Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben yaptırdım.5 dk suruyor.bebegın bezını cıkarıyosun normal ultrasonun bıraa kucuk olanıyla hem sagdan hem soldan bakıp raporunu verıyorlar.bu kadarcıkk.kalça ultrasyonu yaptırdınız mı bebeklerinize? nasıl yapılıyor?
kalça ultrasyonu yaptırdınız mı bebeklerinize? nasıl yapılıyor?
kalça ultrasyonu yaptırdınız mı bebeklerinize? nasıl yapılıyor?
canım ben yaptırdım.5 dk suruyor.bebegın bezını cıkarıyosun normal ultrasonun bıraa kucuk olanıyla hem sagdan hem soldan bakıp raporunu verıyorlar.bu kadarcıkk.
Bende yaptirdim aynen tugcenin dedigi gibi bi sag popoya bi sol popoya ultrasonla bakip kemik olcumu yapiliyor.
oğlum çiş yapmıştı makineye
canım benım kızımdada aynısını soyledıler 1 ay cıft bez kullandım tekrar gıttım duzelmıstı.onemsız bıseymıs sadece garantı olsun dıye.kızlar merhaba bende bugün yaptırdım.ama ölçümde biraz
farklılık var.çift bez kullan dediler.1 ay sonra kontrol var dediler.sizin aranızdada böle var mı?
kızlar cok kötuyum ben . bebegmn burnu tıkalı bruno yptk açlmdı göztepe hast.gttık bsey yok dedıler fatıhsultan mehmt hst.gttık grıbal enfeksyn dedıı burnuna serum fzyolojık yptlar antbyotk verdı doktr .brunoyu şırıngaya döküp burnuna yapıyorum .. doktor dkkt et zaatureye dönmesn dedı uyumuyo emmıyo huzursuz cok sessız o neşesı kalmadı gözlerı kıpkırmızı ve burnu hala tıkalı (
oğlum çiş yapmıştı makineye
Kizlar melegim uykusunda cok huzursuz ve korkuyor hele bugun aglaya aglaya uyandi yavrum ve oyle cok korkmustu ki boncuk boncuk bakan gozleri dehsetle bakiyordu hemen kucagima aldim cok korktum bisey oluyor sandim O sicramalari felan hak getire buyuk insan gibi korku yasiyor okuyorum surekli ya kiyamam...
Kizlar melegim uykusunda cok huzursuz ve korkuyor hele bugun aglaya aglaya uyandi yavrum ve oyle cok korkmustu ki boncuk boncuk bakan gozleri dehsetle bakiyordu hemen kucagima aldim cok korktum bisey oluyor sandim O sicramalari felan hak getire buyuk insan gibi korku yasiyor okuyorum surekli ya kiyamam...
Doruk pasa ordada yapmis yapacagini
pipicik fırsat kolluyor zaten doktor muayenesinde de yaptık
her banyodan sonra annesini sulamadan edemiyor zaten
bazen doruk da yapıyor sanki çok korkmuş gibi çığlık atarak uyanıyor. ben de hep nas-felak-ayetel kürsi okuyorum. yatağında da doğduğundan beri kuran var
neden böyle yapıyolar bilmiyorum
Yavaş yavaş aglayarak uyanmaya başlayacak
buyuyor cunku
nedenini bilmiyorum ama ilk aylar
uykudan uyanınca aglamazken
sonraları ağlamaya bbaşlıyorlar
bir de aşılardan sonra da boyle olabiliyorlar