2012 Ekim bebekleri büyüyor

bezini çıkar altından ayaklı bir alt giydir canım rahatlar,,altına dalinin falan alt açması varsa ondan koy batırmasın altını yada bir örtünün altına poşet koy bebeğini öyle yatır örtünün üstüne,,bırak öyle kalsın ayaklarını rahat rahat hareket ettirsin,,benim oğlan hemen yapıyor..şayet yine olmazsa doktorun bana dediğini yapabilirsin makatına biraz zeytinyağı sür kulak çubuğu ucuyla o da iyi geliyor..gaz atmada ve kabızlıkta ideal bunlar

benim oglumda oyleydi eczaciya sordum fitil verdi $imdi cok rahatiz sukurler olsun

Allah razi olsun kızlar ya ilk defa bu kadar uzun sürdü ikinmalarri ağlaması cok zorlanıyor canicikiyor sanki birde aniden ağlıyor bi yerine ağrı girmiş gibi ve yine ayakları tepiklemeye ikinmaya başlıyor simdi bile uyuyor ama 2 dk bi ikiniyor rahat değil hic :KK43: kakası yaptığın da cıvık ama sanırım alttan gazında cok zorlanıyor dediklerinizi bi yapayım bakalım pzrtsi Dr Gidicez ona da söyleyeyim de kurtarsın yavrumu cok zorlanıyor ağlıyor elimden masajdan başka hic bisey gelmiyor icim gidiyor ağladıkca :KK43:

Selam arkadaslar kizimi uyuttum gibi diyorum cunku kucagimda uyuyup yatagina koyunca uyaniyor halbu ki uykusu da var ayy yerim onu da butun gun maymun yavrusu gibi de ustumde tasiymam ki iyi kotu evin islerini de yapmam lazim benim ki gomlek kalmamis falan diyor ama artik daha iyiyim en azindan biraz alistim bu duzene yalniz kalmak cok zor evde biri varkenkendimi cok daha rahat guvende hissediyorum destek ariyorum gece cok huysuzlandi saatlerce uyumadia uyutmadi beni de bakalim ne zaman gece uykularimiz duzene girecek

Kraft'in gogus pedi kutusunda oylece duruyor.

Hamileyken almistim,sanmistim ki memislerden gurul gurul sutler akacak ben de kullanicam diye ama nerdeeeeeee...

Selam arkadaslar kizimi uyuttum gibi diyorum cunku kucagimda uyuyup yatagina koyunca uyaniyor halbu ki uykusu da var ayy yerim onu da butun gun maymun yavrusu gibi de ustumde tasiymam ki iyi kotu evin islerini de yapmam lazim benim ki gomlek kalmamis falan diyor ama artik daha iyiyim en azindan biraz alistim bu duzene yalniz kalmak cok zor evde biri varkenkendimi cok daha rahat guvende hissediyorum destek ariyorum gece cok huysuzlandi saatlerce uyumadia uyutmadi beni de bakalim ne zaman gece uykularimiz duzene girecek

bu Ece'ler hep ac hep kucakci annesi :)
kalmayan o gomlekleri hic sormaa,sepet dag gibi utule bizi diyor :)

slm kızlar. bebeğim 18 günlük oldu, ama emzirirken resmen ter içinde kalıyor yavrum, birde uyanınca yine ter içinde. ev kaloriferli ve 24 saat kaloriferler yanıyor bebeğimin uyuduğu odada iki tane kalorifer peteği var, acaba benmi çok giydiriyorum bebeğimi, ama iç zıbın dış zıbın ve ayaklı alt giydiriyorum, tabi eldivenleri ve çorapları hiç eksik olmuyor. gündüzleri uyurken tek penye battaniye altınada yinde yün örgü battaniye var, geceleride iki tane penye battaniye örtüyorum. çokmu abartıyorum acaba. birde bizler demir hapını daha ne kadar içeceğiz.hamileliğimin 7 ayından bu yana kullnıyorum, doktor devam etmem gerektiğini söyledi.

ah kızlar ahh ütü demeyin bana :KK14: eşimin üniformalarını ancak geceleri ütüleyebiliyorum gündüz hep kucakta uyku desen ehh işte birde tıkırtıya hemen uyanıyor sese alıştırmaya çok çalıştım ilk günden beri ama yokk nnerdee

merhaba arkadaşlar size bi sorum var benim oğlum33 günlük ve emziriyorum 15 -20dk araile emmek istiyo memedede 10dk kalıp uyuyor acaba benim sütüm yetmiyomu ben anlayamadm sık sık mı emzirmek bu sıklıkdamı oluyo acaba

canım anlaşılan sürekli seni istiyor emzige alıştırmaya çlş doymadıgından degil

Kraft'in gogus pedi kutusunda oylece duruyor.

Hamileyken almistim,sanmistim ki memislerden gurul gurul sutler akacak ben de kullanicam diye ama nerdeeeeeee...

Ben lasinoh un almistim biraz kullandim ama cogu kalacak gibi dedigin gibi bende sutum tasacak sutyenim islanacak sanmistim bir de sut poseti aldim cok sutum olucakta sagip saklayacaktim goyaaa hayal gucu yuksek biriymisim :KK53::KK53::KK53:

ah kızlar ahh ütü demeyin bana :KK14: eşimin üniformalarını ancak geceleri ütüleyebiliyorum gündüz hep kucakta uyku desen ehh işte birde tıkırtıya hemen uyanıyor sese alıştırmaya çok çalıştım ilk günden beri ama yokk nnerdee

Ben gunduz kizi salona aliyorum sepet yatagini tasiyorum odaya tv acik muzik kanallari acik gayet sesli bir ortam ama uyuyor alisik benimki hatta gecen hafta temizlikvardi elektrik supurgesinin sesinden bile rahatsiz olmadi :nazar:

slm kızlar. bebeğim 18 günlük oldu, ama emzirirken resmen ter içinde kalıyor yavrum, birde uyanınca yine ter içinde. ev kaloriferli ve 24 saat kaloriferler yanıyor bebeğimin uyuduğu odada iki tane kalorifer peteği var, acaba benmi çok giydiriyorum bebeğimi, ama iç zıbın dış zıbın ve ayaklı alt giydiriyorum, tabi eldivenleri ve çorapları hiç eksik olmuyor. gündüzleri uyurken tek penye battaniye altınada yinde yün örgü battaniye var, geceleride iki tane penye battaniye örtüyorum. çokmu abartıyorum acaba. birde bizler demir hapını daha ne kadar içeceğiz.hamileliğimin 7 ayından bu yana kullnıyorum, doktor devam etmem gerektiğini söyledi.

uuuu normal terlemesi ince giydir biraz yoksa hastalanır Allah korusunn:KK20:

hep kullandırıyolar hapı canm kan açısından bide bebege gidiyo ya süt olarak ondan

Bu ikinmalarin sebebi daha kaslarını tam kullanamadıkları icin olabilirmiş. Yani tuvaletlerini nasıl ittireceklerini öğreniyorlar. Büyüdükce geçecek. Masaj, bacakları kaldırmak iyi gelebilir. Termometre ya da kulaç temizleyici sokmak geçici rahatlık sağlıyor ama daha sonra cocuğun yardım olmadan yapamamasına sebep olabiliyormuş. Buna burada anal wink diyorlar. Türkiye'deki ismini bilemiyorum.

Kızlar merhaba.. bebeklerimiz farklı ancak okuduğum kadarıyla hepimiz aynı sıkıntıları çekiyoruz...
Meme ucu çatlayan arkadaşlara önerim ( bana faydası oldu ) ;ZEYTİNYAĞ YA DA KANTRON YAĞI SÜRÜN ÜSTÜNE STREÇ FİLM GEÇİRİN HER EMZİRMEDEN SONRA... 1 günde iyileşti.bildiğiniz kabuklu yara olmuştu benmkiler.emzirmek çok acı veriyordu pompa ile sağdım bildiğiniz kan gelmişti.
Bebeğimde degaz problemi malum :S ona daha çare bulamadık.Nurse harvey's ve metsil birlikte kullanıoruz.zeytiyağ ile masaj yapıp sıcak havlu da koyuyoruz. ama nuh dior peygamber demiyor vallahi.Uykusuzummmm :KK43:

ay masallah Asude,benim pilim bitiyor gece utu falan gozum gormuyor hic bir is.Ama bu zaman yonetimi olayina bir el atmam lazim artik.birikmis islerin altindan kalkmak daha beter olacak.

Ben Ece dogdugu gunden beri ufak bir radyom var onu caliyorum odada,sese alissin diye.Sadece uyurken eger elleri battaniyenin disindaysa ellerinden uyaniyor yuzune gozune vuruyor.Derin uykuya daldiginda battaniyenin icine sokuyorum hemen ellerini kollarini.
Derin uykuya dalmadan sokarsam eger ellerini yandik,ciyaaaaaak ciyaaaaaaaaak :)

selam kızlar ...

herkes bebeğini sağlıkla büyütsün inşallah..

16 ekimde doğum yaptım...

sütüm az olduğu için hipp in mamasını veriyorum...

15 günlükten beri d3 vitamini veriyorum..

bunların dışında bebeklere yapılacak verilecek herhangi bişey var mı?

geceleri sadece mama veriyorum...

gündüz anne sütü ve mama şeklinde...

anne sütünü yemekten sonra tatlı niyetine veriyorum..

Arkadaslar kizimin altini actim az once ne isemis ne isemis epey doluydu bezi zaten ona uyandi. Huggies yeni bebek baglamistim hic sizdirma yapmamis cok hosuma gitti yalniz 2 numara bize tam geliyor 3 numarasina mi gecsem :26: prima premium care de 2 numarasi biraz bol ikisini de kullaniyorum memnunum cok

X