doktordan randevu alırsan dun goturdum ben pasamı saglık ocagı doktoruna pamukcuk ıcın kulaklarınada baktı cok onemlı suan kulakları dıkkat et akıntı falan olursa dedı
Bende kendime ve havaya guvenerek cikip tirsa tirsa geri dondum bi baktim kuzum agzini acmis kus gibi yuzu nu bi saga bi sola cevirip ruzgarin etkisiyle zar zor nefes aliyor cok uzuldum eve zor attim canimi kaskati olmustum eve girdigimde stresten... Bi daha mi tobeler olsun bahara kadar cikmam bu bana yetti...
Yaa dimi. insan bisey anlamiyorki stresten. bende cikardgm zamn hep tedirgin oluyorum usutucekmi sumu bumu. bunlari dusunmekten gittigimden bisey anlayamiyorum. Yaz gelsede koysak pusetlerine birde zibin giydirip cikarsak. Cok hevesliyim insallh goruruz o gunlride.
insallah. kesinlikle tam kivaminda olucaklar. korkmadan cikaririz hergun. ohh mis gibi valla. hem bizede iyi gelir. tikildik kaldik evin icinde butungun. insan bunaliyo.Aynen tadi olmuyor. Canim inan o gunlere bende oyle hevesliyim ki hergun cikarcam kizimi... İnsallah gormek nasip olur cumlemize, İNSALLAH. Ohh yazada tam kivamda olcak kuzularimiz
bızımkıde kopyası saglık ocagında falan tuhaf tuhaf bakılıyor ben esmer cocuk sarı olunca ılk soru kıme benzıyor oluyor
Yaa dimi. insan bisey anlamiyorki stresten. bende cikardgm zamn hep tedirgin oluyorum usutucekmi sumu bumu. bunlari dusunmekten gittigimden bisey anlayamiyorum. Yaz gelsede koysak pusetlerine birde zibin giydirip cikarsak. Cok hevesliyim insallh goruruz o gunlride.
mandalina 1-2 kez emdirdim bende çok az ama sonra okudum ki alerjik olabiliyormuş portakal-mandalina gibi meyveler ve pişiğe de sebep olabiliyomuş
elma ve armut ilk başlanması gereken gıdalar 4 ayı bitirmeden vermicem ben bişey
Portakali ki 1yasindan evvel vermeyin diye okumustum benim bi arkadasim 3,5aylik bebegine veriyordu... İcind e asit oldugu icin midesine cok zararliymis... Elma armutuda kaynatip veren vardi da nedenini arastirmadim bi forumda okumustu..
he bi de ben rota virüs yaptırmadım da
cok şüphe de kaldım
siz ne diyosunuz :26:
Bende sicak bakmiyordum ama topikte bi arkadasin 2.bebegiymis ilk bebegine yaptirmamis cocuk rota v.kapmis gozumun onunde eridi deyince is degisti yaptirmakta fayda var
bende cok yorum okudum kafam allak bullak oldu bazılarında da yan etkı yapmış :18:
eşim yaptırmayalım dıyor
dr da siz bilirsiniz dedi
s.ocagında kı hemşire bence gerek yok dedi
:111: böyle oldum
merhabalar yeni üye oldum yazdıklarınızı okudum da bebeğim 2 ay 6 günlük rota virüs asısı yaptıracağım. aslında ishalle alakalı bir aşıymıs ve sağlık ocagında gerek yok dediler ama kendi doktorumuz bu mikrobu kaparsa ateşli ishal olur ve hastanede yatmaya kadar gidebilir sonucları yine de siz bilirsiniz dedi ben bunu duyar duymaz yaptırmaya karar verdim bence sizde doktorlarınızla bir daha konusun derim
iyi akşamlar
günaydın güzel anneler
bugün oğlumla son keyif günümüz yarın işe başlıyorum
evet canım ama ben zaten doktora gıderken sorucaklarımın arasına not etmıstım asıyı.ben sormadan o yapalım dedı.
bizim doktorda yaptırmakta fayda var dedi 2. ayımızda olduk 2. dozuda 4. aydaymış
Ciktigimiz gibi geri donduk kizimla hava o kadarda guzel degilmis aslinda kangurusuna koydum firsattan istifade bari 1kerecik kullanalim dedim bi ciktim yuzune ruzgar carpiyodu kuzumun agzini acip zar zor nefes aliyodu hemen donduk kapidan. En iyisi yarin babamizla gitmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?