çok geçmiş olsun çok kötü bir rahatsızlıktır iyi bilirim kaç senedir çekiyorum doğumdan sonra hele berbat haldeyim bende yazın belki ameliyat olurum şimdi çok zor
hayırlısı olsun ikisi birden zor olmayacak mı
Sagol canim sanada gecmis olsun hemde ne zor ot ursan olmaz uzansan olmaz ayakta olmaz o aci saatt 9saatten evvel gecmez bende...
ya aşk olsun gerçekten , bi tenezzül edipte şu evlilik çizelgesini nerden yaptığınızı söylemedinizya teşekkür ederim çizelge sahiplerine
Canim yaa bebisim huysuz baya ama yinede sana yaziyorum bakya aşk olsun gerçekten , bi tenezzül edipte şu evlilik çizelgesini nerden yaptığınızı söylemedinizya teşekkür ederim çizelge sahiplerine
bugün 3. ay kontrolümüze gittik, 6250 gr, 58 cm olmuşuz:).
sütüm az da olsa arttı, memelerimi dolu mu diye kontrol etmiyorum, sanki işe yaradı.
süt dili diye diline dokunmuyoduk ama yine de artık karbonatla suyla temizleyin dedi hemşiremiz.
kauçuk emzik de almıyoruz, biberon da almıyoruz. yarın bir de kaşıkla deniycem bakalım. sütümü sağarken meme ucum çok kalınlaşıyor, damarları belirginleşiyor, sizde de öyle oluyo mu? günde sadece 20 dk sağıyorum gene de biraz ağrı yapıyo. 100-110 cc çıkıyo. bir öğün için yeter mi acaba?
2 gündür annemler yanımdaydı, bebeğimin uykusu uzadı, uykuya dalması kolaylaştı, çok sevindim. yarın gidiyorlar
kizlar bebe yagi kullaniyor musunuz, ya da nemlendirici baska birsey? ben simdiye kadar icinde kimyasal olan bebe yaglarindan surmek istememistim ama bitkisel birsey sursem diyorum, bagdem yagi ozlu falan yaglar var, siz ne kullaniyorsunuz, yazik kuzunun bilekleri falan kurumus hep .
3 ayda bir vurduruluyor kimisi sütü etkilemiyor diyor kimisi azaltıyor kimisi arttırıyor diyor bende anlamadım spiral en güvenli diyorlar ama onunda kayma ihtimali var :44:
sütüm az diye düşünmemeyi beceremiyorum. bir kaç gündür sütüm yetmiyor mu anlamadım, gündüz sürekli memede, sanki çişinin rengi koyulaştı gibi geliyor. çok canım sıkılıyor, işe başlıycam diye sözde sütümün fazlasını sağacaktım, azıcık geliyor. aşure de işe yaramadı. kafam rahat olabilse keşke. bebk çok emerse süt de daha çok olmalı mantıken, ben de uzun emiyor er geç artacak diye umuyorum.
hayırlısı neyse o olsun kafam cok karısık.allaaaaaaaaaaaa :) cok heyecanli, hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz yarinn!!!!
yaza zaten dusunuyorduk zor olmazda.tasınıcam orda bıraz zorlanırım onun dısında problem yok.çok geçmiş olsun çok kötü bir rahatsızlıktır iyi bilirim kaç senedir çekiyorum doğumdan sonra hele berbat haldeyim bende yazın belki ameliyat olurum şimdi çok zor
hayırlısı olsun ikisi birden zor olmayacak mı
karmasık duygular ıcındeyım su test cıkana kadar.hadi inşallah canım hayırlısıyla ikisini birden büyütürsün mutlu haberlerini bekliyoruz
emzırıyor olsaydım kesmek zorunda olurdum ama daha kesın bısey yok zaten sadece suphe.yazık ama yaa daha bebeğin çok küçük , gerçi sen emzirmiyorsun sanırım , emzirince problem oluyormuş diye duymuştum , hakkında hayırlısı olsun
işe başlıcam diye stresleniyosun o yüzden böyle olabilir mi?
Eki Görüntüle 623786
oldumu acep?
hayırlısı neyse o olsun kafam cok karısık.
yaza zaten dusunuyorduk zor olmazda.tasınıcam orda bıraz zorlanırım onun dısında problem yok.
karmasık duygular ıcındeyım su test cıkana kadar.
emzırıyor olsaydım kesmek zorunda olurdum ama daha kesın bısey yok zaten sadece suphe.
Kizlar amip antijen tahlilimiz negatif cikti cok sukur kizcem iyilesmis...
ınsallah canım bugun kan veremdım persembeye kaldı.canım çok heyecanlı bir bekleyiş, hayırlısı olsun. Allah kalbinden geçeni versin inşallah.
masallah canım allah uzun uzun omurler versın.
cok sukur canım atlattınız.cok sevındımm.Kizlar amip antijen tahlilimiz negatif cikti cok sukur kizcem iyilesmis...