- 23 Aralık 2011
- 69
- 0
salı günü 3. ay kontrolümüz vardı rotavirüs aşımızı da olduk. yalnız çok halsiz ve iştahsızlaştı kuzum. ateşide çıktı biraz. acaba aşıdan mı yoksa gribal bir enfeksiyon mu bilmiyorum. umarım hasta olmaz. bu arada tabi ben kaç gündür uykusuz geziyorum. artık pilim bitmek üzere. tek başına bebek bakmak çok zormuş. aranızda benim gibi hiç bir şeye yetişemeyen, saç baş dağılmış, uykusuz, yemek yapamayan temizliği hiç söylemiyorum zaten var mı acaba? kendimi inanılmaz yalnız hissediyorum. çevremde bebek büyütmüş olanlar sanki hiç zorlanmamış gibi konuşuyorlar. o uyudumu yaparsın işlerini diğer uykusunda da sende uyursun diyorlar. ancak öyle olmuyor. benim kuzu kucakta sallayarak uyuyor. beşiğine koyuyorum çok sık uyanıyor onun için bende başında oturuyorum ve ara ara uyandıkça sallıyorum. nerde yemek yapmak...zaten en ufak tıkırtıda açıyor gözlerini. yan odanın ışığını açsan açma kapama sesine irkiliyor resmen. offf bilmiyorum çok bunaldım. eşimde 8-9 dan önce işten gelmiyor. gelince de biraz sevip oda dinlenmek istiyor. kv gelse herşeye karışıp beni daha çok bunaltıyor. merak ediyorum doğrusu sizde durumlar nasıl?