2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hoşşşşbuldukkkkkkkkkkkkkkkkkkk:)

ah kıyamam fıstık yaa hala devam ediyormuu(((
Allah kolaylık versin
ben iyyim bendede fazla bir iştah var nasıl törpilerim diye uğraşıyorum

bıtmıstı ama gene dun gerı dondu bugun daha ıyı gıbıyımmm. mıdem bulandıkca kendımce rahım buyuyo dıyorumm dogrumu bılmem :126:

sende bnm gıbısın gostermıo bıdıklar ya:)))
benim kendi doğum tarihim 07.09 :)))) bebeğim de sezeryan olursa aynı tarihte olcak inşallah :) yani seninle aynı gün doğuma gircez :))
benımde dogum trhm 06/09 bebısımnkıde 06/09/2012 ıns aynı gun olr bebgmn
biri vardi topikde idrar yolu enfeksiyonu olan ama kimdi hatirlayamadim(

cnm bende vardı ıdrar yolu enfeksıyonu dr.antıbıyotık verdı ama hepsı alerjı yaptı hamılelıkten dolayı antıbıyotıge alerjım varmıs dha oncelerı hıc yoktu bole bıseyım ılac kullnmyrm bol bol su ıcıcem oyuzden

Geçmiş olsunn,
Bende de idrar yolu enfeksiyonu vardı.
1 fitil, 4 suda eriyen toz, 1 hafta sabah akşam antibiyotik kullandım. 10 günde ancak geçti

süksük seninki kıpırdamaya başlamışmıydı canım nasıl oluyo devamlı oluyo mu

ewt cnm gecen haftadan berı masallahı varr hıc durmuoo bebısımmm :)) yok cnm herzaman deıll ama uyurken bıle kıpırdıodu gece bı ara su ıcmeye kakltımm.. sabahta azcık oynadıı durdu sımdı oynamıyınca aradaa sıvazlıyorumm karnımı uyanıomudur nedır kuzumm .. bugün ogleden sonra asımızz var ınss acımaazz

kızlar tekrar merhaba 1 aylık kabus günlerimden sonra (2'li tararmam riskli çıktığı için cvs yaptırmıştım ) aydınlık günlere kavuştum , sonuçlarım temiz çıktı
veee kızım olacakmış, dün resmen el salladı bana ultrasonda

ar:[/QUOTE]
canım aşı 20.haftada olmuyo mu benim ebe 20.haftada çağırdı beni

MAŞLLH BEBISEBENIMKINİ SABH ISE GELIRKEN UYANDIRDIM GALIBA BIRAZCIK HAREKET ETTI AZONCEDE PIT PITLARI VARDI AMA UYUDU GERI GALIBA SES YOK SUAN

masallahh bebısınee cnmm cok sekerrlerr cok ozledım kuzumu halbukı daha salı gordumm :)))
tebrıkler cnmm bızımkıde tam gostermedı ama kız olabılır dedı dr amcamızz..gozun aydın cok sevındım bende hftaya cuma 3lu sonucunu alıcam ınss ıı cıkarr allahın ıznıylee..

canım aşı 20.haftada olmuyo mu benim ebe 20.haftada çağırdı beni[/QUOTE]

17 dolunca dedı banada cnm azoncede aradı gelıcem ogleeden sona dedımm gıdınce sorarım

ya bende ne pıt pıt var ne tıktık daha bişey hissedemiyorum. gerçi çok ufak daha ama.
17 dolunca oldu canım benımm o sımdı cok hareketlı amaa guclu vuramadıgı ıcın hıssetmıosun annesı sıkma canını 2 hafta sona goruruurum senı dürtüp duruolarr

ya bide ne sorcam cildim ve saçlarım inanılmaz kurudu, kremlen kremlen nereye kadar yaw, sizde kurudunuz mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…