• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

selam anneciklerr:3::3: nasilsinz bakalim gorusmeyeli minislerinz napiolar:55:
ben walla gunlerdr ole kotuyum ki degil internet su icmeye firsat bulamadim
kizim cok yordu uc gundur bizi :37::37::37:
ne emme ne uyku ne kucak hic bisey onu tatmin etmedi
cok fena aglama krizlerine girdi gece 3lere kadar uyumadi
o agladi ben agladimm o agladi ben agladimm helak olduk kuzumla :43::43:
yavrum toplasan bi gunde 3 saat bile uyumadgi anlar oldu
cok sukur bugun brz daha sakinlesti sanki
okumadgm dua kalmadi denemedgm de yontem:37:
3ay surmesin ins bu gaz durumu ya kizlar dua edin cok zor bi durum
Allah tum bebislermze sifa versinn!!!

Amin canim bu aglama krizleri bizdede var 3.ayimiz dolcak bizdede yeni yeni cikti aglamalar. Duzelceklerde muhakkak duzelene kadar omurden omur gidiyor allah yardimcimiz olsun...

selam anneciklerr:3::3: nasilsinz bakalim gorusmeyeli minislerinz napiolar:55:
ben walla gunlerdr ole kotuyum ki degil internet su icmeye firsat bulamadim
kizim cok yordu uc gundur bizi :37::37::37:
ne emme ne uyku ne kucak hic bisey onu tatmin etmedi
cok fena aglama krizlerine girdi gece 3lere kadar uyumadi
o agladi ben agladimm o agladi ben agladimm helak olduk kuzumla :43::43:
yavrum toplasan bi gunde 3 saat bile uyumadgi anlar oldu
cok sukur bugun brz daha sakinlesti sanki
okumadgm dua kalmadi denemedgm de yontem:37:
3ay surmesin ins bu gaz durumu ya kizlar dua edin cok zor bi durum
Allah tum bebislermze sifa versinn!!!

Canim ya sorma bizde ayniyiz gece 2 de başlıyor 7 Ye kadar uyku yok mahvolduk...senin bebis kac aylık benimki 50 günlük ve iki üç gündür başladı ...sıcak bitki çayları veryom damlalar dualar dediğin gibi...bir de süt sagma makinesinin sesi iyi geliyor devamlı açık benimki....uyku yok yarım saat tas çatlasa sallamayla bir saat ...bazıları sabaha kadar uyku diyordu nerde

Canim ya sorma bizde ayniyiz gece 2 de başlıyor 7 Ye kadar uyku yok mahvolduk...senin bebis kac aylık benimki 50 günlük ve iki üç gündür başladı ...sıcak bitki çayları veryom damlalar dualar dediğin gibi...bir de süt sagma makinesinin sesi iyi geliyor devamlı açık benimki....uyku yok yarım saat tas çatlasa sallamayla bir saat ...bazıları sabaha kadar uyku diyordu nerde

Kızlar benim bebişimde 44günlük uyku yok gece gündüz ilk günler çok güzeldi şimdi gitti. atakta sallamaya alıştı mecbur kalıyor insan ağjayınca ne yapacağını şaşırıyor :( ne zaman düzene girecek benmi çok sabırsızım ? kafamda birsürü soru var annem yanımda kalıyordu oda eve gitti boşlukta kaldım sanki. 2kişi bakmak başka oluyor inanın bugün tuvalete zor gittim gündüz.

günaydın annişler

doruk paşa da 3. ayı bitirmeye yakın yine huy değiştirdi, ağlaya ağlaya zor uyuyor

gözleri kapanıyor kızarıyor uykudan ama direniyor uyuyana kadar geceleri

nazar değdirdim oğluma galiba gece güzel uyuyor diyerek

günaydın annişler

doruk paşa da 3. ayı bitirmeye yakın yine huy değiştirdi, ağlaya ağlaya zor uyuyor

aynen benım oglumda son 1 haftadır aksamları sureklı aglıyor kucaga alınca susuyor galıba buyume atagı gecırıyolar :26:

Kızlar benim bebişimde 44günlük uyku yok gece gündüz ilk günler çok güzeldi şimdi gitti. atakta sallamaya alıştı mecbur kalıyor insan ağjayınca ne yapacağını şaşırıyor :( ne zaman düzene girecek benmi çok sabırsızım ? kafamda birsürü soru var annem yanımda kalıyordu oda eve gitti boşlukta kaldım sanki. 2kişi bakmak başka oluyor inanın bugün tuvalete zor gittim gündüz.

Canim yazdim iste ben de ayniyim hele annem gitti dedin tam ayni olduk benimde annem geçen hafta gitti perişan oldum resmen yemek içmeyi geçtim tuvalete gidemiyorum kaynanam bizle ama kac gündür kızında oyle daha iyi keske hep kalsa ekstra lafını cekemem neyse gece gündüz uykusuz uğraşmak cok zor eşim tamam saolsun yapıyor ama söyleniyor gelince tutuyor biraz sonra kursu var uzaktan eğitim onu takip ediyor ben yalnız uğraş uğraş yıprandım hep ayni şeyler nasil oyaliyacagim uyanıkken ha doydu mu ha emmiyor ha gazi var....cok zor bu rutin beni depresyona soktu ağlıyorum bir de benim 3 e giden oglum daha var Simdi zar zor kahvaltisiz okula gidiyor kac gündür:(dün hele acele giyindi çıktı bi baktım çoraplar ters gülsem mi aglasam mi çıktı arkasından bebek elimde hıçkıra hıçkıra ağladım çaresizlikten...

Canim yazdim iste ben de ayniyim hele annem gitti dedin tam ayni olduk benimde annem geçen hafta gitti perişan oldum resmen yemek içmeyi geçtim tuvalete gidemiyorum kaynanam bizle ama kac gündür kızında oyle daha iyi keske hep kalsa ekstra lafını cekemem neyse gece gündüz uykusuz uğraşmak cok zor eşim tamam saolsun yapıyor ama söyleniyor gelince tutuyor biraz sonra kursu var uzaktan eğitim onu takip ediyor ben yalnız uğraş uğraş yıprandım hep ayni şeyler nasil oyaliyacagim uyanıkken ha doydu mu ha emmiyor ha gazi var....cok zor bu rutin beni depresyona soktu ağlıyorum bir de benim 3 e giden oglum daha var Simdi zar zor kahvaltisiz okula gidiyor kac gündür:(dün hele acele giyindi çıktı bi baktım çoraplar ters gülsem mi aglasam mi çıktı arkasından bebek elimde hıçkıra hıçkıra ağladım çaresizlikten...

sanıyorum herkeste durumlar benzer. benim oğlumda 49 günlük annem 30 günden sonra gitti. çok zor gerçekten anne olmak çok büyük bir fedekarlıkmış. bu duygu hiç bir erkeğin anlyamayacağı çok özel bir şey aslında onlar bence daha baba psikolojisine giremediler. benim eşim geliyo seviyo oynuyo sonra işine bakıyo. tamam yardım ediyo sağolsun ama yetmiyo. gündüzleri tek başına çok zor oluyo hiç anlamıyorlar. annem gelsin o zaman diyo. onu da ben istemiyorum çünkü beni dinlendirmekten çok yoruyor. ama bu da bir süreç sabırlı olmaya çalışıyorum. geçecek ve oğlum için değer diye düşünüyorum.

slm kızlar. bir çoğunuz benden şanslı.ben muğladayım annem adanada kayınvalidem erzurumda benim annem bebeğim 1 haftalıktı gitti, kayınvalidemse 10 günlükken gitti. evde bebeğim ve ben başbaşa kaldık. eşim akşamları işten geliyor. bütün gün ev işleri bebek derken resmen psikolojim bozuldu.neyseki bebeğimin bir gülümsemesi bütün yorgunluğumu sıkıntımı unutturuyor,gazı olsada, (bana göre) sebepsiz ağlamaları olsada çok şükür sağlığı yerinde. bu arada ben bebeğimi her akşam banyo yaptırdığım halde mis gibi bebek kokusu sabaha gitmiş oluyor. şampuanını değiştirdim. önce nivea baby kullanıyordum şimdi dalin kullanmaya başladım. sizler hangi şampuanı kullanıyorsunuz. birde benim sütüm çok yağlıymış bu yüzden neneğimin yüzünde adete sivilce gibi kızarıklıklar var 1,5 aydır geçmedi, çözümü varmıdır bunun.

aynen benım oglumda son 1 haftadır aksamları sureklı aglıyor kucaga alınca susuyor galıba buyume atagı gecırıyolar :26:
Benimki de oyle
Ne guzel uyuyordu dün bitirdi bizi
surekli meme istiyor
yatagina yatmıyor agliyir
gazi da var
ama bu kadar olmamisti

slm kızlar. bir çoğunuz benden şanslı.ben muğladayım annem adanada kayınvalidem erzurumda benim annem bebeğim 1 haftalıktı gitti, kayınvalidemse 10 günlükken gitti. evde bebeğim ve ben başbaşa kaldık. eşim akşamları işten geliyor. bütün gün ev işleri bebek derken resmen psikolojim bozuldu.neyseki bebeğimin bir gülümsemesi bütün yorgunluğumu sıkıntımı unutturuyor,gazı olsada, (bana göre) sebepsiz ağlamaları olsada çok şükür sağlığı yerinde. bu arada ben bebeğimi her akşam banyo yaptırdığım halde mis gibi bebek kokusu sabaha gitmiş oluyor. şampuanını değiştirdim. önce nivea baby kullanıyordum şimdi dalin kullanmaya başladım. sizler hangi şampuanı kullanıyorsunuz. birde benim sütüm çok yağlıymış bu yüzden neneğimin yüzünde adete sivilce gibi kızarıklıklar var 1,5 aydır geçmedi, çözümü varmıdır bunun.

Cnm mrb..!inanki içimden geçenlere tercüman olmuşsun,nerdeyse yaşadıklarımız birebir,benimde annem kırklarelide oturuyo ve 10 günlükken gitti,kayınvalidemde çok yaşlı,kadın kendine zor bakıyo,o yüzden birde yanlızız kızımla,benim bebeğimin yüzünde de kızarıklıklar var,doktorumuz sütünde etkilemiş olabilir yada bebeğinin herhangi bişeye alerjisi olabilir dedi fakat 6 aydan önce alerji testi yapılmıyomuş,şimdilik elecom diye bi krem verdi ama sonuçta ilaç olduğu pek süremiyorum,sadece günlük özel bir nemlendirici sürüyorum,biraz daha hafifletiyo sanki,şampuan olarak jansın baby kullanıyorum,kokusu güzel ve kalıcı fakat bana da o pek köpürmüyo gibi geliyo..

Kızlar kızım sabaha kadar uyudu ama saat 5.30 dan berıde uyumadı.canım cok sıkkın yavrumun gozlerı kıpkırmızı

merabalar bende ekim annesiyim sizi doğumdan sonra takip etmeye başladım ,aranıza katılmak istedim
gerçekten sorunlar aynı bebişlerimiz büyüyor yavaş yavaş hepsine rabbim uzun sağlıklı ömür versin
benim kızım 62 günlük ismi zeynep ceren ,bide 3.5 yaşında oğlum var
güzel paylaşımlar

merabalar canım Allah sabır versin. heryere herkese yetişmek insanı çök yıpratıyor.bazen eşime ben herşeyi bırakıp kaçacam diyorum,gülüyor.tek yolu sakin olmak çünkü bebeğimiz stresimizi anlıyor .benimde 3,5 yaşında oğlum var kızımla ilgilenirken ona zaman ayıramıyorum çğu zaman çok üzülüyorum ama anne olmak çk zor

benim kızımın yüzündede sivilce gibi kızarıklıklar var ,sütten kaynaklı diye okumuştum çözümü varsa bende öğrenmek isterim

merabalar bende ekim annesiyim sizi doğumdan sonra takip etmeye başladım ,aranıza katılmak istedim
gerçekten sorunlar aynı bebişlerimiz büyüyor yavaş yavaş hepsine rabbim uzun sağlıklı ömür versin
benim kızım 62 günlük ismi zeynep ceren ,bide 3.5 yaşında oğlum var
güzel paylaşımlar

Hg arkadasim allah bagislasin kuzularini ohh 2 tane dogurmussun masallah darisi bize insallah..

Canim pavloderm zencefil ozlu sampuan kullaniyorum cok cok memnunum kesinlikle memnun kalicagindan eminim tamamen bitkisel ve goz yakmiyor miss gibi kokuyor. Allah yardimciniz olsun...

günaydın annişler

Ayni canim rahatlicaz diye bekliyorduk 3.ayi simdi 10 gun sonra 3.ayi bitcek kuzumun huyu degisti. Ben artik kendime bile soylemiyorum kizim soyle boyle diye anne babanin nazari cok degermis. Caresizlik iste :27:

Merhabalar. Bende ekim annesiyim. Uzun zamandır takip ediyordum konuları. Bende aranıza katılmak istedim.
Hemen hemen benim oğlumda da aynı problemler mevcut.
benim oğlumun da yüzünde sivilcelenmeler mevcut :(( doktorumuz ya annenin östrojen hormonlarının bebeğe geçmesinden kaynaklı olduğunu ya da çabuk gelişen bebeklerde genellikle yüzde sivilcelenmeler olur dedi. 6 aydan sonra genellikle de kendiliğinden kaybolur dedi. Ergenlik sivilcesi gibi içi beyaz etrafı kırmızı :)) bide benim oğlumun burnunun üzerinde de minik minik yağ bezeleri var. Bunların hepsi 6. aydan sonra geçecekmiş .. bakalım ..

Merhabalar. Bende ekim annesiyim. Uzun zamandır takip ediyordum konuları. Bende aranıza katılmak istedim.
Hemen hemen benim oğlumda da aynı problemler mevcut.
benim oğlumun da yüzünde sivilcelenmeler mevcut :(( doktorumuz ya annenin östrojen hormonlarının bebeğe geçmesinden kaynaklı olduğunu ya da çabuk gelişen bebeklerde genellikle yüzde sivilcelenmeler olur dedi. 6 aydan sonra genellikle de kendiliğinden kaybolur dedi. Ergenlik sivilcesi gibi içi beyaz etrafı kırmızı :)) bide benim oğlumun burnunun üzerinde de minik minik yağ bezeleri var. Bunların hepsi 6. aydan sonra geçecekmiş .. bakalım ..

Hg arkadasim benimde kizimin yanaginda minicik bi yag bezesi var dr.kontrolunde sordum bende onemsizmis dedigin gibi gecici bi durummus..

Kızlar emin olun uzak olmak daha iyi kimisi kaynanası falan gitmiş demiş aman bırakın gitsin. Ben sezeryanla dogum yaptım annemde kalcaktım kayananam yan dairede tek kalamaz dıye yıne geldım evıme bir eşyamı kaldrmadı.. Annem geldi gitti perişan oldu Allahtan anneme yakınım yemeğimi herşeyimi yaptı kaynanam geldi bir güzel yedi çekildi kenara.. Annem bulaşık toz herşeyi halledip gidiyodu evine kaynanam aynı kukuman kuşu gibi başımda duruyordu

Back