• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

Kizlar omer bey numarasini veriyordu degil mi

Yavru kendi vermiyor miktat bana kendi vermişti ben istedim pek gönüllü vermedi kartını ama verdi lakin eger hastanedeysem hastaneden ararsınız dedi geçen aradım hostesler sağolsunlar dr dan çok dr oldukları için bağlamadılar bende üstelemedim akın ı hastaneye götürdüm ama zorlasaydım bağlattırırdım o teli ama uğraşmadım yoksa beni,m elimden bir kaçan bir de uçan yani:1::1::1::1:
Esra sen ne zaman dr a gidecen merak ettin senin kuzu neden böyle diye gerçi benimki de artık çok ağlamaya başladı hiç yokken cuma dr a gidicez bakalım oğlumun ömer amcası ne dicek biz 1. aydan beri bu adama gidiyoruz benim oğlanın doğumdan sonra kontrol eden dr dr dr gezerken bir de buna bakalım dedim ondan gittik allah tan gittik çok memnunum valla git de senin kızı da bir mıncırsın benimkinin yanakları bacakları kolları her tarafını sıkıyor adam bağırasım geliyor valla ben sevmiyom öyle paşamı:45:

Ne guzell benimde cok hosuma gider sevgiyle yaklasilmasi. Yok canim ya kolik degil kizim degisik saatlerde aglar keyfe keder guldugu bi anda hickira hickira aglar bi kac dakika ki son 10 gundur boyleyiz :-(

Himmm inşallah sorunu bulunur... Kolik zaten en geç 3 haftalikken basliyor 2 haftalikken baslar genelde...

Bende zaten soğuk nevale dr lari sevmem özele gidiyoruz sonuçta ilgi alaka istemek hakkımız..

herkese içten bir merhaba
hamile oldugumdan beri sizleri takip ediyordum artık aranıza katılmak istedim ekim annesi olacagımı sanerken eylül annesi olanlardanım kerem mirza adında bir oğlum var şimdilik gaz dışında sorunumuz yok çok şükür.hepimizin bebişlerine rabbim sağlık sıhhat versin....

kızlar aranızda göğüs pompası kullanan varmı. Malum 1 aya kadar işe başlamam lazım. şimdiden süt depolamalıyım, geç bile kaldım. ama göğüs pompasını manuel mi yoksa elektrikli mi almalıyım karar veremedim. siz hangi markayı kullanıyorsunuz, hangisini tavsiye edersiniz.

Aman Kraft alma....cok acitiyor...denemesine ama lansinoh iyi diyolardi

Aman Kraft alma....cok acitiyor...denemesine ama lansinoh iyi diyolardi

Bende kraft aldim of o ne acidir oyle sagdiktan sonra emziremedim kuzumu bi sure ama en son sagmamda hic acimadi gogus uclarim pamugumun sayesinde hassasiyetini yitirmis :27:

herkese içten bir merhaba
hamile oldugumdan beri sizleri takip ediyordum artık aranıza katılmak istedim ekim annesi olacagımı sanerken eylül annesi olanlardanım kerem mirza adında bir oğlum var şimdilik gaz dışında sorunumuz yok çok şükür.hepimizin bebişlerine rabbim sağlık sıhhat versin....

Merhaba arkadasim hosgeldin allah kuzunu saglikla buyutmek nasip etsin... :nazar:

Himmm inşallah sorunu bulunur... Kolik zaten en geç 3 haftalikken basliyor 2 haftalikken baslar genelde...

Bende zaten soğuk nevale dr lari sevmem özele gidiyoruz sonuçta ilgi alaka istemek hakkımız..

Bizim dr da iyiydide iste kucagina alir tarticagi sirada bi koklardi felan da ya omer bey nosunu versin ama ya :ssz: cok takiliyorum numara meselesine.

Yavru kendi vermiyor miktat bana kendi vermişti ben istedim pek gönüllü vermedi kartını ama verdi lakin eger hastanedeysem hastaneden ararsınız dedi geçen aradım hostesler sağolsunlar dr dan çok dr oldukları için bağlamadılar bende üstelemedim akın ı hastaneye götürdüm ama zorlasaydım bağlattırırdım o teli ama uğraşmadım yoksa beni,m elimden bir kaçan bir de uçan yani:1::1::1::1:
Esra sen ne zaman dr a gidecen merak ettin senin kuzu neden böyle diye gerçi benimki de artık çok ağlamaya başladı hiç yokken cuma dr a gidicez bakalım oğlumun ömer amcası ne dicek biz 1. aydan beri bu adama gidiyoruz benim oğlanın doğumdan sonra kontrol eden dr dr dr gezerken bir de buna bakalım dedim ondan gittik allah tan gittik çok memnunum valla git de senin kızı da bir mıncırsın benimkinin yanakları bacakları kolları her tarafını sıkıyor adam bağırasım geliyor valla ben sevmiyom öyle paşamı:45:

Canim her yeni ayini doldurmasinda gidiyoruz dr.a rutin kontroller icin buda ayin 23 oluyor genellikle..tabii ay arasi gik dese hastaneye atiyoruz canimizi... Ama bu ay 5 kere gittik hastaneye o yuzden son gittigim tarihle arasinda 1ay olsun istiyorum ki aylik kilo boy takibi olsun diye. Ekstra bi durum olmazsa tabiki. Evet sevsinde cok mincirmasin canim kizimi opmek hala yasak bi bana serbest :27: oda yeni yeni basladim opmeye pamugumu. Bizdede akin var bitane oda avcilar hospitalde dogdu ablamin kuzusu o da... Hos o artik abi oldu :nazar: biz ona akos diyoruz... Babasida akin pasa diyor simdi ordan geldik senin kuzu geldi aklima..

Bugun kizimi 3 kere hickirik tuttu 20 dk suruyor ortalama ve cok sinirleniyor. Bi kez kasiga sutumu sagip verdim o anda hickirinca genzine sicradi cok korktum, o an gecti aslinda ama ben o gunden sonra vermedim hic. Sizin hickiriklar ne durumda?

selam kızlar nasılsınız çok zor bi gece geçirdik kızım 3e kadar ağladı cuma günü 3ay bitiyo ama gazı azalcağına çoğalıyor anlamadım fazla memede emmiyo geceden beri sabahta 11den 2ye kadar ağladı benim sinirler yıprandı iyice 3yaşındada bi kızım var biliyosunuz sürekli bişey istiyo çok zor durumdayım dr uyuması için day&nihgt diye bi şurup verdi almamıştım ama eşim alıcak bugün bakalım uyku düzenleyiciymiş belki faydası olur

selam kızlar nasılsınız çok zor bi gece geçirdik kızım 3e kadar ağladı cuma günü 3ay bitiyo ama gazı azalcağına çoğalıyor anlamadım fazla memede emmiyo geceden beri sabahta 11den 2ye kadar ağladı benim sinirler yıprandı iyice 3yaşındada bi kızım var biliyosunuz sürekli bişey istiyo çok zor durumdayım dr uyuması için day&nihgt diye bi şurup verdi almamıştım ama eşim alıcak bugün bakalım uyku düzenleyiciymiş belki faydası olur

bu gece benim kuzuya da bi haller oldu :44:
dogdugu gunden 2-3 gece disinda simdiye kadar rahatlikla uykuya dalardi emme sonrasinda
ama dun gece 3e kadar mizirdadi durdu sallayarak zor uyutdum sabahda oyleydi
sanki halsiz gibi:14: emmek bile istemiyordu
ama bir az once oyle bir ciglik atdi ki aldim kucagima dayadim memeyi sapur-sapur emdi ve uyududi:nazar::52::nazar:
bakalimne kadar uyuyacak minik kusum

Bugun kizimi 3 kere hickirik tuttu 20 dk suruyor ortalama ve cok sinirleniyor. Bi kez kasiga sutumu sagip verdim o anda hickirinca genzine sicradi cok korktum, o an gecti aslinda ama ben o gunden sonra vermedim hic. Sizin hickiriklar ne durumda?

canim bizim kuzuda her gun ortalama 2-3 kez hickiriyo :19:hem 15-20 dakkadan once durmuyo ve sinirleniyor
ben her seferinde gogsumu veriyorum emdiginde geciyo ama sinirden bazen genzine kaciyo sut o zaman cok korkuyom napim ama
vermesem hickirik gecene kadar agliyo:43:
yani biz de caresini bulamadik bu hickirik mubarekin

selam kizlar..
benim melegimde bir haftadir o kadar huysuz ki su gaz belasindan anlatamam:50:
firsat bulup wc yw gdemiyorum gun icinde.. cok fena tavan yapti bu aralar yaa kzum cok aci cekiyooo:43:
yazilanlari okuyunca yalniz olmadgmi anladim ama cogumuz ayni durumu yasiyormusuz...

40i cikinca duzelir dediler daha beter oldu simdi umudum 3 aylik olmasinda
ondan sonra biraz da olsa yoluna grer umarim en azindan uykulari...

colinox damlaya basladim gaz icin kullananinz var mi aranizda??
bakalim sifa olur ins..

bu arada tugce bebisini gordum cok tatli masaallah ya pamuk gbi melegim Allah bagislasin canmm:nazar::nazar:

hickirik bizde de sk sk oluyo kizlar kanguru pozisyonunda sirtini karnima dayayip
yuruyorum ben evin icinde ole cok rahat ediyo uzman tvde gormustum hickirik
geldignde o sekil tutulmaliymis bi deneyin isterseniz
benimki bazende emmek istiyo o zman da cabuk geciyo

dogum yapali iki ay olucak nerdeyse ama bende de gelen gden yok kizlar hala kirmizi kart gormedim:52::51:

kizlar benim eylusumun dudaklarinin ic kismi bazen bembeyaz oluyo emdikten sonra
sutten dye duymustum ama emin diilim szde de oluyo mu bolee??

bi arkadas pompa sormus ben lansinoh manuel olanini kullaniyorum ve cok memnununm
ama calisiyorsaniz zamandan kazanmak acisindan kesinlikle elektrikli almanz gerekir
ayni markanin elektrikli olanlari da var fiyati biraz tuzlu ama iyi sonuc alirsin bide madela var onu cok duymustum ben:26:

bebisleriniz emzik aliyor mu kizlar??
ben ilk gunlerde cok ugrastim almasi icin ama almadi
kendi aileme ve k.valideme uzagim ben yalnizsin zor olur alistir dedi cevremdeki herkes...
iki gundur alicak gbi oldu sanki ama bu seferde ben tedirgin oldum
iyi bisey mi kotu bsey mi yapiyorum acaba dye:26::26:
hem bide bunu biraktrmasi var sonucta
gazli oldugu icin daha israrciyim su an ama 3 aya kadar gazi gecince pisman olursam dye korkuyorum

siz ne dusunuyosunuz bu emzik konusundaaa:44::44::44:

yurtdısından bebek kıyafetlerı satıyoruz sayfayı begen guncel cesıtlerı gor pıyasadan daha uygun xxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadslar hickirik icin 3-4 damla limon cay kasigina koyun bi kerede agzina dokun aninda cozum hicbir zararida yok bnm cocuk doktorum soyledi.Aklinizda bulunsun.

kizlar benim eylusumun dudaklarinin ic kismi bazen bembeyaz oluyo emdikten sonra
sutten dye duymustum ama emin diilim szde de oluyo mu bolee??

bi arkadas pompa sormus ben lansinoh manuel olanini kullaniyorum ve cok memnununm
ama calisiyorsaniz zamandan kazanmak acisindan kesinlikle elektrikli almanz gerekir
ayni markanin elektrikli olanlari da var fiyati biraz tuzlu ama iyi sonuc alirsin bide madela var onu cok duymustum ben:26:

bebisleriniz emzik aliyor mu kizlar??
ben ilk gunlerde cok ugrastim almasi icin ama almadi
kendi aileme ve k.valideme uzagim ben yalnizsin zor olur alistir dedi cevremdeki herkes...
iki gundur alicak gbi oldu sanki ama bu seferde ben tedirgin oldum
iyi bisey mi kotu bsey mi yapiyorum acaba dye:26::26:
hem bide bunu biraktrmasi var sonucta
gazli oldugu icin daha israrciyim su an ama 3 aya kadar gazi gecince pisman olursam dye korkuyorum

siz ne dusunuyosunuz bu emzik konusundaaa:44::44::44:

cnm benim bebegimde bir turlu emzik almiyordu taki aventin emzigini kesvedene kdr 0-3 ay emzigini al bayiliyor bebekler damakli degil dumduz birsey biberon olakta aventin 1 numarali biberonunu begeniyolar alinda bulunsun:32:

Back