Amin canim allah kuzularimizin acisini gostermesin. Ah annem ahh ne zorluklar
Yasayip buyuttuler kimbilir. Simdi rahatiz yine cok sukur.
Ya kizlar benim bu pamuk kuzumun alt damaginda boyle 2tane beyaz dis gibi bisey var damaginin icinde henuz dis mi ki yada emmekten mi kabarmis sizde varmi boyle bisey? Yarin dr.ile gorusmem gerek... Cozmem lazim kizimin huzursuzlugunun sebebini. Dayanamiyorum kuzumun aglamasina
bende tugce canım memnun olduk aslında hepımız ekım anneı olucaktım ama acelecı cıktı mınıkler.
memnun oldum canimm
minisler tarih saat dinlemiyolar walla canlari saolsun da varsin biz ekim ,kasim, eylul annesi olalimm fark etmezz
elif, tugce ve esra 3 arkidasim oldu burda simdilik
siz de benim gbi bebisleri uyuttunuz ve buraya isinlandiniz sanirim kizlar
Yok canim nerdeee kizim pusetinde benim tel elimde diger elim ise puseti bir geri bir ileri itmekte omuzlarim fena, yerde oturup kizimi pusetinde oyalamaktan totom agriyor. Dogumdan sonra bel agrisi cikti bide basima,gecmeyebiliyormus bu bel agrisi. Aman canlari sagolsun.
canim o bahsettgin beyazlik pamukcuk felan olmasin??
ben hic fark etmedim benim minnos da ama aglamasi cok siddetliyse kiyamam yazik yarin goster bence doktoruna
kafan rahat eder en azindan pamugun da rahatlamis olr hemm
bu arada koca topicte basbasa kaldik senle esra
sanirim kuzulari uyuyan bi biz variz bu saatte
Yok canim nerdeee kizim pusetinde benim tel elimde diger elim ise puseti bir geri bir ileri itmekte omuzlarim fena, yerde oturup kizimi pusetinde oyalamaktan totom agriyor. Dogumdan sonra bel agrisi cikti bide basima,gecmeyebiliyormus bu bel agrisi. Aman canlari sagolsun.
ayy sen anlattikca bi an karsimda gormus kadar oldum seni canimm Allah yardimcin olsun minnosun
taptatli bi uykuya dalsin dilerm de sen de dinlen birazcik...
canlari saolsun kesinlikle tabi ama bu arada bizim bunyelerde iflas etmesin bizdeki de can nede olsa
benimki de mir mir etmeye basladi uykusunda eli kulaginda simdi acar fal tasi gbi gozlerini
sezeryan mi oldun cnm sen ondan mi bel agrisi???
ayy sen anlattikca bi an karsimda gormus kadar oldum seni canimm Allah yardimcin olsun minnosun
taptatli bi uykuya dalsin dilerm de sen de dinlen birazcik...
canlari saolsun kesinlikle tabi ama bu arada bizim bunyelerde iflas etmesin bizdeki de can nede olsa
benimki de mir mir etmeye basladi uykusunda eli kulaginda simdi acar fal tasi gbi gozlerini
sezeryan mi oldun cnm sen ondan mi bel agrisi???
Cok istedimde normal catim dar diye sez.oldum. Esim kiziyor canina bak sen iyi olcan ki oda iyi olsun diyor ama ben disimi tirnagima taktim valla coktum resmen.. Acikti tabii kuzu sut ister annesi biz hazir kita oy yerim ya nazli kuzular...
Cok istedimde normal catim dar diye sez.oldum. Esim kiziyor canina bak sen iyi olcan ki oda iyi olsun diyor ama ben disimi tirnagima taktim valla coktum resmen.. Acikti tabii kuzu sut ister annesi biz hazir kita oy yerim ya nazli kuzular...
anladim canim.. gecer ins bel agrin en kisa zamanda..
ayni durum bizde de var canim cogu zaman wcye bile gitmekten vazgeciyorum nerdeyse sirf o aglamasin dye..
inanir misin bgun ogleden aksam 10a kadar bsey yicek vaktim olmadi fena
huysuzlandi minisim gaz yuzunden ve ben anca 10 dan sonra bi tost yapip yiyebildim
uykusuzluga zaten artik bagisiklik kazandim resmen sbah 4 le 5 arasi bastiriyo uyku zor geciyo sadece
henuz uyanmadi benim kuzu vazgecti sutten sanirim
anladim canim.. gecer ins bel agrin en kisa zamanda..
ayni durum bizde de var canim cogu zaman wcye bile gitmekten vazgeciyorum nerdeyse sirf o aglamasin dye..
inanir misin bgun ogleden aksam 10a kadar bsey yicek vaktim olmadi fena
huysuzlandi minisim gaz yuzunden ve ben anca 10 dan sonra bi tost yapip yiyebildim
uykusuzluga zaten artik bagisiklik kazandim resmen sbah 4 le 5 arasi bastiriyo uyku zor geciyo sadece
henuz uyanmadi benim kuzu vazgecti sutten sanirim
Eli kulagindadir eylul bebeginbenim kuzum uyudu sabah 7ye kadar uyur muhtemelen... Zombi gibi dolasiyoruz ortada hangi ildesiniz canim? Aynen esim gelince karnimi doyuruyorum bende gun arasi ise biskuvi ve kimyon,cayi zeytin peynir guc bela atiyorum agzima. Bizde zinco kullandik ilk ay yeni bitti gazimizda baya azaldi sukur. Biz 2.ayi devirdik ama kizim ikinmaktan bi hal oluyordu o ilk ayda.
bende tugce canım memnun olduk aslında hepımız ekım anneı olucaktım ama acelecı cıktı mınıkler.
aynen sakın ohh ne guzel.
aynen canım 2 tel sacı var onuda yoluyo.
Merhaba ben kasımda doğum beklerken 36.haftamızda 20 ekimde doğum yaptım. Benim oğlumunda damağında dişleri bariz belli oluyor,ama patlayan bişey yok. ve ağzında köpürükler görüyordum,salyamızda var tabi. Ama diş e hiç yormamıştım bunu.şok oldum yazdıklarınızı okuyunca. benim oğlumda doğduğu günden beri çok ağladığı görülmemiştir, ama bugün durduramadık karnı tok,altı temiz,gazı yok... şimdi acaba diş için mi huzursuzdu yavrum yaaa
günaydın kızlar sabah 7 biizm uyku bitti gülücük saçıyoruz muhabbet ediyoruzgeveze olcak kesin benim oğlum hiç durmuyor çenesi
Kizlaar aslında yalnız değilsiniz ben de hep takipteyim bir iki defa yazdım fırsat bulup ama pek kimse kaale almadığı icin cok yazmadım...benim oğlundan 1.5 aylık oldu sukur gazi cok yok cunku cok dikkat ediyorum yediklerime ve devamlı kimyon rezene anoson iciyor ve oğluma iciriyorum...ilk oglumda boyle yapmazdim gaz sancisindsn kivramirdi oglusum....bir de colica ve biogaya veriyoruz ama sorunumuz uyku yarım en fazla 1 saat uyuyor sallamaktan helak oldum...göğüs çatlağım var geçmeyen surmedigim kalmadı eşim doktor ilaçtan tutunda kocakari işlerine kadar her sey hafifledi ama tam geçmedi hala silikon uçsuz emziremiuorum...bekliyorum zamanla insallah geçecek....salıncak konusunu soracaktım sizlere ben bebek hamagi aldım internetten cok iyi görünüyor guzel sallanıyor kolik sancıları icin iyiymiş patentliymis insallah iyidir bari beklediğim gibi çıkarsa tavsiye ederim bari bir kere üretim sallanır kollarim berbat ....bu topigin olması cok iyi olmuş insan kitaptan eşten dosttan ogrenyor bisrylet ama senle ayni anda ayni şeyleri yaşayan birini tecrübeleri bambaşka bence cunku yeni denenmiş gorulen Bisey sunucta...o yüzden tecrübe ve sorumlarimi paylaşmaya karar verdim..sizlerinde destek ve yardimlarinizi bekliyorum
aynen de ole oldu eylusum basti yayagarayi ve ben dun gece apar topar cikmak zorunda kaldim canimEli kulagindadir eylul bebeginbenim kuzum uyudu sabah 7ye kadar uyur muhtemelen... Zombi gibi dolasiyoruz ortada hangi ildesiniz canim? Aynen esim gelince karnimi doyuruyorum bende gun arasi ise biskuvi ve kimyon,cayi zeytin peynir guc bela atiyorum agzima. Bizde zinco kullandik ilk ay yeni bitti gazimizda baya azaldi sukur. Biz 2.ayi devirdik ama kizim ikinmaktan bi hal oluyordu o ilk ayda.
ahh ahh o zombiligi sorma zaten yapisti kaldi uzerimize
benim minnosun ole 7 lere kadar uyudugu gunler gelir mi ki acepp
biz dha 40 gunlugun teyzosu gaz da devam naz daa anlayacagn
oglenleri ve sabahlari yemek yemeyi unuttum ben de zaten aksam esim gelene kadar
dogru durust bse yiyemiyorum anca sivi tuketiyorum sut olsun dye..
ben afyondayim canim sen hangi sehirdesin bakalimm??
Kizlaar aslında yalnız değilsiniz ben de hep takipteyim bir iki defa yazdım fırsat bulup ama pek kimse kaale almadığı icin cok yazmadım...benim oğlundan 1.5 aylık oldu sukur gazi cok yok cunku cok dikkat ediyorum yediklerime ve devamlı kimyon rezene anoson iciyor ve oğluma iciriyorum...ilk oglumda boyle yapmazdim gaz sancisindsn kivramirdi oglusum....bir de colica ve biogaya veriyoruz ama sorunumuz uyku yarım en fazla 1 saat uyuyor sallamaktan helak oldum...göğüs çatlağım var geçmeyen surmedigim kalmadı eşim doktor ilaçtan tutunda kocakari işlerine kadar her sey hafifledi ama tam geçmedi hala silikon uçsuz emziremiuorum...bekliyorum zamanla insallah geçecek....salıncak konusunu soracaktım sizlere ben bebek hamagi aldım internetten cok iyi görünüyor guzel sallanıyor kolik sancıları icin iyiymiş patentliymis insallah iyidir bari beklediğim gibi çıkarsa tavsiye ederim bari bir kere üretim sallanır kollarim berbat ....bu topigin olması cok iyi olmuş insan kitaptan eşten dosttan ogrenyor bisrylet ama senle ayni anda ayni şeyleri yaşayan birini tecrübeleri bambaşka bence cunku yeni denenmiş gorulen Bisey sunucta...o yüzden tecrübe ve sorumlarimi paylaşmaya karar verdim..sizlerinde destek ve yardimlarinizi bekliyorum
mrb canm hosgeldinn..
yalniz olmadgmizi bilmek guzell
bende buraya yazmaya baslayali iki uc gun oldu
saolsun kizlarla denk geldikce lafliyoruz vakitli vakitsiz..
kaale alinmadgni dusunme malum basimizda birer taptatli belalar var
bir giriyorz sonra aniden cikiyoruz felan arada kaynamistr muhtemelen
sen de vakit buldukca gel yaz canm sessiz kalma
paylasmak istedgn her ne olursa
destek ve yardimdan yana suphen olmasin
hepimiz birebir ayni durumun icindeyz birbirmzden ogrenicek cok seyimiz var nede olsa
aynen de ole oldu eylusum basti yayagarayi ve ben dun gece apar topar cikmak zorunda kaldim canim
ahh ahh o zombiligi sorma zaten yapisti kaldi uzerimize
benim minnosun ole 7 lere kadar uyudugu gunler gelir mi ki acepp
biz dha 40 gunlugun teyzosu gaz da devam naz daa anlayacagn
oglenleri ve sabahlari yemek yemeyi unuttum ben de zaten aksam esim gelene kadar
dogru durust bse yiyemiyorum anca sivi tuketiyorum sut olsun dye..
ben afyondayim canim sen hangi sehirdesin bakalimm??
mrb canm hosgeldinn..
yalniz olmadgmizi bilmek guzell
bende buraya yazmaya baslayali iki uc gun oldu
saolsun kizlarla denk geldikce lafliyoruz vakitli vakitsiz..
kaale alinmadgni dusunme malum basimizda birer taptatli belalar var
bir giriyorz sonra aniden cikiyoruz felan arada kaynamistr muhtemelen
sen de vakit buldukca gel yaz canm sessiz kalma
paylasmak istedgn her ne olursa
destek ve yardimdan yana suphen olmasin
hepimiz birebir ayni durumun icindeyz birbirmzden ogrenicek cok seyimiz var nede olsa
Gelir annecigi gelir biz 2.ayi devirdik 3.aya girdik. Nazini yerim kuzunun tatlislar sizi... Ben istanbuldayim tugceyle ayni semtteyiz uygun bi zamanda arkadasligimizi pekistircez.. Kizlarimizda arkadas olur hem ne guzel... Dedim sende ist.isen gorusebiliriz ama uzakmissin cok burdan gorusmeye devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?