- 9 Mart 2012
- 964
- 2
Canim neden sutunu oda sicakliginda tutup ziyan ediyorsun ki dolaba koy,ben oyle yapiyorum snra icirecegim zaman sicak su dolu kabin icinde bekletiyorum biberonu isiniyor.
Selam kizlar,
İlos uyuyo,ben de kacamak yapip balkona ciktim,ne kacamak ama di mi
Olsun bu bile bi degisiklik!hic disari cikiyo musunuz?gezmeye gittiniz mi?biz hic gitmedik,sadece hastaneye kontrole
Ama esim dedi ki senin bi disari cikman lazim yoksa contalari yakicaksinBen bakarim bi kac saat dedi ama birakamadim kizimi,cikamadim,cok ihtiyacim vardi oysa:26:
Bu arada emzirirken rofle yapilirsa zarari olur mu ki acaba,bilgisi olan var mi?
Gece uykularimiz bizim de cok az,ilos hanim kucak istiyo,memede uyumak istiyo hep yaa...
Kafam allak bullak o yuzden konudan konuya atliyorum,kusura bakmayin,zombi oldum geziyorum,ama Allahima sukur ediyorum,sag salim kavustuk kizimiza.sizlerle sohbeti cok ozledim umarim 40imiz cikinca daha cok zamanimiz olur da paylasiriz gene herseyi...
Simdilik opucukler hepinize...
coyotemmm en son saıt bey e kontrole gıttıgımızde bana ev kapanma cık gez dedı at bebegı pusete gıt avm lere dedı agladımı koy bır mendıl emzır dedı zaten her yerde bebek bakım odası var artık dedı,esıme de dondu gezdır bunu yoksa senı yer ,birbirinize gırersınız dedı ben ayın 18 inde oğlumu kontrele goturecem,sanada denk gelırse göruselım cicim,öptüm iloşu ve senı..