- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
bu doktorlarada sinir oluyorum , birinin söylediği diğerini tutmuyor andevadaki doktorları biliyormusun hiç ? onlardan birine gitmeyi düşünüyorum artık bebeğim için , önce bi araştırayımda
Canim sen antalyada mi yasiyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu doktorlarada sinir oluyorum , birinin söylediği diğerini tutmuyor andevadaki doktorları biliyormusun hiç ? onlardan birine gitmeyi düşünüyorum artık bebeğim için , önce bi araştırayımda
kızlar bebeklerinizin kakalarında susam gibi beyaz parçacıklar var mı?
Canım öncelikle sakin olmalısın.uzmanlara göre kafasını çarptığında bile kafatasının koruduğu söyleniyor ve kusması yoksa 24 saat geçmesi beklenir.. ki Bebişin alnını çarpmış merak etme sorun olmaz .
kızımın dısı cıkıyorrr cok huzursuz...dıs kasıyıcıyı zaten kullanamayız.bende emzıgı verıyorum onu ısırıyor...
selam kızlar nasılsınız bugün biraz temizlik yaptım çocuklar gibi seviniyorum:)))hasta bebeklere şifa dilerim...benimkide bugün çıngıraklara ilgi göstermeye başladı
verdi canim antibiyotik.istahsizlik var ama allaha sukur iyi kilo almis yine kizim rekora kosuyor masallah.bende pamuk kullaniyordum.ama pamugunda cok masum olmadiginu hamilelukte konusmustuk o yuzden huggisen pamuk ve su olan islak mendilini kullaniyorum.Canım öncelikli geçmiş olsun.Benim kızımda geçirdi idrar yolu enfeksiyonu malesef bu yüzden 2 ayda doğru dürüst kilo alamadı çünkü iştahsızlık yapıyor.Doktor antibiyotik verdi 10 gün kullandık geçti sana verdimi antibiyotik falan.Birde bebişin altını temizlerken önden arkaya doğru temizle ben pamukları küçük küçük ıslatıp bir kere silip atıyorum 2. defa asla sürmüyorum enfeksiyonun tekrar etmemesi adına.Kuzum idrarını kakasını yaparken ağlardı ama geçiyor merak etme sakın
Ve hastaneden geldik yine... Agliyor kizim hic bi sebep yok dogdu dogali cesitli hastane ve dr.gittik sebep yok simarikligindan diyorlar ilgi gereksinimi fazla diyorlar vs..vs... Yilbasi geceside katilip morardigi icin kalbi mi delik suphesiyle mahfoluyordum neyseki degilmis cok sukur boyle boyle buyucek tamam da ben hic iyi degilim goz actirmiyor simdilerde kucaktada emmez oldu yanina uzanip emziriyorum biberon emzik yok tutmaz! Battaniyesini kemirir... Galiba cok huysuz bi kizim var arik allah basimdan eksik etmesin pamugumu ve bizlerede sabirlar versin. AMİN!!!
tamam canim bekliyorum aramani.birde ben hastanede bugun 2 kisiyle sohbet ettim emzirme odasinda birinin bebegi yasinda digeri alti aylik onlarda senin kiz gibi surekli agliyorlarmis.dr lar bisey yok diyorlarmis.kadin diyor alistim artik oyalaniyor elbet biseylerle diyor ama agliyordu.cok uzuldum valla ya.insallah gecer su sirunlar ya.hic bitmiyor dertleri olsun ama bunada binlerce kez sukur evlatlarimiz yanimizda.Canim cok gecmis olsun ece bebege... Allah seninde yardimcin olsun.. Dis kasiyici aldik biz eczaneden ben tutuyorum kizim kemiriyor ama simdi dr.geldik dis yok dedi dr... Dunden beri tutmuyorum agzina cok heycanlanip gozlerini sasi yapiyor girtlagina kadar sokmak istiyor arkasi booog diye bi ogurtu ile geliyor.. Jel aldiniz mi rahatlatir kuzunun damaklarini. Canim numarani aldim haberin olsun bende yolliycam sana mesaj. Simdi 2no.var benim biri iptal olcak ona gore yazcam sana ararim hatta...
kızlar bebeklerinizin kakalarında susam gibi beyaz parçacıklar var mı?
Çok fazla fırsat bulup giremediğim için şimdi yazıyorum.Fena üşütmüştüm şimdi daha iyiyim.Sütüm iyi ama sanki eskisi gibi değil gibi yani çok sulu gibi geliyor bana ateşlenmeden önce böle değildi sankim
Kızlar dun ıdrar tahlılı vermıstık kızımın ıstahı felan kesıldı dıye.sımdıde doktoruna geldık.ıdrar yolu enfeksıyonu olmus.ayrıca dıs cıkarıyormus duyduklarıma ınanamadım.suan eve donuyoruız ben hala soktayım..
Canim sen antalyada mi yasiyosun
Ve hastaneden geldik yine... Agliyor kizim hic bi sebep yok dogdu dogali cesitli hastane ve dr.gittik sebep yok simarikligindan diyorlar ilgi gereksinimi fazla diyorlar vs..vs... Yilbasi geceside katilip morardigi icin kalbi mi delik suphesiyle mahfoluyordum neyseki degilmis cok sukur boyle boyle buyucek tamam da ben hic iyi degilim goz actirmiyor simdilerde kucaktada emmez oldu yanina uzanip emziriyorum biberon emzik yok tutmaz! Battaniyesini kemirir... Galiba cok huysuz bi kizim var arik allah basimdan eksik etmesin pamugumu ve bizlerede sabirlar versin. AMİN!!!
verdi canim antibiyotik.istahsizlik var ama allaha sukur iyi kilo almis yine kizim rekora kosuyor masallah.bende pamuk kullaniyordum.ama pamugunda cok masum olmadiginu hamilelukte konusmustuk o yuzden huggisen pamuk ve su olan islak mendilini kullaniyorum.
tamam canim bekliyorum aramani.birde ben hastanede bugun 2 kisiyle sohbet ettim emzirme odasinda birinin bebegi yasinda digeri alti aylik onlarda senin kiz gibi surekli agliyorlarmis.dr lar bisey yok diyorlarmis.kadin diyor alistim artik oyalaniyor elbet biseylerle diyor ama agliyordu.cok uzuldum valla ya.insallah gecer su sirunlar ya.hic bitmiyor dertleri olsun ama bunada binlerce kez sukur evlatlarimiz yanimizda.
evet derinada07 de antalyada , bikaç arkadaş daha vardı ama onlar kayboldu doğumdan sonra
Bnde antalyaliyimda gezerkn tanidik birini gormus gibi oldum cok sevndm :)
ayy ne güzel hemşeri sayılırız o zaman gerçi ben antalyalı değilim ama 5 yaşımdan beri antalyada yaşadığım için antalyalı oldum artık , aslen ıspartalıyım , sen antalyada yaşamıyorsun sanırım ? bugünde öyle güzel bir hava varki , bebek arabamızı almış olsaydık gezmeye çıkarırdım prensesimi ama karar veremedik daha :/ kullanışlı hafif bişey alıp kendimizimi düşünsek rahat ve konforlu bişey alıp ki bunlarda genelde 10 kg civarı bebeğimizimi düşünsek bilemedim , ev 4 katlı olunca asansörde yok , ben 3. kattayım napıcaz bilemedik yaaa
hava cok guzel ama bız de sunnetlı olunca acık dolasıyoruz ben maxi cosi quinny aldım cok agır bı araba ama bebısım cok rahat edıyor ıcınde oncelık o olsun dedık bı sekılde tasıyoruz ana kucagınıda taktıkmı deyme pasanın keyfıne kömürlugun falan varsa oraya koyacaksın sureklı ındır kaldır olmuyor bızımkı gercekten agır ama tek dugmeyle kendısı acılıyor kanguruyla ınıyorum asagıya ben dorukla alıyoruz asagıdan arabayı sonra gezmelere ama sunnet ısı olayı bozdu bu arada bende 10 ocakta baslıyorum ıse bu arada bende konuksevere tasındım annanesı bakacak bebısıme komsu olduk
senin arabayı buraya bi linklermisin canım zahmet oolmazsa
merhaba öğretmensin galiba:)bende öğretmenim.benım bebegımde 3 aylık ayın 15 inde iznim bitiyor.ama öyle cok uslu duran bakımı kolay bır bebek degıl.bakıcıya asla bırakamam annemde gelemıyor.allah yardımcımız olsun ne yapacagım hiç bilmiyorum.dogum sonrası izin uzatıldı ama bızi kapsamaz heralde değil mi?bir bilgin var mı?