- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
Kiz iyi tabiki 4.ayi bitiyorda erken geldi kuzu anca toparlaniyor masallah ece bebege
ay nasil seviniyorum bir bilsen tombik bisey oldu ama yinede yasitlarina gore kucukmus gibihissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz iyi tabiki 4.ayi bitiyorda erken geldi kuzu anca toparlaniyor masallah ece bebege
Benim kizimda saat basi emmek istiyor acaba bende mi 2 saate cikarsam yumulup dakikalarca emse... Sma yi dr.larda oneriyor benim sutum hastaneden cikarken hic yoktu 1hafta gec geldi sma veya bebelac alin dediler...
Evet raporumu ben dogum yaptiktan sonra esim goturdu cok acil istedi isyerim giris hemen yapilmasi gerektigi icin... Simdi teslim etmem gereken bi raporum yok canim bi aksilik cikmasin senin odemende...
valla bızım bebısler ıyı ama bız ıyı degılız yalnız kaldık 3 -4 kısı eskılerden.kızgınz yanı umarım sende haınlerden degılsındır:)
ece bugun ıyı canım.hastaneye gıttık duzelme varmıs cok sukur.sende kızınla gezmıssın ıyı gelmıstır.
gotur bence gec kalma sonra daha kotu oluyormus.benım kızım dogdugunda 8 gun yogun bakımda yattı bılırım ne demek oldugunu hastanede yogun bakım katından gecerken bıle ıcım cızz edıyor.
saol canım bızım doktorda olur olmaz ılac vermıyor zaten oda prof.
gecmıs olsun bebısıne aramıza hosgeldın canım.neyle olcuyosun atesını ve 36.1 ıyı yanı..
Canim benin oglaninda gidisinin alti pisik. bende devamli pisik kremi kullaniyorum birgun gecmis gibi gorunuyo ertesi gun yine ayni sey. Gecmk bilmiyo ve koku yapio. birde benim oglum cok huylu kremi durene kadar canim cikio. he birde koltuk altlarinda ve dizinin arkasida ayni sekilde. gecsin artik.
kızım uyumuyor ( ne zaman düzene giricek bu uykular yarabbim ? varmı pratik önerileri olan acaba? gidip biraz daha uyutmaya çalışiyim bari
Minik minik pamukları alKizlar ayak bas parmaklarimin tirnaginda batik olmus... Cok aciyor gorumcem alayim dedide nasil dokundurcam cok fena..
benım bebegımde atopik dermatıt sukur kı hafıf durumda ama doktorumuzun verdıgı kortızonlu kremı kullanmamaya calısıyorum bepanten le karıstırda sur dedı ama ben mecbur kalmadıkca sadece bepanten suruyorum ınanılmaz hassas bı tenı var yuzumuze sut degse kızarıp sıvılceler cıkıyor bıseylere karsı alerjısı var ama bulamadım daha sımdılık yumurtayı kesfettım cok zor cok
Arkadaşlar 2 gün önce çok kötü hastalandım gece ateşim 39 olmuş eşim düşürmüş kendimi bilmez yatmışım hayaller gördüm öyle fenaydım yani.Neyse kendimi geçtim ateşlendiğimden beri sütüm o kadar azaldıki kızım doymuyor sürekli ağlıyor acaba ateşlenmeyle ilgisi varmı ne yapmam lazım sütüm eskisi gibi gelirmi kızım 2 gündür aç resmen doğru dürüst kaka bile yapmadı rezene içtim marul yedim meyve suyu çorba dere otu yer elması elma kurusu elma vs.. ama yinede düzelmedi ben ne yapayım bilemedim.kuzucuğum ağlayarak emiyor gelen bişi olmayınca napsın bilgisi olan varsa yardım lütfennn[/QUOT
Arkadasim sut sitmasi olabilirmisin acaba. ben sıklikla oluyorum. Atesim 40dereceye cikiyor ve heryerim agiriyor. sut kanallarin tikanip gogus tamamen bosalmadiginda oluyor. benim sag gogusum tas gibi oldugu halde azcik sut geliodu. ilik suyla dus alip gogsume yukardan asagiya dogru masaj yaptm dusun altinda. sonrasida sagdim yaklasil 300 ml sut geldi kanallar acildi. artik ogrendim sıtma olacagimi anliyorum hemen minoset iciyorym atesim cikmasin diye sonrasinda masaj ve sagma isleminu yapiyorum. gecmis olsun.
Benimki de pisik ve isilik olmuştu
bepanten sür dedi Dr
bir günde sildi attı sok oldum
Ayni dert bende de var. bize henuz kortizol vermedi. simdilik sampuan losyon ve bebek yagi yazdi. bir hafta oldu kullanali cok memnunum. hergun once losyon sonra bebe yagi kullaniyorum bayagi nemli tutuyor cildini. bakalm duzelmezse kortizol yazacak. bende kullanmayi dusunmuyorum kortizolu. gecmis olsun..
ne marka yazdı bende almak ıstıyorum
Benimki de uyumuyor...geçen gece 2de kalktı Sabah 9da zar zor uyudu mahvolduk...
kızlar bir haftadır bebeğim çok az emmiyor oda benim ısrarımla emziğini şapur şupur emerken hemen emziği çıkarıp göğsümü veriyorum süt gelmeye başlayınca anlıyor başlıyor ağlamaya. karnı tok değil 2-3 saat geçtiği halde emmiyor kafayı yiyeceğim, resmen işkence. onada işkence banada işkence. uyumak istiyor uyuyacağım diye emmiyor.eşim aç olsa emer rahat bırak çocuğu diyor ama en son emmesinin üzerinden (oda 5 dakikalık emmek) 3 saat geçince acıkmazmı.ne yapmalıyım. 2 ay 8 günlük bebeğim sizde de buna benzer durum oluyormu:18:.