Hg arkadasim allah bagislasin kuzularini ohh 2 tane dogurmussun masallah darisi bize insallah..
esra canım ne yaptın dr işini kime gidicen miktat beye gidebilirim yazmışsında ben benim dr u öneririm sana avcılar da ömer saltan ben memnunum biliyosun bu 6 ya da 7. dr ama bunu beğendim netten araştırdım ilaç vermezmiş çok zorda kalmadıkça benim oğluşun gözünde çapak var miktat hemen damla verdi gene oldu sonra buna sordum kendi geçecek ilaca gerek yok dedi bol masaj önerdi ben miktat beye de gidiyordum ya bir aralar ondan dedim muayene 50 tl ben aşıları da orada yaptırıyorum geçen ay bu ay için rota virüsü aşısı var dedi hiç sormadı yaptırcak mısınız falan diye açıkçası hoşuma gitti adam takip ediyor bir de bu ay göz dr una göndercekmiş bilmiyorum valla ben beğendim bu adamı küpeli falan görsen zıpır ama işini yapıyor bir de çocukları çok seviyor benim akın a tontonum tombişim diyor bir sıkıyor yanaklarını falan belli yani ne çok övdüm adamı ama hak ediyor
slm kızlar bizde ekim doğumluyuz.. bebişim bir ağlamadır tuutrdu gidiyordu . dr dr gezdim bi türlü sürekli ağlamalarının nedenini kimse bulamadı..
sonra bende avcılar hospitaldeki ömer saltan'a gittim çok şükür o buldu derdimizi şimdi daha iyiyiz ..
bende onu tavsiye ederim gerçekten çok içten severek muayene ediyor .. bende çok memnun kaldım kendisinden..
selam kızlar nasılsınız bizde dün dr a gittik 6kilo olmuşuz dr umuz gayet iyi dedi boyuda 61cm olmuş anne sütüne devam dedi mamaya gerek yok dedi ben sadece akşamları 1kere veriyorum gazdan beni ememiyor.bide vajinada yapışıklık farketti azıcık kontrol altında tut dedi ona canım sıkıldı azıcık...
Oo supermis valla canim cok sagol zaten dr.arayisina girdigimde sen geldin aklima isabet olduavcilar hospital da degil mi muayene ucretide gayet iyi ilgiside guzel bu kontrolde oraya gidelim cok sagol...
Kızlar birden fazla alıntı yaparak Cvp yazmayı beceremedim toptan yazayım...evet hepimizin derdi şu sıralar ayni..ALLAH sağlık versin beterinden korusun...oğlum yarım saat uyuyor hemen uyanıyor diye yazdığımda bir arkadaş actir sütun yetmiyordur mama ver demis..ondaki bu sorun oyle geçmiş 2,5saat uyuyormus artik..ama benim oğlumun kilo alımı iyi ağlaması sancı dışında yok her saat emziriyorum sizce sebeb bu olabilir mi?anlam veremedim ama içime kurt dustu...mama veripte hala uykusu kısa olan varmi lütfen Cvp yazın...bir de oğlum iki gündür kusmaya başladı kesik süt tarzı .eşim normal dedi siz de de var mi...
Kızlar birden fazla alıntı yaparak Cvp yazmayı beceremedim toptan yazayım...evet hepimizin derdi şu sıralar ayni..ALLAH sağlık versin beterinden korusun...oğlum yarım saat uyuyor hemen uyanıyor diye yazdığımda bir arkadaş actir sütun yetmiyordur mama ver demis..ondaki bu sorun oyle geçmiş 2,5saat uyuyormus artik..ama benim oğlumun kilo alımı iyi ağlaması sancı dışında yok her saat emziriyorum sizce sebeb bu olabilir mi?anlam veremedim ama içime kurt dustu...mama veripte hala uykusu kısa olan varmi lütfen Cvp yazın...bir de oğlum iki gündür kusmaya başladı kesik süt tarzı .eşim normal dedi siz de de var mi...
esra canım ne yaptın dr işini kime gidicen miktat beye gidebilirim yazmışsında ben benim dr u öneririm sana avcılar da ömer saltan ben memnunum biliyosun bu 6 ya da 7. dr ama bunu beğendim netten araştırdım ilaç vermezmiş çok zorda kalmadıkça benim oğluşun gözünde çapak var miktat hemen damla verdi gene oldu sonra buna sordum kendi geçecek ilaca gerek yok dedi bol masaj önerdi ben miktat beye de gidiyordum ya bir aralar ondan dedim muayene 50 tl ben aşıları da orada yaptırıyorum geçen ay bu ay için rota virüsü aşısı var dedi hiç sormadı yaptırcak mısınız falan diye açıkçası hoşuma gitti adam takip ediyor bir de bu ay göz dr una göndercekmiş bilmiyorum valla ben beğendim bu adamı küpeli falan görsen zıpır ama işini yapıyor bir de çocukları çok seviyor benim akın a tontonum tombişim diyor bir sıkıyor yanaklarını falan belli yani ne çok övdüm adamı ama hak ediyor
kızımı bugün aşıya götürdük çok ağladı kuzum
bebeklerinin ateşi çıkan arkadaşlar ne kadar sürede ateşleniyor?
bide verem aşısı yaparken çok hareket ettiği için( tutmamıza rağmen) bir ksmı dışarı çıktı ve 2.kez aşı(bu aşınında hepsini enjekte etmedi) yaptı böyle durum yaşıyan varmı
ben basindan beri aci elma yagi kullaniyorum bide tuvalete oturur gibi dixlerini bukup comeltiyorum kucagimda hemen yapiyorkızlar aranızda gaz sorunu için acı elma yağı kullanan varmı? ben bir aydır colinox damlayı kullanıyordum ama 3 gün öncesinde bebeğim kakasını yapamamaya başladı, o kadar ıkınıyorki kırmızıdan mora dönmeye başlıyor yüzü. daha önceleri 4-5 saate kakaısnı yaparken artık günde 1 defa oda saatlerce ıkınarak oluyor. kabız değil. gayet sulu dışkısı ama neden o kadar ıkınarak oluyor anlayamadım. bende damla artık işe yaramıyor diye acı elma yağı aldım. ayak tabanlarına ve göbeğinin etrafına masaj yaparak her akşam sürmeye başladım. inşallah çözüm olur.
Annem artik kusmaya baslicak hatta kusmugu ve kakasi kokmaya baslicak dedi bisey olmaz dediKızlar birden fazla alıntı yaparak Cvp yazmayı beceremedim toptan yazayım...evet hepimizin derdi şu sıralar ayni..ALLAH sağlık versin beterinden korusun...oğlum yarım saat uyuyor hemen uyanıyor diye yazdığımda bir arkadaş actir sütun yetmiyordur mama ver demis..ondaki bu sorun oyle geçmiş 2,5saat uyuyormus artik..ama benim oğlumun kilo alımı iyi ağlaması sancı dışında yok her saat emziriyorum sizce sebeb bu olabilir mi?anlam veremedim ama içime kurt dustu...mama veripte hala uykusu kısa olan varmi lütfen Cvp yazın...bir de oğlum iki gündür kusmaya başladı kesik süt tarzı .eşim normal dedi siz de de var mi...
Hayy massallaahhh
Benim oğlumda kusuyor hem de sürekli dr a sordum fazla emdiğini kusuyor dedi dert etme benim oğlanı görsen maşallah toparlak ama gündüz 10 dk yatmıyor onlar gazdan dolayı böyleler 2 ay daha çekersin dedi dr inş sonra biter bu gene gen nöbetteydik biz koynumda yatırıyorum ben ancak öyle susuyor kuzucuğum allah şifa versin rabbim onların acılarını bize versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?