- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
bezini çıkar altından ayaklı bir alt giydir canım rahatlar,,altına dalinin falan alt açması varsa ondan koy batırmasın altını yada bir örtünün altına poşet koy bebeğini öyle yatır örtünün üstüne,,bırak öyle kalsın ayaklarını rahat rahat hareket ettirsin,,benim oğlan hemen yapıyor..şayet yine olmazsa doktorun bana dediğini yapabilirsin makatına biraz zeytinyağı sür kulak çubuğu ucuyla o da iyi geliyor..gaz atmada ve kabızlıkta ideal bunlar
benim oglumda oyleydi eczaciya sordum fitil verdi $imdi cok rahatiz sukurler olsun
Allah razi olsun kızlar ya ilk defa bu kadar uzun sürdü ikinmalarri ağlaması cok zorlanıyor canicikiyor sanki birde aniden ağlıyor bi yerine ağrı girmiş gibi ve yine ayakları tepiklemeye ikinmaya başlıyor simdi bile uyuyor ama 2 dk bi ikiniyor rahat değil hic kakası yaptığın da cıvık ama sanırım alttan gazında cok zorlanıyor dediklerinizi bi yapayım bakalım pzrtsi Dr Gidicez ona da söyleyeyim de kurtarsın yavrumu cok zorlanıyor ağlıyor elimden masajdan başka hic bisey gelmiyor icim gidiyor ağladıkca