• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

kızlar bebek arabası alanınız varmı ? biz bakıyoruz eşimle araştırma aşamasındayız , şurada 2 ay sonra lazım olucak , hem hafif hem kaliteli hem tek elle açılan hem kullanışlı bişey ? hepsi birarada zor sanırım , iyilerde hep ağır oluyo :31: hem bebek hem o taşıyamamki ağır olursa , fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum

sizinkileri bilmiyorumda benimki baya hareketlendi 2. ayını geçen hafta doldurduk daha , kollarını kaldırıp esniyor filan , karın üstü yatırdığımda kollarıyla kendini kaldırıyo bikaç gündür şınav çeker gibi , hareketlendiğinden az kilo alıyorlar diye düşündüm şimdi , bakalım benim pamuk 3. ayında ne kadar alıcak :26:

Ben kizimi hic yuzustu yatirmadim midesine baski sonucu kusar diye :26: yatirsammi ki?

kızlar bebek arabası alanınız varmı ? biz bakıyoruz eşimle araştırma aşamasındayız , şurada 2 ay sonra lazım olucak , hem hafif hem kaliteli hem tek elle açılan hem kullanışlı bişey ? hepsi birarada zor sanırım , iyilerde hep ağır oluyo :31: hem bebek hem o taşıyamamki ağır olursa , fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Canim bende almadim henuz tasima koltugumuzla indirip cikariyoruz bahara dogru alicaz

Benim kiziminda gidisinin alti pismisti 2 gun cok oZenli bakim yaptim pisik kremi sur canim temizligi icinse ilik suya batirilmis pamuk kullan emzirdigin zamanlarda parmaklarinla arala hava almasini sagla bak gorcen 2 gune gecicek.. Ben p.kremi kullandim bepanten de kullanabilirsin.. G.olsun...

Canim benin oglaninda gidisinin alti pisik. bende devamli pisik kremi kullaniyorum birgun gecmis gibi gorunuyo ertesi gun yine ayni sey. Gecmk bilmiyo ve koku yapio. birde benim oglum cok huylu kremi durene kadar canim cikio. he birde koltuk altlarinda ve dizinin arkasida ayni sekilde. gecsin artik.

Yok evrak falan goturmuyorsun is yerinin muhasebesi sigortaya bildiriyor izninin bittigini sana yanliz bankadan cekmek kaliyormus... E devletten takip edebilirsin odemelerim bolumunden...

eşime raporlarını getirin bizde giriş yapcaz demişler bnde emin olmak istedim

Merhaba...Durumumuz hemen hemen aynı.İlk ayda 1 kilo aldı 3. ayını doldurmasına 17 gün var en son 4.630 gr dı.Doktorum iyi olduğunu söylüyor ama nasıl iyi anlamadım.Hatta en son gittiğimde 30 gr vermiş.Bende olmassa 3. dolduktan sonra anne sütü+ mama olarak beslicem hiç istemiyorum ama napimm.Peki sen mama olarak ne veriyosun günde kaç kere toplandımı

bizim 350 gr alınca 1 hafta yediklerine dikkat et dedi eğer yine almazsa mama veririz dedi..yemediğim içmediğim kalmadı..kızıım o hafta 120 gr aldı dr iyi mamaya gerek yok dedi..bencede nesi iyiyse..biz aptamil aldık..ama kızım mamayı isstemiyor..biberonla da istemiyo kaşıkla da istemiyo..emme şeklini değiştirdim ben.eskiden saat başı emzirirdim..şimdi 2 saat de bi emziriyorum daha güzel emiyor..mamayı verince ağlıyo bende onunla ağlıyorum..çok zor çok..sana mama olarak SMA yı tavsiye ederim..kullananlar çok memnun..ben şimdilik anne sütüne devam edeceğim

Canim ya bu kuzular anlasmali saniyorum benim pamugumda ilk 2ay cok iyi kilo aldi ama bu ay 600gr almis yanliz anne sutu aliyor... Arkadasimin bebegide 3.ayda sadece 150gr almisti bu 3.ayin sirrini cozemedim...

dr umuz 3. ay sendromu falan dedi..başlarım sendromuna..ben şimdi emmek istemeyince ayakta gezdirerek emziriyorum.belim kopuyo ama yeterki emsin diye neleer yapıyorum neler..inş 4 ay iyi alırlar

dr umuz 3. ay sendromu falan dedi..başlarım sendromuna..ben şimdi emmek istemeyince ayakta gezdirerek emziriyorum.belim kopuyo ama yeterki emsin diye neleer yapıyorum neler..inş 4 ay iyi alırlar

Bi3.ay sendromumuz eksikti :ssz: bende ayakta emzirmeyi kesfettim :1: ins.canim..

Aa cok sevindim arkadasim hadi gozun aydin :nazar: ins.bidaha kapanmaz masajada gerek kalmaz... Oy kuzu biriktirmis demekki kiyamam ya...
canım çok saolasın inşallah dediğin gibi kapanmaz bidaha...

ilk kez duydum bunuda , ne bilim canım oralara bakmıyorum ben hiç , delik filan nerde görünüyorki :26:

benimde ilk kez başıma geldi canım ilk kızımda yoktu hiç böyle bişey normal vajina deliğinin altında 1delik daha olması gerekiyo nasıl diyim böle bi ayrıklık poposuna doğru o yoktu yapışıktı üzeri zarla kaplıydı...bide bebek arabası sormussun ben kraft aldım be çok memnunum izmirdeyim ben mina bebe die bi yer var 249 liraydı indirimdeydi hala devam ediyodur indirim netten bak isteersen...

eşime raporlarını getirin bizde giriş yapcaz demişler bnde emin olmak istedim

Evet raporumu ben dogum yaptiktan sonra esim goturdu cok acil istedi isyerim giris hemen yapilmasi gerektigi icin... Simdi teslim etmem gereken bi raporum yok canim bi aksilik cikmasin senin odemende...

Canim benin oglaninda gidisinin alti pisik. bende devamli pisik kremi kullaniyorum birgun gecmis gibi gorunuyo ertesi gun yine ayni sey. Gecmk bilmiyo ve koku yapio. birde benim oglum cok huylu kremi durene kadar canim cikio. he birde koltuk altlarinda ve dizinin arkasida ayni sekilde. gecsin artik.

İnsallah gecer canim bizimki de cok huylu aralayip surmek ve bi sure sonra temizleyip yinelemek gercekten cok zor oldu... Aralayip havalandirmak ise ne mumkun ancak emzirirken havalandirabildim ama sukur ki tekrarlamadi... Yine sansliyiz yaz bebegi olsalardi ooo bak sen basimiza gelene :1:

bizim 350 gr alınca 1 hafta yediklerine dikkat et dedi eğer yine almazsa mama veririz dedi..yemediğim içmediğim kalmadı..kızıım o hafta 120 gr aldı dr iyi mamaya gerek yok dedi..bencede nesi iyiyse..biz aptamil aldık..ama kızım mamayı isstemiyor..biberonla da istemiyo kaşıkla da istemiyo..emme şeklini değiştirdim ben.eskiden saat başı emzirirdim..şimdi 2 saat de bi emziriyorum daha güzel emiyor..mamayı verince ağlıyo bende onunla ağlıyorum..çok zor çok..sana mama olarak SMA yı tavsiye ederim..kullananlar çok memnun..ben şimdilik anne sütüne devam edeceğim

Benim kizimda saat basi emmek istiyor acaba bende mi 2 saate cikarsam yumulup dakikalarca emse... Sma yi dr.larda oneriyor benim sutum hastaneden cikarken hic yoktu 1hafta gec geldi sma veya bebelac alin dediler...

kızım uyumuyor :(( ne zaman düzene giricek bu uykular yarabbim ? varmı pratik önerileri olan acaba? gidip biraz daha uyutmaya çalışiyim bari :37:

Oy nasilda yakisir prensese noel anne olmak gule gule giysin canim...
hemde nasil yakisti paylasicam fotolari.
Msllh ece bebege depara kalkmis kuzu :1: insallah bi 6,5 gorursunuz en asagi... :nazar:
iyi degil mi kilosu?doktor cok iyi aldi diyor ama bana az geliyor dorduncu ayi bitiyor sonucta

cabim ben chicco liteway aldim cokta memnunum cok pratik az yer kapliyor.tek elle acilip kapaniyor

hemde nasil yakisti paylasicam fotolari.
iyi degil mi kilosu?doktor cok iyi aldi diyor ama bana az geliyor dorduncu ayi bitiyor sonucta

cabim ben chicco liteway aldim cokta memnunum cok pratik az yer kapliyor.tek elle acilip kapaniyor

Kiz iyi tabiki 4.ayi bitiyorda erken geldi kuzu anca toparlaniyor masallah ece bebege :nazar:

Back