- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buarada testı yaptım tek cızgı cıktı..ama net olsun dıye kan testı yaptırıcam..
ben kaç test yaptım cıkmamıstı canım ya.en son yaptıgımıda tek cıktı moralim bozulmustu gittim yarım saat sonra atmaya bi baktım 2. ci cıkmış hemen atma yada çöpten al bak artık tekrar
kızlar rezene dışında hangi bitki çaylarını içiyorsunuz. ben rezene ve doğadanın mini çayını içiyorum bunların dışında emziren anneler için hangi çaylar önerilir bilginiz varmı....?
Sagolun kizlar allaha sukur gecti gitti kimsenin kuzusu hastalanmasin cok zormus... Kizlar kuzulariniz kac kere kaka yapiyor gunde?
Normaldir umarim bide dedigin gibi pamugumda az az yapinca kaka sayisi artiyor ama bezini doldurunca daha az yapiyor oyle endiseliyim ki yine dizanteri olcak diye... Korkulu ruya gibi...
ya bu arada kocişkolara ne alcanız ne sürpris yapcnz 14 şubat için aklıma değişik bi fikir gelmio sizde warmı planlar?
Merak ettim seni. bebegin duzeldimi.
kizlar nolur yardim edin kizim bugun 4 aylik oldu. bir aydir emmeyi azaltmisti. 3 aylik kilosu 6600 du bu sure zarfinda 400 gr aldi ve 7000 olmustu ancak2 gundur kizimin bogazinda balgam burjunda tikaniklik var hicbirsey yitip icmiyor su bile icirsmiyorum. suana kadar anne sutu ile besledim mama veriyorum icmiyor. zayiflamis 6750 ye dusmus kilosu. surekki uyuyor. agzina zorla anne sutu dokuyorumcok agliyor bazende kusuyor. suzuldu gitti. ya uuyor yada agliyor. doktora gittik testler temiz cikti arada atesi yukseliyor ates dusurucu veriyorum. burun icin buruno yazdidoktor. balgam icin asist. bu cocuk nasil ac kalacak boyle nasil besleyecem 1000 ml sut icmesi gerekiyormus bizimki 300 ml bile icemiyor. napcam ben :'(
kizlar nolur yardim edin kizim bugun 4 aylik oldu. bir aydir emmeyi azaltmisti. 3 aylik kilosu 6600 du bu sure zarfinda 400 gr aldi ve 7000 olmustu ancak2 gundur kizimin bogazinda balgam burjunda tikaniklik var hicbirsey yitip icmiyor su bile icirsmiyorum. suana kadar anne sutu ile besledim mama veriyorum icmiyor. zayiflamis 6750 ye dusmus kilosu. surekki uyuyor. agzina zorla anne sutu dokuyorumcok agliyor bazende kusuyor. suzuldu gitti. ya uuyor yada agliyor. doktora gittik testler temiz cikti arada atesi yukseliyor ates dusurucu veriyorum. burun icin buruno yazdidoktor. balgam icin asist. bu cocuk nasil ac kalacak boyle nasil besleyecem 1000 ml sut icmesi gerekiyormus bizimki 300 ml bile icemiyor. napcam ben :'(
merhaba arkadaşlar 4 aralıkta kızım zeynep melis'i kucağıma aldım ama hiç anlaşamıyoruz:) çok gazlı bir bebek 2 dk emiyo karnı balon gibi birde ilk bebek olunca benim acamiliğimleyde bebeğimle baya zorlanıyorum gece doymuyo da ağlıyo diye mama verdim yarım saat sonra kızım patlamaya hazır balon saatlerce karnını ovdum size danışmak istediğim bebeğinize rezene verdiniz mi bu dönemlerde, zeytinyağı içirsem ağır gelir mi, karnının şişmesini ben gaza bağlıyorum ama bu durumda başka bişey olabilirmi, bebeğimi sık emzirdiğim için gazlı olabilir mi, gaz problemi 3. ay da biter diyorlar gerçek mi ve uykuları düzene giriyormu çok dertliyim :)
kaka ve gaz problemi yaşıyoruz biz doğdugundan beri. çocuk cerrahı ve çocuk doktoruuz günde birer çay kaşığı (sabah aksam) zeytinyagı vermemi söylemişti. kakası çok sulu olursa 1e indir demişti. zeytinyağının zararı olmaz demişti. ben doğduğundan beri sık sık veriyorum.
ya aşk olsun gerçekten , bi tenezzül edipte şu evlilik çizelgesini nerden yaptığınızı söylemedinizya teşekkür ederim çizelge sahiplerine
buarada testı yaptım tek cızgı cıktı..ama net olsun dıye kan testı yaptırıcam..
sağol canım ben ameliyattan sonraa nükseder diye korkuyorum kabızlığımda var çünkü doktor nükseder dedi mi sana :26: