Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar resimleri nereye ekliyorsunuz?
arkadaşım benim oğlanda öyle aç değil,altı temiz,uyumuyor,hele dün gece 3 oldu artık uyumadı kaç günlük sizin bebeğiniz...
sorma şekerim bizimki de öyle baksana bizim hatunlar yok fosur fosur uyuyorlar mı nee tuğçe nerde acaba onun kız da uykusuz bizimkiler gibi
sorma şekerim bizimki de öyle baksana bizim hatunlar yok fosur fosur uyuyorlar mı nee tuğçe nerde acaba onun kız da uykusuz bizimkiler gibi
kızım koynumda uyuyor bende sanslı masa yı ızlıyorum dun 12 saat uyumdaı aksam 6 dan sabah 5 e kadar.yanı geceler bensız olmaz sekerım..
buda cok guzel bak kız gelıyor sımdı kız arkadası kafasından asagya suyu dokucek.heycanla beklıyorum ben.kızımda koynumda yatırınca aglıyor..bugun topıge bakamadım aklım hep burdaydıayy tuğçee bende onu izliyorum :)) o teyze neydii öylee bi yandan oğlanı salladım bi yandan güldüm neyse ki teyze bitti
buda cok guzel bak kız gelıyor sımdı kız arkadası kafasından asagya suyu dokucek.heycanla beklıyorum ben.kızımda koynumda yatırınca aglıyor..bugun topıge bakamadım aklım hep burdaydı
oğluşumun resimlerini ekledim ben de
Selam kızlar,
Saat 04:25 var mı uyumayan ? Benoğluşumu emzirdim şimdi diğer göğsümü sağıyorum.
Bu gün EEG çekilemedik, çünkü sevgili bebişim uyumayı reddetti. Uyutabilmen için 1 saat mühlet veriyorlar, o bir saat içinde belki 10 kere uyuttuk, gel gör ki yatağa yatırmamızla uyanması bir oluyor.Mecburen haftaya yeni bir randevu verdiler...
Bu arada ben de hamileliğim boyunca canıma okuyan dişimi 40'ımız da çıktığına göre yaptırmaya gittim, kanal tedavilik duruma gelmiş. Ve aklıma geldikçe yerimden hopluyorum, kanal tedavisi anestezisiz yapıldı Lokal anestezi bile süte geçiyormuş yahu Anesteziden sonraki ilk 6 saatte gelen tüm sütleri sağıp atmam gerekirmiş, e ben de hazırlıksızım, yanımda süt yok, dişimi erteleyecek takatım da kalmamış, e bu güne kadar mama vermemek için de akla karayı seçmişim.
Zıplaya zıplaya diş yaptırdım, oyhhh
Herkes merhaba
Ben cok yorgunum kac gundur esim ateslendi cok hasta,salonda karantinada,evislerini yapan kadinin cocugu hasta o da yok carsambadan beri ve ilos gece gunduz surekli agliyo,surekli gazi var,ilac kullandigimiz halde,uyumuyor,beni de uyutmuyor surekli memede kalmak istiyor ve en onemlisi ne yese bi bakiyorum gazini cikarmis da olsam agzinin kenarindan 5 dakka sonra fis fis akiyo,oyle fiskirmiyo ama sonucta herseferinde fis fis akitiyo cogu sutu ya da mamayi,sizinkiler de boyle mi yaa,yoksa bizde mi sıkınti?dun cok agladim caresizlikten,bi yandan hastayla ugras bi yandan kiz ciglik cigliga hic susmadan,bi yandan uykusuz ve yorgunum,banyo bile yapamiyorum birakip,cok uykusuz bi cocuk hemen uyaniyor,bi saat biri ilgilenebilse de bi dinlensem ama yok iste.Pazari iple cekiyodum esime birakirim azicik diye,sansa bak o da yaniyor atesten.