2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

12.haftada yapılan teslerde idrarımda benimde enfeksiyon cıkmıştı tek kullanımlık toz şeklinde bir ilaç vermişti dr şimdi enfeksiyon ne durumda bilmiyorum

kimdi acaba yaaa ben çok taktım bu konuya

yaaa bence o kadar takılacak bişey yok aynı dönem bir kaç arkadaş birden idrar yolu enfeksiyonu geçirdik rahatt olun arkadaşlar rabbim hepimizi ve bebklerimizi krusun inşallah

kızlar bu arada sizin gebelik haftanızı gösteren ticker niye yok yapamadınızmı yapmadınızmı

idrar enfeksiyonu ilacı bilmiyorum valla
illa yazacaklarmıki??:26:

Ben kızımı yatırmaya gidiyorum yatırmazsam ahanda 12ye kadar oturu
bi de yanına ben de yatmak zorundayım yoksa uyumaz ben de bi daha kaldıramıyorum totomu
yani biz saaaat oooonn yatağa koooon moduna girdik

aslında benimde uykum geldi biraz sohbety ederim diyordum ama sana ve kuzuna tatlı rüyalar;
arkadaşlar iyi geceler ben cıkıyorum by öpüldünüz anacıgım

ben ben ben
benimde idrarımda enfeksiyon vardı tahlil yapılsa halada çıkar((
idrarda kanda çıkmıştı(
tek içimlik toz bir ilaç verdi dr sandoz şeklindeydi onun dışındada bol bol su içeceksin dedi her saat başı bir bardak su

bende içiorum su günde 2 litre en az ama neden geçmio anlamıyorum yaaaa erken doğum yada düşüğe sebep olabiliomuş allah korusun allaha emanet artık
kötü şeyler getirmee aklına canımmm allah korusun, genelde evli bayanların sorunudur canım, genel wc leri kullanırken dikkat etmek gerekiyorr, taharet temizliğinede dikkat etmek gerekiyorrr önden arkaya doğru silinmek lazımmış ben birtürlü yapmaıyorum bunu
yeni aldığın çamaşırları yıkamadan giyme canım.
Aklıma gelenler bunlar benim yani dr kontrolünde olduktan sonra problem olmaz korkma ihmal etmee her gittiğinde dr una tahlil iste canım

merhaba,
başka bir kadın doğum doktoruna gittim, doktor kendi doktorumun yaptığı herşeyin doğru ve eksiksiz olduğunu söyledi,ultrasonda bakarken kanama yerinide gördü, plasentanın kenarında kan göllenmesi var dedi, ben hep doktora kanamam olduktan sonra gittiğim için orda biriken kan boşalmış oluyor ve doktorda bu nedenle göremiyormuş yerini. orada yine kan birikmesi olduğu için bir kaç gün içinde o kan yine boşalır dedi, ne yapıcam peki dedim. büyük kanaman olunca hastaneye git ama bişey yapamazlar , biz zaten elden geleni yapıyoruz sadece bebeğin kalbi atıyor mu diye baktır dedi.yine iğne yaptı ve progestana devam et dedi, yatacaksın ve Allah'a dua edeceksin başka yapacak birşey yok dedi. durum bu şekilde malesef. moralimin nasıl olduğunu anlatmama gerek yok sanırım sadece pozitif düşünmeye çalışıyorum ve dua ediyorum.

sen yinede moralini yuksek tut.Allahin izniyle saglikli bir sekilde alcaksin bebegini kucagina. ben buna inaniyorum..

24.haftadan sonra nöbet tutmuyosun yasal olarak, ben böyle hatırladım ama 26 demiş arkadaşlar.
dr.undan nöbet tutması sakıncalı diye rapor da alabilirsin.
benim şaka gibi bi programım var en boş günümde nöbet tutuyorum, çok kızıyodum ama şimdi iyi oldu, yorulmuyorum

geçmiş olsun canım, sağlıkla kavuşcaksın inş bebeğine.
kucağımıza alana kadar bitmicek bu tasa sıkıntı.

Slm kizlar nasilsiniz?
Nezamandir giremiyorum ozledim buralari..
Cinsiyetimizi ogrendik oglusum oluyormus :)

gunaydin eylul anneleri. soyle gecmise bir baktim hizlica. insallah herkesin sagligi yerindedir. ben de su ana kadar 1 kilo aldim. bu ayda almam diyordum ama oyle olmadi. gobek kocaman oldu, bel kalinlasti normal herhalde. pazartesi bizde cinsiyetini ogrenebiliriz. ama gostermezse de saglik olsun ne yapalim. yavas yavas catlak kremine baslarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…