Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadslar hickirik icin 3-4 damla limon cay kasigina koyun bi kerede agzina dokun aninda cozum hicbir zararida yok bnm cocuk doktorum soyledi.Aklinizda bulunsun.
arkadslar hickirik icin 3-4 damla limon cay kasigina koyun bi kerede agzina dokun aninda cozum hicbir zararida yok bnm cocuk doktorum soyledi.Aklinizda bulunsun.
nasıl limon mu veriyosun gırtlağı midesi o asitten zarar görür yaa nasıl cesaret ediyosun su bile ağır geliyoken çok çok şaşırdım.
hem hıçkırık kötü bişey değilki midesi büyüyor ve organların gelişimi için gayet iyi diye biliyorum
Kızlar ya benim bebeğim dünden beri daha huysuz kusmasi da arttı kesik kesikti normal dedik ama öğlen tam memedeyken ağzındaki şutu bırakın midesindekileri de bir iki ağız dolusu çıkardı sizce neden bu durumu yaşayan varmi...bir de bugün uykusu kısa bebekler icin yazı okudum sallamayin bırakın yatağa alissin gibi yöntemler var iste zamanla alışır kucakta uykuya dalinca uyandığında farklı yerde olunca aglarlarmis yatağa alustirin mantıklı ama yapilmiyor aglamasina dayanamam hadi ben dayansın eşim annesi söylenir dirdir eder ..mecbur boyle devam ayakta sallıyor uyuyunca yatağına ...sizler nasil uyutuyorsunuz?
ben emzik verdim valla çok da rahat oluyo.emziğini veriyorum uyuyacağı zaman,kollarını da battaniyesinin içine koyuyorum kundak yapar gibi yatağa yatırıyorum hemen dalıyo uykuya.maşallah nazar değmesin oğluşumasiz de battaniyeye sarmayı deneyin mutlaka.kendilerini güvende hissederlermiş böyle.büyük oğlumda da aynı şekilde yapardım.emziği bıraktırma konusuna gelince.ben oğlumda sadece uyuyacağı zaman verdim.sonra yavaş yavaş azalttım.emziksiz uyumaya başladık sonra.bırakmak zor olmadı.ama yavaş yavaş yaptım ben.birden bıraktırmadım.gün içinde vermeyerek falan 2 yaşında bıraktık.inşallah bu sefer de yapabilirim aynı şekilde..
bende seninle ayni fikirdeyim canimmnasıl limon mu veriyosun gırtlağı midesi o asitten zarar görür yaa nasıl cesaret ediyosun su bile ağır geliyoken çok çok şaşırdım.
hem hıçkırık kötü bişey değilki midesi büyüyor ve organların gelişimi için gayet iyi diye biliyorum
topigin gece tayfasi olaraktan yine burdayiz ikimiz anlasilan esraaKeske benim kizimda kabul etse de bende versem yok israrla deniyorum o'da israrla almiyor sonrada oguruyor midesini bulandiriyor pes eden ben oluyorum ertesi gun galip gelen yine kizim oluyor kisir dongu icindeyiz ana kiz... Tatli biselere batir ver diyorlar onuda ben kabul etmiyorum bilemiyorum nasil Olcak. Emme ihtiyaci cok fazla e karni tokkende emiyor sut gelince ogg ogg yapiyo sonra saldiriyor ellerine yanagima nasil alistircam yardim edin kizlar...
Kızlar kusura bakmayın cevap yazamadım.ece hasta hastaneye felan gıttık.oksuruyor,kusuyor,gozlerı capaklanıyor.dısarı bıle cıkmayan kızım hasta oldu valla saskınlık ıcındeyım
aynı benım oglumda hasta nasıl öksürüyo yavrum hapsuruyo burnu akıyo bogazı da hırıltılı
dr ıkı tane şurup verdi
ınş.şifa olur
sıze de gecmıs olsun
bızede verdı 1 tane surup bakalım ınsallah duzelır oksurmekten uyuyamıyor yavrum.gecmıs olsunaynı benım oglumda hasta nasıl öksürüyo yavrum hapsuruyo burnu akıyo bogazı da hırıltılı
dr ıkı tane şurup verdi
ınş.şifa olur
sıze de gecmıs olsun
bende aynen kımse gelmesın dıyorum ama mıllet gelıyor hele bu mevsımde zaten herkes hasta.bırde premature daha yenı dogan ebatlarında.56 cm 5100 gr oldu daha yenı kızım.bızede ventolın surup verdı doktorbenim kızımda aynen öyle oldu çok üzülüyorum hangi şurubu verdi doktor bize benical verdi çok vermek istemiyorum ama ilerlerse diye korkuyorum geçmezse antibiyotik dedi 6 ay dan önce antibiyotik olmaz ki daha çok küçük yavrumkimseyi sokmak istemiyorum eve yavruma mikrop bulaşacak diye
bızede verdı 1 tane surup bakalım ınsallah duzelır oksurmekten uyuyamıyor yavrum.gecmıs olsun
bende aynen kımse gelmesın dıyorum ama mıllet gelıyor hele bu mevsımde zaten herkes hasta.bırde premature daha yenı dogan ebatlarında.56 cm 5100 gr oldu daha yenı kızım.bızede ventolın surup verdı doktor
geçmiş olsun çok zormuş annelikinşallah iyileşirler bir an önce