• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

benim de kizim diil de ben grip olcak gbiyim gozlerim yaniyo sulaniyo ayaklarim buzzz...
insallah hasta olmam yaa evden de cikmadim ki
simdi ben hasta olursam melegim de olur otomatikman Allahim sen koru yarabbim

Bende grip atlattim kizima gecmedi cok sukur emzirirken yuzunu nefesini bebeginden sakin canim allahin izniyle hicbiseycikler olmaz insallah.. Bide eczanelerde maske satiliyormus topik topik gezdim bende hastayken nasil yapsam diye oyle bi altarnatife rastladim.

günaydın güzel anneler :16: diş ağrısıyla uğraşıyorum buaralar cuma gecesi sabaha kadar uyuyamadım cts gittim doktora kanal tedavisi yapıldı

oğlumu komşuya bıraktım biberon almıyor hala kaşıkla falan zor verdik sütü :ssz: 11 gün kaldı işe başlamama nasıl çözcez bu biberon işini bilmiyorum hiç:ssz:

bebişlere geçmiş olsun dün bizde dışarı çıktık korktum üşütüp hasta olcak diye. daha 20 günlükken ben çok ağır grip geçirmiştim şükür doruk'a geçmeden atlatmıştık ama emzirme dışında hiç kucağıma almamıştım, emzirirken de yüzüne bakmadan emzirmiştim

emzik gerçekten çok büyük kurtarıcıymış şükür seviyoruz artık. gerçi bayıla bayıla emmiyor oğlum çoğunlukla atıyor ağzından ama uyuma aşamasında işe yarıyor

buarada gündüz uykuları hala çözümsüz bizde :ssz: sallaya sallaya bir hal oluyorum beşikte ve tabi hiç başından kalkmadan

tuğçecim dediğin gibi büyüdükçe gece uykuları daha düzenli olmaya başladı :nazar: 2 gecedir sadece 1 kez uyanıyor emmek için maşallah Allah nazardan korusun

biz doruk'la nasıl dışarı çıkçaz bilmyiorum şapka ve paltodan nefret ediyoruz. dün arkadaşa gittik evden çıkarken bir başladı ağlamaya eve döndük hala ağlıyodu.

bu arada siz dogum hikayenizi yazmis miydiniz kizlar???
benimkini okumak isterseniz beklerimm link asagida
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/580528-quotbizimquot-hikayemiz.html

Günaydın canım doğum hikayeni okudum inan gözlerim doldu ya harika şeyler yaşamıssın doktorunda anlayışlıymış allah uzun ömürler versin kızına canım doktorun kimdi afyondamı yaptın doğumunu bende düz doğum istiyorumda tabi her doktor anlayışlı olmuyor bu cuma kontrolümüz var söyleyeceğim doktoruma bilgi verirsen sevinirim canım....

Oy kiyamam ya hastalanmasin kuzular zaten canlari neki.. Canim geziyosunuz tamam kapali mekanlara gidiyosunuz ama bebek iste kusun kanadindan yel kapiyolar hos muhakkak dikkat ediyoruz ama iste geldimi onune gecilmiyor. Bizde fink atiyoruz avm avm ama artik havalar ciddi anlamda sogudu eve kapanma vakti :ssz: allah acil sifa versin gecmis olsun kuzuna..
1 kere avm ye gıttık,oda doktor donusu ona mama su almıstık.onun dısında kapı dısarı cıkmadı kı.

kzlar sıze bıkac sorum var ıkı bucuk ayık bebeklerın boy ve kılosu ne durumda premature doguran varmı ben 34. haftada dogurdum gelişimlerı nasıl normalı yakaldımı merak edıyorum bıde su var bebeklerınızle korkmadan dısarı cıkabılıo musunuz neler yapıosunuz

kzlar sıze bıkac sorum var ıkı bucuk ayık bebeklerın boy ve kılosu ne durumda premature doguran varmı ben 34. haftada dogurdum gelişimlerı nasıl normalı yakaldımı merak edıyorum bıde su var bebeklerınızle korkmadan dısarı cıkabılıo musunuz neler yapıosunuz

benım kızımda 34 haftalık dogdu.suanda 3 ay 1 haftalık kılosu 5100 gr boyuda 57 cm..doktor harıc hıc dısarı cıkmıyoruz...normal artık dedı benım doktorum allaha bınlerce kez sukur solunum destegı bıle almadı.oyuncaklarını tutmaya calısıyor bısey soyledıgımızde guluyor.kendı kendıne aguu dıye sesler cıkarıyor.senın kı ne durumda???

musaıt oldugum zaman 2,5 aylıkken ne kadardı onu yazarım canım

kızlar arzumun bıberon ısıtıcısı var ya ben onu 15 tl ye aldım dun aksam sıfır paketınde.avcılar beylıkduzu cıvarında oturanlar ıhtıyaınız varsa galerı ırfanın ındırım cadırında.arzum bebe nın robot ve pısırıcısı bırarada 47 tl

merabalar
hasta olan annelere ve bebişlere çok geçmiş olsun

kızlar bebişleriniz uyanıkken neler yapıyor
,biz 69 günlüğüz uyanınca 5 dk emmiyor 30 dk kucağımda oturuyor yada geziyor sonra ağıt yine uyku
uykumuzda max 60 dk

merabalar
hasta olan annelere ve bebişlere çok geçmiş olsun

kızlar bebişleriniz uyanıkken neler yapıyor
,biz 69 günlüğüz uyanınca 5 dk emmiyor 30 dk kucağımda oturuyor yada geziyor sonra ağıt yine uyku
uykumuzda max 60 dk
saol canım ınsallah gecer.bızde 100 gunluk olduk bugun canım
benım kızım genelde gunduzlerı uyumuyor.uyumadıgı zamanlardada donencesıyle oynuyor.gozune kestırdıgı bır sey olursa onu takıp edıyor sesler cıkarıyor.kızıyor.donencesıne uzaktaysa bagırıyor ona bakarak.bukadar yanı daha baska bısey yaptıgı yok.

kızlar bebeğimin saçlarında konak oluşmaya başladı. nasıl gideririrm, çözümü nedir.hergün banyo yaptırdığım için mi oluştu acaba, banyo sonrası havlu ile saçlarını kurulyordum ama sanırım yetersiz geldi.

kızlar bebeğimin saçlarında konak oluşmaya başladı. nasıl gideririrm, çözümü nedir.hergün banyo yaptırdığım için mi oluştu acaba, banyo sonrası havlu ile saçlarını kurulyordum ama sanırım yetersiz geldi.

Canim sakin kurutma makinesiyle kurutma cok radyasyon var zeytinyagi sur bi saat bekle tara ileri geri bi kac gun tekrarla bitiyo

Sevin canim sevin darisi basimiza denedim denemez olurmuyum farkli markalar yok nuh dio peygamber demio pamuk kuzum :ssz: dogum hikayen cok guzel canim bizimkilerde ekim anneleri d.hik.yaziyor.. Tavsiyen icin sagol israrla deneye devam..Bende grip atlattim kizima gecmedi cok sukur emzirirken yuzunu nefesini bebeginden sakin canim allahin izniyle hicbiseycikler olmaz insallah.. Bide eczanelerde maske satiliyormus topik topik gezdim bende hastayken nasil yapsam diye oyle bi altarnatife rastladim.
saol canm bnde bi ara sizin hikayelerinizi okuyayim madem:34:
olemi dersin sevineyim yani aslinda gun gectikce daha cok alismaya basladim sanki..
ama hakikaten anneler icin bi kurtarci bu emzik yaa malum bizim icin 5dk demek bazen koca bi gun demek bzim icin
ins senin prensesinde alisr en kisa zamanda canim..
gerci ben dedim dedim bgun zar zor aldi gunu gununu tutmuyo bunlarin ya nazarimz mi deyiyo anlamiyorum ki
emzigi almasi icin esref saatinde olmasi lazim benim kuzumun...
ya gribim ilerleyerek devam ediyo minnosumda hapsurup durmaya basladi maske icin cok gec kaldm sanirim
off o kadar da dikkat ediyorum nerden de geldi su virus anlamadim:25:

Günaydın canım doğum hikayeni okudum inan gözlerim doldu ya harika şeyler yaşamıssın doktorunda anlayışlıymış allah uzun ömürler versin kızına canım doktorun kimdi afyondamı yaptın doğumunu bende düz doğum istiyorumda tabi her doktor anlayışlı olmuyor bu cuma kontrolümüz var söyleyeceğim doktoruma bilgi verirsen sevinirim canım....
canim benim tesekkur ederim sana da nasip olur ins bole guzel ayrintilarla dolu bi dogum yapmak..
afyon da yaptim evet park hast. ismail teker di doktorum cokmemnun kaldim
siddetle tavsiye ederim hatta benim adimi dahi verebilirsin eminim ilgilencektir:34:
sen kime gidiyosun ??

canim hic panik olma benim minnosumun kafasinda da olmustu bi gunde gecti diyebilirim
bebek yagi surdum gunde bi kac kez nemlenince de sac fircasyla geriye dogru taradim
kepek gibi kendiliginden kalkti sonra yumusadgi icin..
bide yikamayla,kurutmayla,hijyenle...vs.. ilgisi yok ben cok arastrmistim
yag bezleri cok fazla calistgi icin meydana gelirms
benim yuzumden mi oldu dye korkma hic arkadasimm

bu arada benim kizimn da gun icindeki rutini uyumadgi zamanlar acsa aynen
5dk emme, 30dk kucak, gezinti..
geriye kalan surede gaz varsa agit, yoksa yine uyku...

kizlar ya kuzucum benden kapti sifayi :43::43::43:
moralim cok bozuk :25::25:
hasta etmeyeyim derken evden disari cikmadan cocugu hasta etmeyi basardik:43::43:
agiz burun akiyo benimde... ama hep babamizdan bulasti tum suclu o:47::47:
doktora goturecegim yarin ama simdiden agirlasmasin dye yapabilcegim bsey var mi???
calpol var evde versem faydasi olur mu sizce yaaa:26::43:
nolur bise yazin da uygulayayim.. ya da hangi ilac etkiliyse soleyin onu yazdrayim yarin doktora:43::43:

Benimde oglusum 35 günlükten annemden mikrobu aldı yavrum çok oksurdu.doktora gittik peditus diye oksuruk şurubu,fizyolojik serum ve burun spreyi verdi.oksuruk şurubu dısında digerlerini kullandık hastalığı geçmedi.surubu kullanmaya başladıgimuzin 2. Gunünun sonunda bitti hastalık.Dr a danışarak alabilesin surubu.bizim Dr da en fazla 4 gun kullanın dedi surubu.

Kafami yastiga anca koyabildim kizim buyudukce uyku duzenini sasirdi cooook yorgunum kizlar bu gun aynada baktimda gozlerimin alti morarmis yuzum gozum cokmus :ssz: nasil toparlanilir ki kuafore gitsem pamugum nolcak siz nasil yapiyorsunuz. Saclarim uzun zamandir tepemde topuz artik tokayi cikarinca kalip gibi sekil almis toplamaktan :ssz:

günaydın güzel anneler :16: diş ağrısıyla uğraşıyorum buaralar cuma gecesi sabaha kadar uyuyamadım cts gittim doktora kanal tedavisi yapıldı

oğlumu komşuya bıraktım biberon almıyor hala kaşıkla falan zor verdik sütü :ssz: 11 gün kaldı işe başlamama nasıl çözcez bu biberon işini bilmiyorum hiç:ssz:

bebişlere geçmiş olsun dün bizde dışarı çıktık korktum üşütüp hasta olcak diye. daha 20 günlükken ben çok ağır grip geçirmiştim şükür doruk'a geçmeden atlatmıştık ama emzirme dışında hiç kucağıma almamıştım, emzirirken de yüzüne bakmadan emzirmiştim

emzik gerçekten çok büyük kurtarıcıymış şükür seviyoruz artık. gerçi bayıla bayıla emmiyor oğlum çoğunlukla atıyor ağzından ama uyuma aşamasında işe yarıyor

buarada gündüz uykuları hala çözümsüz bizde :ssz: sallaya sallaya bir hal oluyorum beşikte ve tabi hiç başından kalkmadan

tuğçecim dediğin gibi büyüdükçe gece uykuları daha düzenli olmaya başladı :nazar: 2 gecedir sadece 1 kez uyanıyor emmek için maşallah Allah nazardan korusun

biz doruk'la nasıl dışarı çıkçaz bilmyiorum şapka ve paltodan nefret ediyoruz. dün arkadaşa gittik evden çıkarken bir başladı ağlamaya eve döndük hala ağlıyodu.
Canim gecmis olsun senin gebeykende disinle skintin vardi sanki oyle hatirladim hos aklim pek yerinde degil su siralar da neyseki kurtulmussun..
Canim biberon emzik bizdede buyuk skinti nefret edior kizim onlardan, sen nasil yapcan allah yardmcn olsn. :ssz: uykusuna masallah :nazar: annesi nazar etcen yine kuzuya dillendirme cok, varya ben bazen kizimin duzene giren aliskanliklarini kendime dahi soylemiyorum :27:

gunaydin yorgun ama mutlu anneler:119:
rahat huzurlu bi gece gecirdik oglumla cok sukur :16:sadece 1 kere kalkdi emmeye yeniden geri uyudu
aksam yikamisdik galiba onun da etkisi oldu:34:
tum hastalanan anne ve yavrucaklara acil sifalar insallah
ben de Omerim 30 gunlukken cok feci kapmisdim:2: cok sukur ki ona gecmedi
kizlar bizim de konak problemimiz var hergun bebeyagi suruyorum:105::100::105: tarakla tariyorum ileri geri gecmek bilmiyo
hem de cocugun basi islak kaliyo
hergun yikayamam ki havalar cok soguk:105:
bide saclari dokuluyo kuzumun normalmi acep:44:

Back