merhaba arkadaşlar bugün sağlık ocağına gittim kayıt için bana tahlil yaptılar kan tahlillerim çok iyi çıktı ama idrarda enfeksiyon çıktı benim gibi olan arkadaşlar var mı varsa hangi ilacı kullanıyorlar yarın bana da yazacaklar ilaç
biri vardi topikde idrar yolu enfeksiyonu olan ama kimdi hatirlayamadim(
kimdi acaba yaaa ben çok taktım bu konuya
idrar enfeksiyonu ilacı bilmiyorum valla
illa yazacaklarmıki??:26:
Ben kızımı yatırmaya gidiyorum yatırmazsam ahanda 12ye kadar oturu
bi de yanına ben de yatmak zorundayım yoksa uyumaz ben de bi daha kaldıramıyorum totomu
yani biz saaaat oooonn yatağa koooon moduna girdik
12.haftada yapılan teslerde idrarımda benimde enfeksiyon cıkmıştı tek kullanımlık toz şeklinde bir ilaç vermişti dr şimdi enfeksiyon ne durumda bilmiyorum
bendede 2 defa çıktıı dediğim gibi şimdi yapılsa yine çıkarya ondan bende kullandım bu tahlillerde yine çıktı sinir oldum yaaa
bendede 2 defa çıktıı dediğim gibi şimdi yapılsa yine çıkar(, bol bol su içiyorum o yüzden
kötü şeyler getirmee aklına canımmm allah korusun, genelde evli bayanların sorunudur canım, genel wc leri kullanırken dikkat etmek gerekiyorr, taharet temizliğinede dikkat etmek gerekiyorrr önden arkaya doğru silinmek lazımmış ben birtürlü yapmaıyorum bunubende içiorum su günde 2 litre en az ama neden geçmio anlamıyorum yaaaa erken doğum yada düşüğe sebep olabiliomuş allah korusun allaha emanet artık
canım zeytin yağı kokar heralde
jhonsons babay yağın içine kayısı yağı karıştırdım ben kızımda da öyle kullanmıştım
hiç çatlağım olmadı,onu deneyebilirsin dustan sonra iki defa surdum ama rahatsiz edecek bir kokusu olmadi sonrada esimin atletlerinden birini giydim 15 dakka icinde vucudum emmisti yagi turkiyede degilim suan kayisi yagi falan bulamam burda mayis ayinda gelecem turkiyeye o zamana kadar onla idare ederim heralde
canım doktorun ne dedı bende cok merak ettım.bende aynı durumdayım .12. haftada kanamam basladı .6 gun surdu.kesenın yanında kanama gozukuyordu ultrasonda.dr um yat dedı.sonra 5 gun kanama olmadı bıttı dıye sevınırken gene basladı.cuma gecesı.ptesı cok arttı.resmen suzuldu yattıgım yerde apar topar dr a gıttık bebeğim yıne ıyıydı
eskı yer kapanmıs sımdıde kesenın altında baslamıs kanama.salıdan berı azalmaya basladı.bakalım cuma kontrolumuz var umarım bebısım ıyıdır ve eylulde ona kavusurum .
benım tup bebek tedavısı ıle oldu.iğne kullanıyordum zaten ama artık her gune cıktı.ve fıtıl ıle antıbıyotık eklendı.
inşallah ıyı haberler alırsınız.tabı bızde ...bu korku cok kotuymus.herkes morallı ol stres yapma dıyor.ama hıc ıyı degılım.o benım kıymetlım o benım sızın cocugunuz olmaz demelerıne ragmen bana tutunan mınık muızem.inş. 3 hafta oncekı gıbı hamılelıgımın tadını cıkardıgım gunlere donerım
kanama ıle ılgılı baska bı doktora gıttıgınızı yazmıssınız .yıne kadın dogumcumu
merhaba,
başka bir kadın doğum doktoruna gittim, doktor kendi doktorumun yaptığı herşeyin doğru ve eksiksiz olduğunu söyledi,ultrasonda bakarken kanama yerinide gördü, plasentanın kenarında kan göllenmesi var dedi, ben hep doktora kanamam olduktan sonra gittiğim için orda biriken kan boşalmış oluyor ve doktorda bu nedenle göremiyormuş yerini. orada yine kan birikmesi olduğu için bir kaç gün içinde o kan yine boşalır dedi, ne yapıcam peki dedim. büyük kanaman olunca hastaneye git ama bişey yapamazlar , biz zaten elden geleni yapıyoruz sadece bebeğin kalbi atıyor mu diye baktır dedi.yine iğne yaptı ve progestana devam et dedi, yatacaksın ve Allah'a dua edeceksin başka yapacak birşey yok dedi. durum bu şekilde malesef. moralimin nasıl olduğunu anlatmama gerek yok sanırım sadece pozitif düşünmeye çalışıyorum ve dua ediyorum.
sen yinede moralini yuksek tut.Allahin izniyle saglikli bir sekilde alcaksin bebegini kucagina. ben buna inaniyorum..
canım zeytin yağı kokar heralde
jhonsons babay yağın içine kayısı yağı karıştırdım ben kızımda da öyle kullanmıştım
hiç çatlağım olmadı,onu deneyebilirsin..
Canlarım naebrsiniz bakalım,ne güzel gün içinde de burdan takılıp sohbete devam ediyosunuz
ben okulda oluyorum,eve gelince de yemekti,çocuktu ilgileniyorum kıçımı mindere koymam ancak bu saati buluyor
Öğretmen bayanlara sorum olacak:Hala nöbet tututormusunuz?Ben tutuyorum herkes ayy yazık tutma falan diyor ama:44:
idareci yazmış nasıl tutmayimki.Kaçıncı haftaya kadardı yasal olarak nöbet olayı?:26:İnşallah bu hafta son olur artık gidip söyledim hocam ben zorlanıyorum bana nöbet yazmasanız olurmu dedim,tamam :44:dedi bakalım haftayamı düzeltiiiir yoksa aklına esincemi bilemem.
merhaba,
başka bir kadın doğum doktoruna gittim, doktor kendi doktorumun yaptığı herşeyin doğru ve eksiksiz olduğunu söyledi,ultrasonda bakarken kanama yerinide gördü, plasentanın kenarında kan göllenmesi var dedi, ben hep doktora kanamam olduktan sonra gittiğim için orda biriken kan boşalmış oluyor ve doktorda bu nedenle göremiyormuş yerini. orada yine kan birikmesi olduğu için bir kaç gün içinde o kan yine boşalır dedi, ne yapıcam peki dedim. büyük kanaman olunca hastaneye git ama bişey yapamazlar , biz zaten elden geleni yapıyoruz sadece bebeğin kalbi atıyor mu diye baktır dedi.yine iğne yaptı ve progestana devam et dedi, yatacaksın ve Allah'a dua edeceksin başka yapacak birşey yok dedi. durum bu şekilde malesef. moralimin nasıl olduğunu anlatmama gerek yok sanırım sadece pozitif düşünmeye çalışıyorum ve dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?