- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cocuk doktorumu degistirdim canim,hizmettekinden o kadar memnun kalmadim,baska bir doktor tavsiye ettiler bahcelievler acibadem aile hastanesinde ozgur bey,ona goturuyorum ilosu.doktor bana avmlere goturme dedi,orda hem radyasyon cokmus hem de mikrop fazlaymis sanirim.cikarsaniz havadar bir yere gidin dedi.burakcigimin fotosuna baktim hizmetin bebek sayfasina koymuslar!sevcanin defnosunu da gordum,ilosu da gordum,hepsine masallah
kızlar naber ?? sıze bır sey soracagım ..cocuk dogdugundan berı odasındayım yok kaka yaptı yok emdı emmedı yok uykusu geldı aman camasır at odayı temızle fırsat buldun uyu benım son 13 gunu boyle gectı ve bunaldıgımı fark ettım aldım anakucagını koydum bebegımı getırdım salona tv ızledım oda yanımda,tv nın falan bır zararı olur mu ya ?? gercı tv yı kapatsam kablosuz net var onuda kapatsam cep telefonları var onlarıda kapatsam sokak ta hepsı var kacıs yok ama ne bılım vıcdan yaptım tv karsında yım dıye ama tek sosyallegım tv yaaa bir de siz siniz ...
kızlar naber ?? sıze bır sey soracagım ..cocuk dogdugundan berı odasındayım yok kaka yaptı yok emdı emmedı yok uykusu geldı aman camasır at odayı temızle fırsat buldun uyu benım son 13 gunu boyle gectı ve bunaldıgımı fark ettım aldım anakucagını koydum bebegımı getırdım salona tv ızledım oda yanımda,tv nın falan bır zararı olur mu ya ?? gercı tv yı kapatsam kablosuz net var onuda kapatsam cep telefonları var onlarıda kapatsam sokak ta hepsı var kacıs yok ama ne bılım vıcdan yaptım tv karsında yım dıye ama tek sosyallegım tv yaaa bir de siz siniz ...
canım bizde oturma odasına yanımıza alıyoruz akşamları, zaten bu aralar hep uyumuyor ilk günlerde olduğu gibi....akşamları beraber oturuyoruz yakında çayda içeriz ailecek
asudeeeeemmmm çok zormuş beeeee ...esas şimdi gözlerim dönüyooooo:111::111::111::111:
merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri...
hayatımız ne kadar değişti değil mi psikolojiler karısık mutlulukla telaş karmancorman bende.. ama çok sükür bebeklerimiz sağlıklı ve bizimle...
yasadığız sorunlar telaşlar hep aynı.. her söylenen bizde mevcut..
benim en cok sıkayet ettiğim sey geceleri terlemek... lohusa kadın terler diyorlar acaba baska yasayan varmı bu sorunu kalkıp atlet değiştirmek zorunda kalıyorum geceleri gündüzse sorun yok...
bu arada hizmet hast. cocuk doktorundan bende memnun kalmadım ve değiştirdim.. aile hastanesi özgür beyin methini bende duydum ama ben yiğenimin doktoruna götürüyorum suan..
hıckırık derseniz günde 2-3 kez ama emınce gecıyor.. defnoşum geceleri doymuyor; sanırım sütüm azalıyor bazen mama takvıyesi yapıyoruz sarılıktan da korktugum ıcın gunde bır kez mama takvıyesi yapıyorum.. inşallah ilerleyen zamanlarda sütüm yeter de mamaya hiç gerek kalmaz.
her gün büyüyor değişiyor her gecen gün daha da baglanıyorum miniğime.. babasıyla olan asklarını izlerken acayip duygulanıyorumm.. herkes bu duyguyu tatmalı isteyen herkese nasip olsun inşallah...
bebeklerimiz sağlıklı huzurlu akıllı ve hayırlı evlat olurlar inşallah...
kızlar carsamba gunu duamız var hazırlıklar bıtmek bılmedı.ne telas ne telas.bı yandan kızla ugras bı yandan sekerdı sepettı ugras aman ne zormuss
Amin canim...kac gunluk oldu senin ki ben 15 gune kadar cok terledim simdi daha iyiyim bi de usuyorum sanip cok ortunmemeye calis,bana dr um dedi abartma diyr ben yorgana sariliyordum cunku:)))
benim kızımı en az 2 kere tutuyor hıçkırık..doktor normal dedi..ama zor oluyor..bir de benim kız bir iki kere emerken boğazında kaldıçok korktum şimdi emzirirken tedirgin olyorum..hıçkırık varsa bitmesini bekliyorum..
kızlar sadece anne sütü veren ve biberon kullanmayanlar nasıl anlıyorsunuz bebeğin doyup doymadığını,sütün yeterli olup olmadığını...
Hamileyim ama ne zaman anne olucagim derken anammmm bu sayfalarida mi gorecektik Hepimizin adina cok mutluyum
Gelelim bizeee 6 gunluk oglusum ve ben gayet iyiyiz. Sadece oglum memeyi cok sevmiyor. Bende hem meme veriyorum hemde sagdigim sutumu veriyorum. Simdilik bir sorun yok. Hafif sarilikmisiz ama onemli degilmis. Veee birde bugun gobek bagimiz dustu. Cok hafif bir pembelik gordum ama onemli degil sanirim. Kizlarr birsey soracagim benim gibi sutunu sagan arkadaslara. Simdi sagdiktan kac saat sonrasina kadar oda sicakliginda kullaniyorsunuz sutlerinizi. Ben acikcasi 2 saati geciktirmiyorum ama sutumde bazen ziyan oluyor. Fikirleriniz benim icin onemli