2012 Ekim bebekleri büyüyor

Amin canim allah kuzularimizin acisini gostermesin. Ah annem ahh ne zorluklar
Yasayip buyuttuler kimbilir. Simdi rahatiz yine cok sukur.

kesinlikle haklisin.. ben kendimi zaten annemin devriyle felan kiyasladikca cag atlamis gbi hissediyorum
simdiki imkanlar ve kolayliklarla kiyasladkca biz de yapiyoruz tabi ama asil annelik onlarin yasadigiymis gbi geliyo bana..

canim o bahsettgin beyazlik pamukcuk felan olmasin??
ben hic fark etmedim benim minnos da ama aglamasi cok siddetliyse kiyamam yazik yarin goster bence doktoruna
kafan rahat eder en azindan pamugun da rahatlamis olr hemm

bu arada koca topicte basbasa kaldik senle esra
sanirim kuzulari uyuyan bi biz variz bu saatte

Yok 2gun evvel aylik kontrolde pamukcuguna boyuna kilosuna idrarina kalca usg sine bakti dr. Anne sutu alan bebislerde pamukcuga pek rastlanmazmis.

bende tugce canım memnun olduk aslında hepımız ekım anneı olucaktım ama acelecı cıktı mınıkler.

aynen sakın ohh ne guzel.

aynen canım 2 tel sacı var onuda yoluyo.

Oy 2tel sacini yerim ece bebegin. Yarin bizim burda ve catalcada sulu kar olcakmis kis geldi hastalanmadan miniklerimiz atlatiriz insallah...

günaydın kızlar sabah 7 biizm uyku bitti gülücük saçıyoruz muhabbet ediyoruz geveze olcak kesin benim oğlum hiç durmuyor çenesi

Ben kendimden pay biçiyorum 20 lik dişimi çıkarırken nasıl da kıvranmıştım, yemek yiyemedim düşünün ki küçücük yavrucaklar ne yapsınlar Allah yardımcınız olsun.

Kizlaar aslında yalnız değilsiniz ben de hep takipteyim bir iki defa yazdım fırsat bulup ama pek kimse kaale almadığı icin cok yazmadım...benim oğlundan 1.5 aylık oldu sukur gazi cok yok cunku cok dikkat ediyorum yediklerime ve devamlı kimyon rezene anoson iciyor ve oğluma iciriyorum...ilk oglumda boyle yapmazdim gaz sancisindsn kivramirdi oglusum....bir de colica ve biogaya veriyoruz ama sorunumuz uyku yarım en fazla 1 saat uyuyor sallamaktan helak oldum...göğüs çatlağım var geçmeyen surmedigim kalmadı eşim doktor ilaçtan tutunda kocakari işlerine kadar her sey hafifledi ama tam geçmedi hala silikon uçsuz emziremiuorum...bekliyorum zamanla insallah geçecek....salıncak konusunu soracaktım sizlere ben bebek hamagi aldım internetten cok iyi görünüyor guzel sallanıyor kolik sancıları icin iyiymiş patentliymis insallah iyidir bari beklediğim gibi çıkarsa tavsiye ederim bari bir kere üretim sallanır kollarim berbat ....bu topigin olması cok iyi olmuş insan kitaptan eşten dosttan ogrenyor bisrylet ama senle ayni anda ayni şeyleri yaşayan birini tecrübeleri bambaşka bence cunku yeni denenmiş gorulen Bisey sunucta...o yüzden tecrübe ve sorumlarimi paylaşmaya karar verdim..sizlerinde destek ve yardimlarinizi bekliyorum

günaydın kızlar sabah 7 biizm uyku bitti gülücük saçıyoruz muhabbet ediyoruz geveze olcak kesin benim oğlum hiç durmuyor çenesi

Gunaydin canim bizim uykuda 12 de bitti o surede ara ara uyanip kizcemde gulucuk verdi annecigine auu auu yapiyor cok ritmik yakinda g yi de ekleyip agu yapcak galiba konusunca isaret parmaginla cenesiyle oyna annesi konusmalari hizlanirmis boylece..

Arada yazilanlar kayniyor arkadasim hic kaale almaz olurmuyuz... Bende ilk 10 gun silikon ucla emzirdim sonra kizim kabul etmedi kaldirdik attik. Simdi gogus ucu skintimiz kalmadi ne yaptin dersen hicbisey sutumu surdum ve gece acikta biraktim dusta nasilda sizlardi su hizli carpinca bizde salincak aldik hamak degil baby hope dun kurduk arkasi yatarli henuz oturamiyor ya kuzular bizde o sekilde kullanmaya basladik. Kimyon cayi cok iyi gercekten bende tane kimyon ve rezene aldim aktardan kaynar suya 1 kasik atip iciyorum. Sen nasil yapiyorsun?

Kizlar kuzularin uyku arasindaki mimikleri ne tatli degil mi... Guluyor huzunleniyor kasi ayri gozu ayri oynuyor kafalari ayri telden calip sirin sirin hareket ediyor. Ya muhtesem bisey otur izle ve duygusala baglayip agla...

Canım meraba yazını okuyordum bende afyondayım yazmışın afyonlumusun yoksa memleketlimi buldum burada desene bende afyonda yaşıyorum ve afyonluyum...

kizlar ya benim cocugum cocugum galiba cok kucuk gorunuyor gelen-giden cok zayif diyo
zaten dogdugunda 2.800 grdi sadece meme veiyorum ama herkes moralimi bozuyor biri sutun az galiba neden mama vermiyon bu cocuk cok kucuk diyo digeri benim cocuk bunun 2 katiydi 2 ayliginda diyo sasirdim kaldim
2 aylik bebek ejderha olcak degil kikafama takmiycam diyorum ama....
onceleri kucagima aldigimda cok hafifdi simdi baya agirlasdi baya buyudu gibime geliyor nedense ama yalniz yuzu tombik bedeni minnacik

haftaya pazartesi dr kontrolu var bakalim kac kg olmusuz
buarada herkes ismini soylemis
benim de ismim Sevil minikimin de Omer

Bugün oğlum cok huysuzluk yaptı h ic uyuması desem yeridir o yarım bir saat uyumasıni bile aradım bugün insallah biseyi yoktur...moralim bozuk yani...devamlı da emzirdim...bir günleri diğerini tutmuyor iste oyle boyle buyuycek kuzularimiz...bir göğsünden emzirince diğeri akan oluyormuş benim oyle altına Bisey tutacak biri olursa 10cc buluyor yoksa ziyan oluyor...özellikle yara olan akıyor emzirmedigim zaman bile akıyor bu durumu yaşayan var mi? Üst degismekten biktigimdan sutyen taktım ama bur bakıyorum ped dolmuş hissediyorum akinca zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…