2012 Ekim bebekleri büyüyor

bugün 3. ay kontrolümüze gittik, 6250 gr, 58 cm olmuşuz:).
sütüm az da olsa arttı, memelerimi dolu mu diye kontrol etmiyorum, sanki işe yaradı.
süt dili diye diline dokunmuyoduk ama yine de artık karbonatla suyla temizleyin dedi hemşiremiz.
kauçuk emzik de almıyoruz, biberon da almıyoruz. yarın bir de kaşıkla deniycem bakalım. sütümü sağarken meme ucum çok kalınlaşıyor, damarları belirginleşiyor, sizde de öyle oluyo mu? günde sadece 20 dk sağıyorum gene de biraz ağrı yapıyo. 100-110 cc çıkıyo. bir öğün için yeter mi acaba?
2 gündür annemler yanımdaydı, bebeğimin uykusu uzadı, uykuya dalması kolaylaştı, çok sevindim. yarın gidiyorlar:KK43:

masallah minise boyu kilosu yerinde. sutunun artmasina sevindim ! 100 cc bence yeterli tek ogun icin. Evet benim de cok kalinlasirdi sagarken ama ben ilk ay sonunda artik biraktim sagmayi. uykular uzuyor oh ne guzel :)

Gunaydin kizlar ve mis kokulu kuzular !! gerci oglen olmus ama ben henuz ayiliyorum,yeni biseyler atsitirip kahve yapabildim kendime. sabah pijamamin ustune paltoyu gecirip kuzuyu kontrole goturduk, kaos vardi evde. su anda 3 ay 3 haftalik, boyu 65 cm kilosuda 6850 olmus. gerci 32 gunde 500 gr almis ama doktor artik kilo alimlari azalir, normal dedi, napalim. bir de 2. doz asilarini oldu.

kızlar rezene dışında hangi bitki çaylarını içiyorsunuz. ben rezene ve doğadanın mini çayını içiyorum bunların dışında emziren anneler için hangi çaylar önerilir bilginiz varmı....?

ınsallah canım bugun kan veremdım persembeye kaldı.

masallah canım allah uzun uzun omurler versın.

cok sukur canım atlattınız.cok sevındımm.

hadi gözün aydın canım, Allahım bebişlerimizi korusun hastalıktan.

cok sevindim, gozunuz aydin cnm !!!

Sagolun kizlar allaha sukur gecti gitti kimsenin kuzusu hastalanmasin cok zormus... Kizlar kuzulariniz kac kere kaka yapiyor gunde?

dur kız eger hamıleysem 5 haftalıktır..yanı yıne ekım annesı olucammm ayyy ne komık bırazdan gıdıp alıcam ama test sabah mı yapılıyor yoksa ıstedıgımız zaman mı?

Ben eczanede satilanlarla yapmistim ilk idrarla.. Ayy hadi haberlerini bekliyorum.. Ya benim kizce 5kez yapio dun ne guzel 2 kez yapti ama bugun su saat oldu 4 kez yapti off gene hastalanmasin.. Ne zamandir azaldi kaka sayisi ece'nin?

Sagolun kizlar allaha sukur gecti gitti kimsenin kuzusu hastalanmasin cok zormus... Kizlar kuzulariniz kac kere kaka yapiyor gunde?

canım geçmiş olsun, biz 4 kere kaka yapıyoruz günde ama bazen 1 seferde çıkarıyor, üstümüz başımız batıyor. sayısı çok önemli değil inşallah bebeğinin dışkılaması da düzene girer bir an önce.

canım geçmiş olsun, biz 4 kere kaka yapıyoruz günde ama bazen 1 seferde çıkarıyor, üstümüz başımız batıyor. sayısı çok önemli değil inşallah bebeğinin dışkılaması da düzene girer bir an önce.

Normaldir umarim bide dedigin gibi pamugumda az az yapinca kaka sayisi artiyor ama bezini doldurunca daha az yapiyor oyle endiseliyim ki yine dizanteri olcak diye... Korkulu ruya gibi...

2 ay önce düşük yaptığını yazmıştın ? ? ?

sıze son dakıka haberım var yarın yıne test yaptıraya gıdıyorum. 1 hafta 10 gundur oluyorum sureklı uyuyorum ve karnımda batmaar var basımın dondugunu hıc soylemıyorum.aksam mutfakta eceyı esıme verdım onlar daha kapıdan cıkmadan caydanlıgı devırdım...eceye hamıleykende cok basım donuyordu esım evde yalnızım ev yuksek dıye benı kaynanama getırdı..adet de 2 aydır sadece lekelenme seklınde goruyorum 2 gun odaa acaba hamıle olabılırmıyım??????????

Ben eczanede satilanlarla yapmistim ilk idrarla.. Ayy hadi haberlerini bekliyorum.. Ya benim kizce 5kez yapio dun ne guzel 2 kez yapti ama bugun su saat oldu 4 kez yapti off gene hastalanmasin.. Ne zamandir azaldi kaka sayisi ece'nin?
benımkı ılk ay cok yaptı ondan sonra hep boyleydı.
2 ay önce düşük yaptığını yazmıştın ? ? ?
eee ne yanı?

ya bu arada kocişkolara ne alcanız ne sürpris yapcnz 14 şubat için aklıma değişik bi fikir gelmio sizde warmı planlar?

X