Eki Görüntüle 576526
buda kızımın suan kı halı
Masallah cok tatli ALLAH nazardan korusun...yerim o ağzını ben...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 576526
verem asısı ıcın gec degılmı canım ya???
Kızlar keske bebeğimin uykusuzluğu olsa tek derdim ilk once uyumuyo agliyo huysuz suz diye doktora gittik gaz dedi ilac verdi yolladı kac kere sonra kolik dedi aglama krizlerine sonra poposundaki kan geldi makat çatlağı darlık var dediler sonra catlak gecti tahliller vs. Fışkırır gibi kusma sonuc süt alerjisi cikti refluden kusuyo dedi diyetini yapıyorum söylenen sekilde ama hala cok kusuyo uyumuyo durmuyo napcagimi sasirdim
saol canım yenı cekmıstım eklıyım gorun ıstedı 1950 gr dogmustu..suan 1 ay once gıttıgımızde 5000 gr dıben basindan beri aci elma yagi kullaniyorum bide tuvalete oturur gibi dixlerini bukup comeltiyorum kucagimda hemen yapiyor
Annem artik kusmaya baslicak hatta kusmugu ve kakasi kokmaya baslicak dedi bisey olmaz dedi
Benim oglumda cok az uyuyo bende gogsumd yatirip uyutuyorum ozaman uyanmadan uyuyor ama ben butun gece hic kipirdamafan yatiyorum biraz zor oluyo ama olsun o uyusunda
Hayy massallaahhh
Canim kocaman olmus kizin cok tatli
amın hepımızın bebıslerıı nazardan korusun..bende agzına bayılıyorum cok guzel yapıyor ole..Masallah cok tatli ALLAH nazardan korusun...yerim o ağzını ben...
yok canım benim kızım 62 günlük 2.ay aşısı zaten siz 3 aylık olunca tabi yaptıralı 1 ay olmuştur
Canim yaa benim kizimda aglamaya baslayinca bizde arastirdik tahlildi batin usg si yapildi bizim dr.bulamadi nedenini bunu duymak cok guzel sevindim insallah benim kiziminda sebebini bulur
Eki Görüntüle 576526
Ben çok dr gezdim valla kbb dr'una hatta cocuk cerrahina bile gittik...
Tum batın usg akciğer filmi tam idrar tan kan kanda mikrop vs bakıldı yok yok huysuz dendi bebege hatta gece gündüz susmadan ağlıyor diye testlerde temiz çıkınca siddetli kolik bile dediler...
Sonra ömer beye gittik oda herşey bakılmış yanliz idrar kültürune bakilmamis bu tarz ağlamasi varsa buna bakmamız şart şayet bişey çıkmazsa gaz dir deriz ozaman dedi....
Ogun hem idrar tahlili hemde idrar kültürü verdik... Idrar tahlili temiz kulturundeyse bakteri çıktı... Çok şükür tedaviyle düzeldi bebeğimun aglamalari ..
O yüzden bazen gazdir diyip geçmemek lazim...
canim allah nazarlardan esirgesin masallah ecemize... Hizla buyuyor meleklerimiz
aynen canım zaman cok cabuk gecıyor.haftaya cumartesı kontrolumuz var bakalım kızım kac kg olmus.sende koysana kızının resmını kız.
Esracım bende arada yakın dıye avcılar hospıtalde ırfan chouseoın e gıdıyorum adam bız testın sonuclarını beklerken bıle muayene ettı bıızı.cok ılgılıydı bız daha bısey sormadan herseyı anlattı.kızımıda severek muayene ettı.cok ıyıydı yanı
Cok sukur gecmis canim benim medilifetaki dr.idrara bakti kalca cikigi usg si tum batin usg si ve genel kulak solunum ve cigerlerine bakti gaz dedi hersey temiz dedi ancak ben gaz olmadigina eminim israrla sab simplex ve rezene cayi yazdi ben zaten zinco kullaniyorum ve benim kizim gazdan aglamadi hic bende almadim recetesini numarasini istedim onuda vermedi bende film koptu o an bol bol dua etcez gecmesini bekliycez dedi bide. Ben zaten duami ediyorum tip bu kadar caresiz mi kaldi harcadigimiz paraya yanmiyorum cok sukur tahlillerde temiz ancak idrar kulturu yapilmadi kizim aglarken cani yandigindan agliyor eminim. Kesin gidicem omer beye...
Canim benim büyük oğlum kolikliydi onun gaz sancıları tutardı hergün... O sebepten tecrubeliyim ben bana kolik diyolar testler vs sonucuna göre bende kolikte saat zaman olayi var bunun saati yok surekli ağlıyor diyorum ozaman şiddetli kolik tir diyorlar...
Eğerki Bebegin sürekli ayni saatlerde ağlayıp aynı saatlerde keyifliyse ozaman koliktir...
Benim büyük oğlum aksam 4 gece 12 durmadan aglardi onun dışındaki saatlerde melek gibiydi...
Ömer beyi dene derim ben çok memnun kaldim ondan okadar dr gezdim bu sürede çok şükür çözdü sorunumuzu...
Muayene ederkende öyle bir sarıldı öyle tatlı dille severek muayene ettiki oda inan hoşuma gitti...
Mrb seninde mi dr un ömer saltan? benim oğlanında dr u gerçekten çok iyi bir dr adam soğuk biri gibi görünüyor ama değil aslında sen ne kadar zamandır gidiyorsun ona????
Canim benim büyük oğlum kolikliydi onun gaz sancıları tutardı hergün... O sebepten tecrubeliyim ben bana kolik diyolar testler vs sonucuna göre bende kolikte saat zaman olayi var bunun saati yok surekli ağlıyor diyorum ozaman şiddetli kolik tir diyorlar...
Eğerki Bebegin sürekli ayni saatlerde ağlayıp aynı saatlerde keyifliyse ozaman koliktir...
Benim büyük oğlum aksam 4 gece 12 durmadan aglardi onun dışındaki saatlerde melek gibiydi...
Ömer beyi dene derim ben çok memnun kaldim ondan okadar dr gezdim bu sürede çok şükür çözdü sorunumuzu...
Muayene ederkende öyle bir sarıldı öyle tatlı dille severek muayene ettiki oda inan hoşuma gitti...