hava çok güzeel ben bugün uzun bi yürüyüş planlıyorum sonrasında da belki alışverişe çıkarım :)
sizlere de öneririm güzel bir yürüyüş çok iyi geliyor inanın :)
bende aşıya gıdıcem yürüyerek ordan eşimle bulusup gezmeyı dusunuyorumhavalar ısındı ıcımızz kaynıo wallaa evde tıkılmak ıı deıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?