2012 Ekim bebekleri büyüyor

çok geçmiş olsun çok kötü bir rahatsızlıktır iyi bilirim kaç senedir çekiyorum doğumdan sonra hele berbat haldeyim bende yazın belki ameliyat olurum şimdi çok zor:KK5:

hayırlısı olsun ikisi birden zor olmayacak mı:KK1:

Sagol canim sanada gecmis olsun hemde ne zor ot ursan olmaz uzansan olmaz ayakta olmaz o aci saatt 9saatten evvel gecmez bende...

Sagol canim sanada gecmis olsun hemde ne zor ot ursan olmaz uzansan olmaz ayakta olmaz o aci saatt 9saatten evvel gecmez bende...

sağol canım ben ameliyattan sonraa nükseder diye korkuyorum kabızlığımda var çünkü doktor nükseder dedi mi sana :26:

ya aşk olsun gerçekten , bi tenezzül edipte şu evlilik çizelgesini nerden yaptığınızı söylemedinizya teşekkür ederim çizelge sahiplerine

canım ben yapmadım ama hakkımda yazan kısım var ya orada gordum karıstırırken profılıne gır hakkımdayı tıkla herhalde oradandır bir bak bakalım

ya aşk olsun gerçekten , bi tenezzül edipte şu evlilik çizelgesini nerden yaptığınızı söylemedinizya teşekkür ederim çizelge sahiplerine
Canim yaa bebisim huysuz baya ama yinede sana yaziyorum bak :-) profil ayarlari var oraya gir orda tarihler yaziyo sevdiginize nasil hitap ediyosunuz dio ona hitap seklini yaz altina evlilik tarihini yaz oluyo

Selam arkadaslar bugunhava cok guzeldi koca arayip hadi hazirlan disari cikalim dedi isteksiz ciktim ama cook iyi geldi.minnosum bebek arabasinda uyudu donme vakti gelene kadar..
cok sekerdi hali maasallah :)) dun nerdeyse hic uyutmadi bakalim bu gece ne yapacagiz...

esra gecmis olsun bu arada...

Tum minnoslara ve annelerine saglikli gunler...

bugün 3. ay kontrolümüze gittik, 6250 gr, 58 cm olmuşuz:).
sütüm az da olsa arttı, memelerimi dolu mu diye kontrol etmiyorum, sanki işe yaradı.
süt dili diye diline dokunmuyoduk ama yine de artık karbonatla suyla temizleyin dedi hemşiremiz.
kauçuk emzik de almıyoruz, biberon da almıyoruz. yarın bir de kaşıkla deniycem bakalım. sütümü sağarken meme ucum çok kalınlaşıyor, damarları belirginleşiyor, sizde de öyle oluyo mu? günde sadece 20 dk sağıyorum gene de biraz ağrı yapıyo. 100-110 cc çıkıyo. bir öğün için yeter mi acaba?
2 gündür annemler yanımdaydı, bebeğimin uykusu uzadı, uykuya dalması kolaylaştı, çok sevindim. yarın gidiyorlar:KK43:

bugün 3. ay kontrolümüze gittik, 6250 gr, 58 cm olmuşuz:).
sütüm az da olsa arttı, memelerimi dolu mu diye kontrol etmiyorum, sanki işe yaradı.
süt dili diye diline dokunmuyoduk ama yine de artık karbonatla suyla temizleyin dedi hemşiremiz.
kauçuk emzik de almıyoruz, biberon da almıyoruz. yarın bir de kaşıkla deniycem bakalım. sütümü sağarken meme ucum çok kalınlaşıyor, damarları belirginleşiyor, sizde de öyle oluyo mu? günde sadece 20 dk sağıyorum gene de biraz ağrı yapıyo. 100-110 cc çıkıyo. bir öğün için yeter mi acaba?
2 gündür annemler yanımdaydı, bebeğimin uykusu uzadı, uykuya dalması kolaylaştı, çok sevindim. yarın gidiyorlar:KK43:

Masallah yavruna canim. bence yeterlidir bir ogun icin doyar yani. benim meme ucum olmadigindan cikiyo uclari kalin kalin. annenlerin gitmesine uzuldum :KK43:

kizlar bebe yagi kullaniyor musunuz, ya da nemlendirici baska birsey? ben simdiye kadar icinde kimyasal olan bebe yaglarindan surmek istememistim ama bitkisel birsey sursem diyorum, bagdem yagi ozlu falan yaglar var, siz ne kullaniyorsunuz, yazik kuzunun bilekleri falan kurumus hep .

asit düzeyi sıfıra yakın has zeytinyağı ile masaj yapıyorum nemlenmişte oluyo

3 ayda bir vurduruluyor kimisi sütü etkilemiyor diyor kimisi azaltıyor kimisi arttırıyor diyor bende anlamadım spiral en güvenli diyorlar ama onunda kayma ihtimali var :44:

spiral döllenmiş yumurtayı düşürüymuş, yani koruma şekli bymuş, embriyonun rahmi tutunmasına engel olarak koruyomuş, bu doğrumu? eğer böyleyse o bi bebek değil mi :KK43:

sütüm az diye düşünmemeyi beceremiyorum. bir kaç gündür sütüm yetmiyor mu anlamadım, gündüz sürekli memede, sanki çişinin rengi koyulaştı gibi geliyor. çok canım sıkılıyor, işe başlıycam diye sözde sütümün fazlasını sağacaktım, azıcık geliyor. aşure de işe yaramadı. kafam rahat olabilse keşke. bebk çok emerse süt de daha çok olmalı mantıken, ben de uzun emiyor er geç artacak diye umuyorum.

işe başlıcam diye stresleniyosun o yüzden böyle olabilir mi?

allaaaaaaaaaaaa :) cok heyecanli, hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz yarinn!!!!
hayırlısı neyse o olsun kafam cok karısık.
çok geçmiş olsun çok kötü bir rahatsızlıktır iyi bilirim kaç senedir çekiyorum doğumdan sonra hele berbat haldeyim bende yazın belki ameliyat olurum şimdi çok zor:KK5:

hayırlısı olsun ikisi birden zor olmayacak mı:KK1:
yaza zaten dusunuyorduk zor olmazda.tasınıcam orda bıraz zorlanırım onun dısında problem yok.
hadi inşallah canım hayırlısıyla ikisini birden büyütürsün mutlu haberlerini bekliyoruz
karmasık duygular ıcındeyım su test cıkana kadar.
yazık ama yaa daha bebeğin çok küçük , gerçi sen emzirmiyorsun sanırım , emzirince problem oluyormuş diye duymuştum , hakkında hayırlısı olsun
emzırıyor olsaydım kesmek zorunda olurdum ama daha kesın bısey yok zaten sadece suphe.

hayırlısı neyse o olsun kafam cok karısık.

yaza zaten dusunuyorduk zor olmazda.tasınıcam orda bıraz zorlanırım onun dısında problem yok.

karmasık duygular ıcındeyım su test cıkana kadar.

emzırıyor olsaydım kesmek zorunda olurdum ama daha kesın bısey yok zaten sadece suphe.

canım çok heyecanlı bir bekleyiş, hayırlısı olsun. Allah kalbinden geçeni versin inşallah.

$30 ocak 3.jpg

hayatımın tadı tuzu herşeyim Selen.

canım çok heyecanlı bir bekleyiş, hayırlısı olsun. Allah kalbinden geçeni versin inşallah.
ınsallah canım bugun kan veremdım persembeye kaldı.
Eki Görüntüle 624758

hayatımın tadı tuzu herşeyim Selen.
masallah canım allah uzun uzun omurler versın.
Kizlar amip antijen tahlilimiz negatif cikti cok sukur kizcem iyilesmis...:KK8:
cok sukur canım atlattınız.cok sevındımm.

X