• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

kızlar cok kötuyum ben . bebegmn burnu tıkalı bruno yptk açlmdı göztepe hast.gttık bsey yok dedıler fatıhsultan mehmt hst.gttık grıbal enfeksyn dedıı burnuna serum fzyolojık yptlar antbyotk verdı doktr .brunoyu şırıngaya döküp burnuna yapıyorum .. doktor dkkt et zaatureye dönmesn dedı uyumuyo emmıyo huzursuz cok sessız o neşesı kalmadı gözlerı kıpkırmızı ve burnu hala tıkalı :((

kalça ultrasyonu yaptırdınız mı bebeklerinize? nasıl yapılıyor?

canım ben yaptırdım.5 dk suruyor.bebegın bezını cıkarıyosun normal ultrasonun bıraa kucuk olanıyla hem sagdan hem soldan bakıp raporunu verıyorlar.bu kadarcıkk.

Bende yaptirdim aynen tugcenin dedigi gibi bi sag popoya bi sol popoya ultrasonla bakip kemik olcumu yapiliyor.

oğlum çiş yapmıştı makineye :9::9:

kızlar merhaba bende bugün yaptırdım.ama ölçümde biraz
farklılık var.çift bez kullan dediler.1 ay sonra kontrol var dediler.sizin aranızdada böle var mı?
canım benım kızımdada aynısını soyledıler 1 ay cıft bez kullandım tekrar gıttım duzelmıstı.onemsız bıseymıs sadece garantı olsun dıye.

kızlar cok kötuyum ben . bebegmn burnu tıkalı bruno yptk açlmdı göztepe hast.gttık bsey yok dedıler fatıhsultan mehmt hst.gttık grıbal enfeksyn dedıı burnuna serum fzyolojık yptlar antbyotk verdı doktr .brunoyu şırıngaya döküp burnuna yapıyorum .. doktor dkkt et zaatureye dönmesn dedı uyumuyo emmıyo huzursuz cok sessız o neşesı kalmadı gözlerı kıpkırmızı ve burnu hala tıkalı :((

Canim allah acil sifasini versin insallah... Tez zamanda kuzun toparlar insallah kendini.. Nasil biseyi yok derler ne bicim bi hastaneymis orasi. Dr.larada guven kalmadi.

Kizlar melegim uykusunda cok huzursuz ve korkuyor hele bugun aglaya aglaya uyandi yavrum ve oyle cok korkmustu ki boncuk boncuk bakan gozleri dehsetle bakiyordu hemen kucagima aldim cok korktum bisey oluyor sandim O sicramalari felan hak getire buyuk insan gibi korku yasiyor okuyorum surekli ya kiyamam...

Kizlar melegim uykusunda cok huzursuz ve korkuyor hele bugun aglaya aglaya uyandi yavrum ve oyle cok korkmustu ki boncuk boncuk bakan gozleri dehsetle bakiyordu hemen kucagima aldim cok korktum bisey oluyor sandim O sicramalari felan hak getire buyuk insan gibi korku yasiyor okuyorum surekli ya kiyamam...

Yavaş yavaş aglayarak uyanmaya başlayacak
buyuyor cunku
nedenini bilmiyorum ama ilk aylar
uykudan uyanınca aglamazken
sonraları ağlamaya bbaşlıyorlar
bir de aşılardan sonra da boyle olabiliyorlar

korkma canım arada ecede yapıyor.

bazen doruk da yapıyor sanki çok korkmuş gibi çığlık atarak uyanıyor. ben de hep nas-felak-ayetel kürsi okuyorum. yatağında da doğduğundan beri kuran var

neden böyle yapıyolar bilmiyorum

Kizlar cevaplar icin sagolun valla dr.dan daha cok icimi rahatlatiyorsunuz ayni dili konusmak cok guzel. Zaten dr.kizginim dun numarasini istedim ki biz surekli kendine gidiyoruz numara vermiyormus hastanedeki diger tum dengi dr.lar veriyor bidaha gitmicez kendisine...

pipicik fırsat kolluyor zaten :1: doktor muayenesinde de yaptık :60:

her banyodan sonra annesini sulamadan edemiyor zaten :60:

Oy canim ya ne sirin oluyordur kimbilir :1: benim kuzumda yapiyor kaka cis cisi direk bezine iniyorda kakayi uzaklara dogru attiriyor ustum basim heryer kaka oluyor :1: sirinem benim. Ama dr.da boyle bi maceramiz olmadi o doruk pasaya ozel :1:

bazen doruk da yapıyor sanki çok korkmuş gibi çığlık atarak uyanıyor. ben de hep nas-felak-ayetel kürsi okuyorum. yatağında da doğduğundan beri kuran var

neden böyle yapıyolar bilmiyorum

Bende okuyorum 3ihlas1fatiha nas felak ne biliyorsam. Emzirirken gezdirirken uyurken... Bizde kuran koyduk yataginin bas ucuna,yavrularimiz yetemedigimiz yerde allah'a emanet.

Yavaş yavaş aglayarak uyanmaya başlayacak
buyuyor cunku
nedenini bilmiyorum ama ilk aylar
uykudan uyanınca aglamazken
sonraları ağlamaya bbaşlıyorlar
bir de aşılardan sonra da boyle olabiliyorlar

Bende kizimin huzursuzlugunu tum tahliller temiz cikinca asiya baglamaya basladim cunku skintisi uzun surcek bi asi oldugunu soylemisti ebe . Uzun sure dikkat etmemi bi sure sonra asi yerinde iz olcagini soylemisti. acaba arada canimi aciyor.

Esracım nasıl doktormus oo ya?benımkı butun doktorları verdı valla anadolu hastanesıne gıttık.ordada hıc sorun yasamadık.canım medıcana ne kadarmıs muayene oraya gıtsen?

Canim normaldir hepsi yapıyor ama sıçrayıp korkunca da kısa olan uykuları daha da kısalıyor ben ince tulbentle kollarını kundak gibi sarmayi denedim kızdı istemedi başta sonra uyudu ama uyku arası kollarını çekmek icin boğuştu resmen okunur gibi sıkıyordu kendini mecbur actim...yan yatiriyorum ben de...

Back