insaallah rahatlikla atlatirsiniz
kizlar hepiniz demir damlasina baslamissiniz ben dr.a sordum ne zaman baslayacagiz diye:26: yalniz anne sutu aliyormu sordu dedim evet bide cok fazla terliyormu dedim yalniz uyurken o zaman gerek yok dedi bu damla herkese verilmeli degilmi kafam cok karisdi yaa
ablamin bebegine de 2.5 ayliktan yazilmisdemir damlasi o hem anne sutu hem de mama aliyor
kizzzlarrrrrrdun gece kizim cok ateslendi- doktora gittik bu sabah, test yapmak icin kan ve bogazindan bir doku ornegi aldi doktor, aksam verdi sonuclarini enfeksiyon varmis, 38.9 atesi fitil yapmamiza ragmen, gozunu acamiyor yavrum..antibiyotik verdi, uyanmasini bekliyorum emzirmeden hemen once vericem-aglamaktan uyuyakalmisti hic istemiyorum antibiyotik kullanmasini ama ne yapabilirim ki ..
kızlar siz ateş için ne kullanıyorsunuz ? fitilmi öneriyo doktorunuz yoksa şurupmu ?
Biz normalde calpol kullaniyoruz herhangi bi durum olursa asida filan ateslenme olursa vs.. Gecen gun Ateslenip doktora gittikya dolven surup verdi atesi dusmezse paranax fitil verdi
kızlar siz ateş için ne kullanıyorsunuz ? fitilmi öneriyo doktorunuz yoksa şurupmu ?
insaallah rahatlikla atlatirsiniz
kizlar hepiniz demir damlasina baslamissiniz ben dr.a sordum ne zaman baslayacagiz diye:26: yalniz anne sutu aliyormu sordu dedim evet bide cok fazla terliyormu dedim yalniz uyurken o zaman gerek yok dedi bu damla herkese verilmeli degilmi kafam cok karisdi yaa
ablamin bebegine de 2.5 ayliktan yazilmisdemir damlasi o hem anne sutu hem de mama aliyor
tatlım merhaba dr umuz demır damlasının kakasında renk degışıklıgı özellıkle sıyahlık yapabılır dedı
bızde yenı başladık 3 damladan başlayıp 8 e cıkıcaz yavaş yavaş ılk başta huzursuzluk falan yapabılır dedı sız kullanıyomusunuz cnm
çok geçmiş olsun canım yaaa , çok hassaslar daha , bağışıklıklarıda zayıf henüz , hemen atlatır inşallah kuzunzorunlu durumlarda mecbur kullanıcaz canım ilaçları , zaten doktorlar kar zarar analizi yaparak veriyorlar , bişey olmaz Allahın izniyle
ki kac gundur kullaniyorum doktorum 7 damla dedi ama icmedigi icin yavas yavas artirayim dedim 3 damla ike basladim.az birsey portakal sikip onunla veriyorum
merhaba kızlar bende 2012 ekim annelerindenim. kan damlası kullandığımızdan beri oğlumun kakasının rengi ve koyuluğu değişti. rengi kara yeşil oldu.sizdede aynımı durum birde ek gıdaya başladınızmı??
evet canım ınsallah olur.bende okmeydanı memorıalde yaptırdım canım.bızım sorun esım varıkosel bende pko luyum ılk denememde dogdu ecem sızın sorun neydıcanim 2. derken Ece ye kardes mi dusunuyorsun. hangi ilde tup bebek yaptirdin ben Antalya memorial da yaptirmistim. birde eger ozel degilse tup bebek yaptirma nedenin ne idi? saglik probleminiz?
canım bende alf var yazın su vantılatorlerden almıstık aynı zamanda soguk buhar verıyor hıc ses yapmıyor.memnunum.Kizlar daha once konusu gectimi bilmyrm ama bana acilen bi buhar mak tavsiye edermisiniz cok gurultulu olmayanindan Uygun fiyata
yan erkısı zaten oo hamıleyken bende kullandıgımda aynısı oluyordu.bızı doktor uyardı ılacı yazmadan oncemerhaba kızlar bende 2012 ekim annelerindenim. kan damlası kullandığımızdan beri oğlumun kakasının rengi ve koyuluğu değişti. rengi kara yeşil oldu.sizdede aynımı durum birde ek gıdaya başladınızmı??