• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar tekrar merhaba 1 aylık kabus günlerimden sonra (2'li tararmam riskli çıktığı için cvs yaptırmıştım ) aydınlık günlere kavuştum :28: , sonuçlarım temiz çıktı
veee kızım olacakmış, dün resmen el salladı bana ultrasonda :16::16::16:

GOZUNAYDIN CNM HYRLI OLSN TEST SONUCLRNDA HYRLI OLSUN PRENSESINDE:nazar::nazar:

$404534_2822299755186_1189720956_3233175_1650622960_n.webp

arkadasımınn kuzusuuu benım daaha hıc resmı yok yaaa vermıolarr..:2::2::5::5::5::5::5::5:

ya bide ne sorcam cildim ve saçlarım inanılmaz kurudu, kremlen kremlen nereye kadar yaw, sizde kurudunuz mu :)

benım bır ay once tum vucudum döküldü yılanlar gıbı kabuk attımm :1::1::1::1:bebeyagları , kremlerr surmedıgım sey kalmadıı bıde o araalaar bulantım oldugundan su ıcemıyordumm ondan sanırım sımdı 3 lt ye kadar ıcmeye calısıyorum şükür gectı cnmm :16::16:

kızlar merhabalarrrrrrrr bugün sabaha güzel bir kahvaltıyla başladım:D çok fenaa yedim ama hep faydalı besinlerdi:)
kızlarr birşey soracağımm:(
geceleri burnum tıkanıyor nefes almakta zorlaıyorum ağzıımdan nefes alıyorum dilim damağım kurumuş şekilde uynaıyorum sizlerin vamrı böyle bir şikayeti

arkadasımınn kuzusuuu benım daaha hıc resmı yok yaaa vermıolarr..:2::2::5::5::5::5::5::5:

Sana neden vermiyor ki doktor?
Benim şimdiden 30 tane resim olmuştur :)
Bebek günlüğü tutuyorum ben günlüğün arkasında da resimleri yapıştırarak albüm yaptım. Hafta hafta büyümesi diye. Güzel oldu:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar merhabalarrrrrrrr bugün sabaha güzel bir kahvaltıyla başladım:D çok fenaa yedim ama hep faydalı besinlerdi:)
geceleri burnum tıkanıyor nefes almakta zorlaıyorum ağzıımdan nefes alıyorum dilim damağım kurumuş şekilde uynaıyorum sizlerin vamrı böyle bir şikayeti

Ben de ağzımla nefes alıyorum gece uyurken. Sabah da aynen dediğin gibi susuz uyanıyorum. Zaten gece de en az 2 kere tuvalete kalktığım için su içiyorum ama gene de yetmiyo :)

Herkese günaydınnn.. artık o kadar seyrek açıyorum ki biri bana kimsin sen nereden çıktın diyecek diye korkuyorum:):):)

canım aşı 20.haftada olmuyo mu benim ebe 20.haftada çağırdı beni[/QUOTE]

Benim de bugün aşı günüm...

ya bende ne pıt pıt var ne tıktık daha bişey hissedemiyorum. gerçi çok ufak daha ama.

Seninki ufak, ya benim ki.. Gördüm eşşek kadar olmuş, kıpırdıyordu da, ama hissetmiyorum. Doktor da normal, bekle dedi... Hımbıl mıdır, ağır kanlı mıdır nedir anlamadım...

Öncelikle afiyet olsun. Ben işyerimde simidimi yerken çok anlamlı oldu bu satırlar... Bir çok yerde okudum hamilelikte burun mukozasının kıvamında değişiklik görülebilirmiş. O yüzden sürekli geniz tıkanıklığı var gibi hissedebilirmişsin. Ayrıca uyuduğun yerin nemi ile de çok ilgili, tam havalar değişim gösteriyorken normal bence...

afıyetolsun cnm aynen bende 25 gundur var buu sıkıntı esımde yazıkk agzından nefes alıosun dıoo acaıp sesler cıkıo dıo :9::9::9::9:

Sana neden vermiyor ki doktor?
Benim şimdiden 30 tane resim olmuştur :)
Bebek günlüğü tutuyorum ben günlüğün arkasında da resimleri yapıştırarak albüm yaptım. Hafta hafta büyümesi diye. Güzel oldu:emir_bebek::emir_bebek:
devlete gıdıomm zonguldaktayyım yaa vermıyolar uyuzlar :(( ısteyıncede burasa okadar paralı yer deıl vermıyoruz dıolar kuzumun fotosu yok :5::5::5:album yapman cok ıı fıkır cnmmbende yapmak ısterdımm .. :14:
Ben de ağzımla nefes alıyorum gece uyurken. Sabah da aynen dediğin gibi susuz uyanıyorum. Zaten gece de en az 2 kere tuvalete kalktığım için su içiyorum ama gene de yetmiyo :)
aynen bogulucam sankı agzım acık uyumaktann nefes borum kuruoo yutkunamıyorumm :14:

Seninki ufak, ya benim ki.. Gördüm eşşek kadar olmuş, kıpırdıyordu da, ama hissetmiyorum. Doktor da normal, bekle dedi... Hımbıl mıdır, ağır kanlı mıdır nedir anlamadım...

aman annesı ole deme :)) benım ablamda 6,5 dan sona hıssetmıstı sızın beebısler uslu bızımkıler fırlamaaa:1::1::1:

Son düzenleme:

hımsss hamileliktenmi oldu yoksa daha öncede böylemiydi cnaım yaa bneim yneilerde başladı gece yanıma mutlaka su alıyorumm :((( ama dediğin gibi yemtiyor ekstrada kalkıyorum yine

Öncelikle afiyet olsun. Ben işyerimde simidimi yerken çok anlamlı oldu bu satırlar... Bir çok yerde okudum hamilelikte burun mukozasının kıvamında değişiklik görülebilirmiş. O yüzden sürekli geniz tıkanıklığı var gibi hissedebilirmişsin. Ayrıca uyuduğun yerin nemi ile de çok ilgili, tam havalar değişim gösteriyorken normal bence...

ayy kıyamam çok üzüldüm:(((
ben bugün işe geç geldim kahvaltı yapayım diye epeydir evde yapmıyordum işte poğaça süt falan geçiştiriyordum.
hım canım ozaman geçici bir durum inş. öyledirrrrr :(
peteklerin üstünde su varr buhar yapsın diye kokuyorum ama yinede çok etkili olmuyor bana aldıracaklar bir buhar makinesi yaa:(

afıyetolsun cnm aynen bende 25 gundur var buu sıkıntı esımde yazıkk agzından nefes alıosun dıoo acaıp sesler cıkıo dıo :9::9::9::9:

:
saol canım

hımssss sizlerdede var olmasına üzüldüm yaaa:( ama bilgi aldığımiçinde sevindim dr asorduunuzmu bu durumu

ayy kıyamam çok üzüldüm:(((
ben bugün işe geç geldim kahvaltı yapayım diye epeydir evde yapmıyordum işte poğaça süt falan geçiştiriyordum.
hım canım ozaman geçici bir durum inş. öyledirrrrr :(
peteklerin üstünde su varr buhar yapsın diye kokuyorum ama yinede çok etkili olmuyor bana aldıracaklar bir buhar makinesi yaa:(

buhar makınesıde ablaam ve bıkac bebegı olan arkadasımdan duydumm rutubet yapıomus dogrumu ya bende almak ıstıyorum amam rutubet yapar dıe korkuyorumm :43:

saol canım

hımssss sizlerdede var olmasına üzüldüm yaaa:( ama bilgi aldığımiçinde sevindim dr asorduunuzmu bu durumu

ben ılk basta nezle olucam dıe önemsemedımm ama ole bısey deıl bu hıc gecmıo gunduzz ıyıyımm sankı geecee yatınca tıkanıyorumm burnumdan nefes almayı ozledım wllaa :31:.. ılık dus yapıyorum acılır dıe banamısınn demıoo .. bole gıderse solucemm burun spreyı verırmı bılmem belkıde ıı gelırr.. agzım acık uyumayıda hıc sevmemm sınek kacıcak :1::1::1::1:

kızlaaar hava çok güzeel ben bugün uzun bi yürüyüş planlıyorum sonrasında da belki alışverişe çıkarım :)
sizlere de öneririm güzel bir yürüyüş çok iyi geliyor inanın :)

bu arada benim burnumda normalde kemik eğriliği var ama dışarıdan belli olmuyor ben doktora nefes alamıyorum diye gittiğimde öğrenmiştim, şu aralar pek tıkanmam yok esisi gibi devamediyor sadece.

Son düzenleme:
kızlaaar hava çok güzeel ben bugün uzun bi yürüyüş planlıyorum sonrasında da belki alışverişe çıkarım :)
sizlere de öneririm güzel bir yürüyüş çok iyi geliyor inanın :)
bende aşıya gıdıcem yürüyerek ordan eşimle bulusup gezmeyı dusunuyorum :nazar:havalar ısındı ıcımızz kaynıo wallaa evde tıkılmak ıı deıll :49:

Back
X