• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

kımse yokmuuuu herkesler nerede

benim prenses dünki aşılardan beri bi uslu hatta uyanmış bi ara ama ağlamamış öyyle bakınıyo sağa sola :)) :nazar::emir_bebek::nazar: aman nazar değmesin , o yüzden ara ara gelebiliyorum ama çok kalamıyorum tabiii , nasıl geçti doktor randevunuz ? ne dedi

kizlar benim bebisimin basindaki kabuklar hala gecmek bilmiyor:ssz: yikiyoruz mis gibi tertemiz oluyo:16: ama saba h bi bakiyoruz gene var:5: bu ne zaman tamamen gecicek sizde durumlar nasil

Neyseki çözümsüz bişi değilmiş canım çok geçmiş olsun bende daha dikkatli olacağım..Bugün bende berbat ötesi bir gün geçirdim kızımın öksürükleri arttı burnu ağzı tıkalı nefes alamıyor tam 3 kere emerken boğulma tehlikesi atlattı o an elim kolum tutmadı hemen bağırarak eşimi çağırdım kuzum can çekişti resmen bayılacaktım nerdeyse :( .acile götürdük artık burnunu aspire edip açtılar da rahat rahat emip uyudu.Korkuyorum emzirirken tekrar aynı şey olacak diye..Bende okadar hastayımki hiçbiyerim tutmuyor ölüyorum resmen.Bi atlatsaydık

çok geçmiş olsun canım ya.benim bebişiminde burnu tıkalı ne denediysek hala açamadık.yavrum hırıl hırıl ediyor.bu arada aman dikkat ette komşumunda oğlunun emerken boğazına kaçmış oda panikten bebeği ters çevirmiş.çocuk mosmor olmuş ve kadının sütü kesilmiş korkudan. sende sakin olmayı dene...

kizlar benim bebisimin basindaki kabuklar hala gecmek bilmiyor:ssz: yikiyoruz mis gibi tertemiz oluyo:16: ama saba h bi bakiyoruz gene var:5: bu ne zaman tamamen gecicek sizde durumlar nasil

bizimki de hala duruyor dr yağlayın dedi her banyodan sonra bizde zeytin yağı sürüyoruz ama hala geçmedi

Canim ayni zamanla gecicek benim kizimin saci rahat 10cm var yani temizliycem diye canim cikiyor z.yagi suruyorum durulamak icin epeyce ugrasiyorum bitlenir felan diye :27:

ne kötü dimi.Birde benim kızım çok güzel emiyor saatlerce emse emer sütüm iyi gibi dedim ama sanırım yetmiyorda ondanmı alamıyor bilmiyorum.Ama ben süt diyetine girdim :).Nohut haşladım bol elma kurusu komposta sütüm çoğalmaya başladı.Senin kuzun sadece anne sütümü alıyor emmesi nasıl şuan kaç kg..seni o kadar iyi anlıyorumkiiii canım :(

canım kusura bakma ancak cevap yazabiliyorum..ilk aylarda güzel kilo aldı..1.ayın sonunda 3500 dü.2. ayın sonunda 4450 oldu ama 3 . ay sadece 350 gr aldı 4800 dü.ilk 3 ay sadece anne sütü şimdi birde mamaya başladık..benimde şükürler olsun güzel sütüm var ama kıza yaramıyo sanırım..çok üzüldüm o az kilo alınca çok ağladım ama eldende birşey gelmiyo ne yazık ki

evet canım kesinlikle kış bebeklerine gereksiz bişeymiş bencede kangru :31: benim kıscede 6 kg olmuş , dün kangruyla baya bi yol yaptık , bugün sol kolum tutmuyor , kangruzede oldum galiba :37: dün geceye yakın ateşlendi kızım , 37.3 ü gördük koltuk altından , yarım ölçü calpol verdim mecbur , geceyide başında geçirdim tabii :5: ama aşıdan beri bi halsiz , benim cadı gitti yerine melek gibi bişey geldi dünden beri ama tek sorun bu rota virüsü geçen hafta doktorunda yaptırmıştık ondan beride kakasını yaparken zorlanıyo , aynı şeyi yaşayan varmı bu rota virüs aşısından sonra ? bugün artık dayanamadım 2 damla hakiki zeytinyağı damlattım ağzına , inşallah bal gibi oda zararlı değildir bebeğe :50:

Kizlar aklınızda olsun
dr zeytinyağı zararlı degil ver dedi
ama yatarken verme biraz diklestir ver dedi
akciğere kaçmamalı sadece ona dikkat edin dedi

bende oyle dedim vallahi gidip bisey alamadim kusura bakma dedim.zaten gorduler ecenin huysuzlugunu anlamistir herhalde.kizin nasil annesi eskisi gibi agliyor mu?:16:

Yok canim eskisi gibi degil cok sukur :nazar: bugun sana bahsettigim arkadasim bendeydi diyo ki esra elif su aglamayi biliyor mu :1: onun kuzusu cok agliyor da...

canım kusura bakma ancak cevap yazabiliyorum..ilk aylarda güzel kilo aldı..1.ayın sonunda 3500 dü.2. ayın sonunda 4450 oldu ama 3 . ay sadece 350 gr aldı 4800 dü.ilk 3 ay sadece anne sütü şimdi birde mamaya başladık..benimde şükürler olsun güzel sütüm var ama kıza yaramıyo sanırım..çok üzüldüm o az kilo alınca çok ağladım ama eldende birşey gelmiyo ne yazık ki

Canim ya bu kuzular anlasmali saniyorum benim pamugumda ilk 2ay cok iyi kilo aldi ama bu ay 600gr almis yanliz anne sutu aliyor... Arkadasimin bebegide 3.ayda sadece 150gr almisti bu 3.ayin sirrini cozemedim...

hümmm anladım canım saol açıklaman için , ben evlendikten sonra çalışma hayatım bitti malesef :50: eskiden isyan ederdim eşim izin vermiyor çalışmama die , canım sıkılırdı evde ama şimdi iyiki çalışmıyorum diorum , bebeğimden ayrı kalmak çok zor olurdu sanırım

aynen canim ya ben ise donmeyecegim allah calisan annelere yardm etsin..

slm kızlar nasılsınız dr umuz geçn kontrolünde kızımda vajina yapışıklılığı olduğunu söledi kontrol et dedi devam ederese gel dedi 2 3 gün bişey yoktu eşimde gitmem elletmem dedi bugün bi baktım baya kapanmış küçücük delik kalmış dr u aradım bidahaki kontrolde bakarız kremle açılmazsa cerraha göndercem dedi bi bilginiz varmı bu konuda

Canim ya bu kuzular anlasmali saniyorum benim pamugumda ilk 2ay cok iyi kilo aldi ama bu ay 600gr almis yanliz anne sutu aliyor... Arkadasimin bebegide 3.ayda sadece 150gr almisti bu 3.ayin sirrini cozemedim...

Bizimde ayni oldu ilk iki ay 1200 civari aldi ucde 600 gr almis iyi dediler kilosu toplamda iyi ama ne bilim zaten 3.5 aylik olumca baslicam tadirmaya meyve filn

slm kızlar nasılsınız dr umuz geçn kontrolünde kızımda vajina yapışıklılığı olduğunu söledi kontrol et dedi devam ederese gel dedi 2 3 gün bişey yoktu eşimde gitmem elletmem dedi bugün bi baktım baya kapanmış küçücük delik kalmış dr u aradım bidahaki kontrolde bakarız kremle açılmazsa cerraha göndercem dedi bi bilginiz varmı bu konuda

Benim hic bir bilgm yok canim

esracim bebisin nasil gitdinizmi bugun dr.a gelisimi nasil

Gittik cok sukur iyi dedide ben ilk aylarla kiyasladim kilosunu dusuk geldi gecen ay 5.600du simdi 6.200 olmus yanliz 600gr almis :ssz: bi 6.5 bekliyordum kendimi sartlamisim galiba...

Bizimde ayni oldu ilk iki ay 1200 civari aldi ucde 600 gr almis iyi dediler kilosu toplamda iyi ama ne bilim zaten 3.5 aylik olumca baslicam tadirmaya meyve filn

Bizde ilk iki ay 1.250 aldik simdi dususe gectik kiz valla var bisey bu ayda :1: tamam bi sure sonra yari yariya duscegini biliyordumda 3.ayda beklemiyordum :ssz:

Canim hatirliyorum seni, gecmemis olmasi uzucu... İnsallah kremle acilir. Benim kizimda bi donem cok agliyordu bende neden olabilcegi seyleri arastirirken rastladim birde sizde duydum hic bi bilgim yok allah sifasini versin insallah cerrahi mudaheleye gerek kalmadan..

Back