Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esracım nasıl doktormus oo ya?benımkı butun doktorları verdı valla anadolu hastanesıne gıttık.ordada hıc sorun yasamadık.canım medıcana ne kadarmıs muayene oraya gıtsen?
Canim normaldir hepsi yapıyor ama sıçrayıp korkunca da kısa olan uykuları daha da kısalıyor ben ince tulbentle kollarını kundak gibi sarmayi denedim kızdı istemedi başta sonra uyudu ama uyku arası kollarını çekmek icin boğuştu resmen okunur gibi sıkıyordu kendini mecbur actim...yan yatiriyorum ben de...
Bende kizimin huzursuzlugunu tum tahliller temiz cikinca asiya baglamaya basladim cunku skintisi uzun surcek bi asi oldugunu soylemisti ebe . Uzun sure dikkat etmemi bi sure sonra asi yerinde iz olcagini soylemisti. acaba arada canimi aciyor.
kızlar cok kötuyum ben . bebegmn burnu tıkalı bruno yptk açlmdı göztepe hast.gttık bsey yok dedıler fatıhsultan mehmt hst.gttık grıbal enfeksyn dedıı burnuna serum fzyolojık yptlar antbyotk verdı doktr .brunoyu şırıngaya döküp burnuna yapıyorum .. doktor dkkt et zaatureye dönmesn dedı uyumuyo emmıyo huzursuz cok sessız o neşesı kalmadı gözlerı kıpkırmızı ve burnu hala tıkalı (
kızlar beni şimdiden kızımı bırakıp işe gitme fikri bunalıma sokuyo..sürekli öpüp kokluyorumm 25:
Esracım nasıl doktormus oo ya?benımkı butun doktorları verdı valla anadolu hastanesıne gıttık.ordada hıc sorun yasamadık.canım medıcana ne kadarmıs muayene oraya gıtsen?
Evet canim cok zor olcak muhakkak ama sut izni vs.. Erkencikten evde olcan bildigim kadar 3saatmis. Bi sure sonra1,5 saate dusuyor diye hatirliyorum.. Bebisine kim bakicak aileden birileri mi?
evet,kayınvalidem bakıcak.evlerimizde yakın..hamileyken rahat rahat kayınvalidem bakıcak diyodum ama kucağa alınca bebeğimi işler değişti..bakabileceğinden şüphem yok tabiki , benmki tamamen annelik duygusu..haksızlık mı yapıyoruz yavrularımıza bilemiyorum.. ücretli iznim ocağın son haftası bitiyor , ücretsiz iznimide almayı planlıyorum..tabi biyandan işin maddi kısmıda var..
tabı oyle bende bagcılara gıdıyorum kontrollere.Ne kadar oldugunu bilmiyorum ama esimle konustuk muayene ucreti yuksek olsun da yeterki istedigimiz zaman ulasabilecegimiz bi dr.olsun diye dusunduk ben zaten pimpirikliyim aradigimda ulasmam lazim yani ne sacma sonucta muhim bisey bu evlat yani sohbet etmeye aramicaz ya kendisini.
ben medılıfe guvenmıyorum.ben 2 sene once gıttım gebelık testıne.hamıle olmadıgım halde hamılesın dedıler bana.ama sen memnunsan gıt tabı.benım hayal kırıklıgımı tahmın edebılıyosundur.Canim arastirdim da internetten ocak 2012 tarihli muayene ucreti 50 tl.mis cok uygun geldi bana. Daha yuksek fiyatlar bekliyordum yanlislik mi var acaba? Simdide 30 tl veriyorduk medilife ta miktat bey var muayenehanesi felanda varmis tel nosuda veriyormus muayene ucretide 60tl.mis belkide ona devam ederim kizimin tum raporlari hastane sisteminde kayitli cunku oda skinti.
canım benım kızımdada aynısını soyledıler 1 ay cıft bez kullandım tekrar gıttım duzelmıstı.onemsız bıseymıs sadece garantı olsun dıye.
ne demek bende cok korkmustum ama cok onemsız bısey demıstı doktorum gercektende oyleymıs...cnm ya içim rahatladı.çok sağol.insan ister istemez telaş yapıyor.
Kızlar benim oğlum memeyi bir çekiyor bir bırakıyor adam gibi tam tutup likir likir icmedi...siz de oyle olan var mi?birakmasindan korkuyorum
Kızlar benim oğlum memeyi bir çekiyor bir bırakıyor adam gibi tam tutup likir likir icmedi...siz de oyle olan var mi?birakmasindan korkuyorum
Gaz sancisi oldugunda yapiyor kizim ikinmaktan dogru duzgun ememiyor ama gecici bi durum bizimki..
Insallah bizimki de geçicidir diycem ama çoğu zaman oyle yapıyor