kızlar sabah gittik idrar kültürünün sonucunu almaya , temiz çıkmış şükür , tit de 10-12 arası , doktor henüz az ama ilaç kullanmassak ilerler ve böbreklere zarar verebilirde sonunda dedi , 1 hafta kullanıcaz artık zimaks ı , haftaya gidip tekrar çiş vericez geçmişmi die
tamam canım bencede baslayalımo zaman yarindan itibaren dikkat etmeye baslayalim, bakalim haftaya sali kac gr vermisiz:) burdan duyururuz :)
genelde hepımız ortak sorunu gobıs zaten canımm korkma yalnz dıılsın karın kaslarımızı sıkılastrmak ıcın bı vıdeo lınkı paylasmıstım bı kac sayfa onceSlm ikeaninki hem uygun hem kullanisli diye duymustum bede imkan varsa gormeo lazim tabii..icine yumusak ince bir minderkoyulsa sertligi problblem olmaz belki..oo kizlar muthissiniz ya benim. 9-10 kilo fazlam var kolay kilo alan biri olmadigim iicin sabit kalir sanirim cunku asla diyet yapamam az yeyim dedikce daha da yiyesim geliyorustelik olmadik saatlerde( ama kilo giderse gobis gidermi ki zaten..gobis benim derdim kilom dert degil...
yaa emziren annelerlutfenn yanitlayin ben emzirirken hic kendisinin birakmasini beklemiyorum doydugunu nasil anlarim ??gece ozelliklecok cabuk birakiyorum kocam 3 dk bile olmadi diyor.ama sanki uyuyakalinca emerken emziik niyetiyleemiuor olabilir mi hissiyle ki uyanikken de cekiyorum cogu kez...lutfen tecrube ve fikirlerinizi yazin cook ihtiyacim var( yoksa ondan mi zayiflamadim hic :))
deneyerek almak mantikli ben de kizimla gidip oyle yapim, bakalim hangisini begenecekler:) gerci benimki evden cikip arabasina biner binmez horul horul uyuyo top atsan uyanmiyor:)
Ne guzel ne guzel. Benim yedi kilom kalmisti dordu bi ay icin de gitti kalan uc hala bende:)):ama bana iki kilo versemde yeter.annenede sevgiler...bizede beklerim hic dayanamam pasta borwge.bnm annemde gelecekmis yakinda
Katılıyorum:)) bi de emerken büyük bi ciddiyetle gözlerini süzmüyor mu deli oluyorum:)))
Bu arada çok geçmiş oldun Rabbim şifa versin tez zamanda
cok gecmis olsun cnm, ilerlemeden kullanmakla iyi yapmissiniz, umarim haftaya temiz cikar.
kissslaaarrr bu gun ilk egzersizimi yapppdiiiimne yoruldum ama insaallah devami gelir
kızlar sabah gittik idrar kültürünün sonucunu almaya , temiz çıkmış şükür , tit de 10-12 arası , doktor henüz az ama ilaç kullanmassak ilerler ve böbreklere zarar verebilirde sonunda dedi , 1 hafta kullanıcaz artık zimaks ı , haftaya gidip tekrar çiş vericez geçmişmi die
Isırgan otu Rezene çörekotu anason bide keciboynuzu otu vardı ama ben onu ot olarak bulamadım unu ve kendi vardı bende almadım. Bunları yogurda karıştırıp yiyecekmisiz sütü artırmak için canım bu ama anasının kokusu dan iştah kapatıcı da olabilir :) zayıflamak için de maydonoz u kaynatıp için diyorlar
canım ya bu bitkilerden ne kadar karıştırıcaz yoğurda?bende yemeyi düşünüyorum süt için
canım çok geçmiş olsun güzel kızına.kızlar sabah gittik idrar kültürünün sonucunu almaya , temiz çıkmış şükür , tit de 10-12 arası , doktor henüz az ama ilaç kullanmassak ilerler ve böbreklere zarar verebilirde sonunda dedi , 1 hafta kullanıcaz artık zimaks ı , haftaya gidip tekrar çiş vericez geçmişmi die
Slm ikeaninki hem uygun hem kullanisli diye duymustum bede imkan varsa gormeo lazim tabii..icine yumusak ince bir minderkoyulsa sertligi problblem olmaz belki..oo kizlar muthissiniz ya benim. 9-10 kilo fazlam var kolay kilo alan biri olmadigim iicin sabit kalir sanirim cunku asla diyet yapamam az yeyim dedikce daha da yiyesim geliyorustelik olmadik saatlerde( ama kilo giderse gobis gidermi ki zaten..gobis benim derdim kilom dert degil...
yaa emziren annelerlutfenn yanitlayin ben emzirirken hic kendisinin birakmasini beklemiyorum doydugunu nasil anlarim ??gece ozelliklecok cabuk birakiyorum kocam 3 dk bile olmadi diyor.ama sanki uyuyakalinca emerken emziik niyetiyleemiuor olabilir mi hissiyle ki uyanikken de cekiyorum cogu kez...lutfen tecrube ve fikirlerinizi yazin cook ihtiyacim var( yoksa ondan mi zayiflamadim hic :))
Isırgan otu Rezene çörekotu anason bide keciboynuzu otu vardı ama ben onu ot olarak bulamadım unu ve kendi vardı bende almadım. adım. Bunları yogurda karıştırıp yiyecekmisiz sütü artırmak için canım bu ama anasının kokusu dan iştah kapatıcı da olabilir :) zayıflamak için de maydonoz u kaynatıp için diyorlar
canım ya bu bitkilerden ne kadar karıştırıcaz yoğurda?bende yemeyi düşünüyorum süt için
Belli bir ölçüsü yoktu ben bi kapta rezene anason ve çörekotu nu karıştırdım. Çörekotu nu daha az koydum. İsirgani ayrıca yıkayıp ta katiyorum. Sen kendine göre ayarla karışımdan bi kaseye üç dört tatlı kaşığı koyuyorum. Bide ısırgan tohumu nu bi tatlı kaşığı balla karıştırıp ta yiyebilirsin. İnşallah ise yarar bol sütlü günler geceler diliyoruuum :)
benim kizim gunduz max 3-4 dak emiyor sonra geri cekiyor , 2 saatte bir. ne yaptiysam artmadi. keske uzun uzun emse. gece daha uzun emiyor ama ben o ara ruyaya gecmis oluyorum.
Allah kavustursun cnm benim annem dun dondu ankaraya ben ise baslayana ladar yok bitti pasta borek tatli dolma isi artik daha fazla dikjat ederim yediklerime sutu azaltacak kadar azaltmiyorum. sutumu yogurdumu bol yiyorum yemeklerimi.bol yiyorum ama beyaz ekmegi cikartacagim. birde cikolatasiz duramiyorum ama bitter yiyorum artik. kahvaltiyi siki yapiyorum ara ogun olarak sutlac yada asure yiyorum. rezene ve isirgam otu cayi iciyorum. gobek icinde egzersize dun basladim ancak 5 dakika dayanabiliyorum
teşekkür ederim , benim cadı bu dişsiz haliyle ısırmayı öğrendi ,acıtıyo baya , ben bağırınca oyun yapıyorum sanıyo galiba oda devam ediyobide dişleri çıksa napıcam bilemiyorum [/QUOTE
Bizdede var o sorun nolcak bilmem dişler cikinca
kızlar size bişey danışıcam.bebişlerinizin biberonlarını değiştiriyor musunuz ve hangi sıklıkla?
Biberonu degistirmiyorun kaynatiyorum arada aslında her kullanistan sonra yapın diyorlar. Süt çabuk bakteri üretirmiş.
kizlar emme pribleminden sonra sutum azaldigi icin ek gidaya baslayayim dedim yavas cok az kasik mamasi verdim iki gun sonra meyve puresi aldim elma ve seftali icine anne sutu katarak verdim iki gun dunde pirinc unundan muhallebi yaptim yine icine anne sutu kattim 5 gundur ek gida veriyorum ama bugun ve dun kizimin kakasinin katilastigini hissettim kizimun sikintisi var bu konuda ne yapmaliyim basiniza boyle sey geldimi
naber canım eskılerden bız kaldık bırtek...dıger arkadaslar hep yenı...
arada bakıyorum eskı topıgıede ne heycanlar yasamısız yaa