• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

kizlar ya benim cocugum cocugum galiba cok kucuk gorunuyor gelen-giden cok zayif diyo:50:
zaten dogdugunda 2.800 grdi sadece meme veiyorum ama herkes moralimi bozuyor biri sutun az galiba neden mama vermiyon bu cocuk cok kucuk diyo digeri benim cocuk bunun 2 katiydi 2 ayliginda diyo sasirdim kaldim
2 aylik bebek ejderha olcak degil ki:63:kafama takmiycam diyorum ama....
onceleri kucagima aldigimda cok hafifdi simdi baya agirlasdi baya buyudu gibime geliyor nedense ama yalniz yuzu tombik bedeni minnacik :5:

haftaya pazartesi dr kontrolu var bakalim kac kg olmusuz
buarada herkes ismini soylemis
benim de ismim Sevil minikimin de Omer:16:

Canim aylik kac kilo aldigina bak sen baskalarini bosver sutun yetmiyor diyen kisileride duymazdan gel sut uretimi psikoloji ile alakaliymis beynine olumlu sinyaller gonder sen bosver onlari. Bakalim dr.ne diycek ayda 600gr almis ise sutunu yeterli bulacaktir dr. Zaten minik dogmus kuzun anca kendini toparlar aniden olmuyor bu isler. Dr.uygun gorurse mamaya baslarsin sende canini skma. Memnun oldum arkadasim allah minik kuzunu size bagislasin..

Hepinize teşekkür ederim bu arada moral bozukluğundan atlamisim....kafamda kurup duruyorum iste her şeyi...siz mama veriyor musunuz ben vermiyorum...ilk yara olduğunda pompayla sagip biberon ile verdim...biberonumuz chicco nun anne göğsü gibi olanı şekil olarak bile ayni siskince biraz ve ucu aşağı da biraz memnunum çaylarını onunla veriyorum...

Hepinize teşekkür ederim bu arada moral bozukluğundan atlamisim....kafamda kurup duruyorum iste her şeyi...siz mama veriyor musunuz ben vermiyorum...ilk yara olduğunda pompayla sagip biberon ile verdim...biberonumuz chicco nun anne göğsü gibi olanı şekil olarak bile ayni siskince biraz ve ucu aşağı da biraz memnunum çaylarını onunla veriyorum...

Bugün oğlum cok huysuzluk yaptı h ic uyuması desem yeridir o yarım bir saat uyumasıni bile aradım bugün insallah biseyi yoktur...moralim bozuk yani...devamlı da emzirdim...bir günleri diğerini tutmuyor iste oyle boyle buyuycek kuzularimiz...bir göğsünden emzirince diğeri akan oluyormuş benim oyle altına Bisey tutacak biri olursa 10cc buluyor yoksa ziyan oluyor...özellikle yara olan akıyor emzirmedigim zaman bile akıyor bu durumu yaşayan var mi? Üst degismekten biktigimdan sutyen taktım ama bur bakıyorum ped dolmuş hissediyorum akinca zaten

Bu aralar kuzularimizda bir huzursuzluktur gidiyor benimde oyle arkadasim uslu pamuk kuzum bu aralar cok huysuz. Sutune masallah benimde oyle atlet yatak dosek batiyor ozellikle sabah kalktigimda :nazar: sut kuzularimiza afiyet olsun insallahhh...

Ben mama vermiyorum yalniz anne sutu. Dr.anason cayi onerdi aldik biberonu tutmuyor ki icsin oggg yapiyor:ssz:

Tugce yoksun bugun hersey yolundadir umarim... girersen okuyup cikma yaz ben cevrim icileri goremiyorum telden. Merak ettim sizi.

Bu aralar kuzularimizda bir huzursuzluktur gidiyor benimde oyle arkadasim uslu pamuk kuzum bu aralar cok huysuz. Sutune masallah benimde oyle atlet yatak dosek batiyor ozellikle sabah kalktigimda :nazar: sut kuzularimiza afiyet olsun insallahhh...

Yani sutum bol olduğundan mi diyorsun oysa ben sorun gibi gordum yani gogsum yara olduğundan öz.o gogsum aktigindan pimpiriklendim

Gelir annecigi gelir biz 2.ayi devirdik 3.aya girdik. Nazini yerim kuzunun tatlislar sizi... Ben istanbuldayim tugceyle ayni semtteyiz uygun bi zamanda arkadasligimizi pekistircez.. Kizlarimizda arkadas olur hem ne guzel... Dedim sende ist.isen gorusebiliriz ama uzakmissin cok burdan gorusmeye devam...
ayy insaallah hayirlisyla eriselim madem bzde o gunlere:31:
ne guzel ya hem ayi sehrde hem bde komsu sayilrsnz demek:6:
keskem bende orda olsaydim ozendim bak simdi size:25:
baya bi uzagz malesef.. zaten ayarlamis gbi kk daki btun yakin arklarm. ist.e toplanmis durumda
olur da bgun tayin felan cikarsa hic yalniz kalmam orda walla bu gdisle:52:
amann gonuller bir olsun napalimm:34:bizde burdan devam edrzzz
kizlar ya benim cocugum cocugum galiba cok kucuk gorunuyor gelen-giden cok zayif diyo:50: zaten dogdugunda 2.800 grdi sadece meme veiyorum ama herkes moralimi bozuyor biri sutun az galiba neden mama vermiyon bu cocuk cok kucuk diyo digeri benim cocuk bunun 2 katiydi 2 ayliginda diyo sasirdim kaldim
2 aylik bebek ejderha olcak degil ki:63:kafama takmiycam diyorum ama....
onceleri kucagima aldigimda cok hafifdi simdi baya agirlasdi baya buyudu gibime geliyor nedense ama yalniz yuzu tombik bedeni minnacik :5:
haftaya pazartesi dr kontrolu var bakalim kac kg olmusuz
buarada herkes ismini soylemis
benim de ismim Sevil minikimin de Omer:16:
memnun oldum sevilcimm hosgeldinnz kuzun omer le:16:
esranin da dedigi gbi sen insanlara diil rakamlara odaklan bence kontrolde doktorun gecerli
uygulamaya yonlendrir zaten seni bi bakilsin bakalim ne kdar almis kuzun
hic ole etrafin dedigini takma kafana arsizliga vur hatta napalm
benimki de bole iste felan de sen alttan aldikca daha bi moral bozmaya calisiyo cunku ndense bazi tipler..
bana da emzirirken hep senin sutun az galiba gogsun cok inik gorunuyo fln diolardi
israrla reddediyodum hayr benm sutum gayet yeterli dye nitekim doktor kontrolumzde
ole oldugu da ispatlandi:nazar:onlar herzmn hakli olmayabiliyo yani anlayacagn..
hic psikolojni bozma arkadasimm sut=moral demek bunu unutma:34:
bende mama vermiyorum canim
tabi eger sutumle alakali bi yeterszlik problemim olmadgi surece..
asla mama vermem gbi kati bi yaklasimim yok zaten benim oncelgmz tabiki anne sutu o muhakkak
ama tabi bizde insanz can tasiyoruz nihayetinde o gun iyi beslenememssem
ve bebisim bariz acliktan agliyosa her ihtimale karsi aldgmz aptamilden 1 olcek
veriyorum duruma gore sonra kendimle ilgileniyorum o ara bolca sivi aliyorum fln
gogsum sismis oluyo zaten kaldgmiz yerden cuk cuklamaya devam ediyoruz sonra:56::1:

Canım meraba yazını okuyordum bende afyondayım yazmışın afyonlumusun yoksa memleketlimi buldum burada desene bende afyonda yaşıyorum :-) ve afyonluyum...
merhaba canimm..
anamm sende afyondasin demek :53::53:
bende kizlara cok ozenmistm hepsi ist.te dye baska bise dilesem olcakmis walla:52:
nickin tanidik geldi zaten nidensee:44::44:
daha oncede konusmus olabilirz belki:26::26:
afyon da yasiyorum hemen hemen 1 yildr canm afyonlu diilim ama
usak tan geldik buraya hemseri sayilirz ynede tabii:1:
memnun oldum canm seninle tanstgma iki hemso irtibatta olalim mademm:34::34:

bu minnoslar anlasti sanrm bgun yaa benim eylus um de fena miz mizdi bgun halen de ole
mahvetti beni bi lokma bsi yiyemedim dogru durust agladi durdu uyumadgi zamanlarda:43:
cok degiskler ya dakkasi dakkasini tutmuyo bunlarin:ssz:
simdide kucagmda uyudu yerine alsam aninda acilcak o gozler:25:
esim bi gelse de azicik ona satsam bu kuzuyu yaaa cok yorgunummm

Ben de eşime verdim kucağında uyudu...endişelrndim neden boyle diye ama eşim rahatlattı sağolsun....Allah sağlık versin tum bebislerimize....

Tugce yoksun bugun hersey yolundadir umarim... girersen okuyup cikma yaz ben cevrim icileri goremiyorum telden. Merak ettim sizi.

canim esim bugun evdeydi.biraz alisverise ciktik.kardesimde evli malatyada oturuyor uzun zaman sonra geldi onunlaydum giremedim.allaha sukur iyiyiz yikadim yedirdim uyuyor.

canim esim bugun evdeydi.biraz alisverise ciktik.kardesimde evli malatyada oturuyor uzun zaman sonra geldi onunlaydum giremedim.allaha sukur iyiyiz yikadim yedirdim uyuyor.

hersey yolunda sekerım.bugun babamız evdeydı alısverıse gıttık pelıkan mall a.bıde kardesım evlı malatyada oturuyor o geldı onunlaydım kızıda yıkkadım yedırdım uyuttum.ıyıyız yanı sız napıyosunuz bakalım.hersey yollunda mı?

Canim aylik kac kilo aldigina bak sen baskalarini bosver sutun yetmiyor diyen kisileride duymazdan gel sut uretimi psikoloji ile alakaliymis beynine olumlu sinyaller gonder sen bosver onlari. Bakalim dr.ne diycek ayda 600gr almis ise sutunu yeterli bulacaktir dr. Zaten minik dogmus kuzun anca kendini toparlar aniden olmuyor bu isler. Dr.uygun gorurse mamaya baslarsin sende canini skma. Memnun oldum arkadasim allah minik kuzunu size bagislasin..
ilk ay kontrolunda 3900 grdi kuzum yani 1100gr almisdi dr da gayet iyi buldu sutum de ona yetiyor yetmezse nasil alirdi 1100 grami
kuzum sadece bu insanlarin basima dr cikmalari beni deli ediyo dogru diyorsun duymazdan gelmek lazim oyle de yapcam:24::36:
tesekkurler esracim ben de memnun oldum

ayy insaallah hayirlisyla eriselim madem bzde o gunlere:31:
ne guzel ya hem ayi sehrde hem bde komsu sayilrsnz demek:6:
keskem bende orda olsaydim ozendim bak simdi size:25:
baya bi uzagz malesef.. zaten ayarlamis gbi kk daki btun yakin arklarm. ist.e toplanmis durumda
olur da bgun tayin felan cikarsa hic yalniz kalmam orda walla bu gdisle:52:
amann gonuller bir olsun napalimm:34:bizde burdan devam edrzzz

memnun oldum sevilcimm hosgeldinnz kuzun omer le:16:
esranin da dedigi gbi sen insanlara diil rakamlara odaklan bence kontrolde doktorun gecerli
uygulamaya yonlendrir zaten seni bi bakilsin bakalim ne kdar almis kuzun
hic ole etrafin dedigini takma kafana arsizliga vur hatta napalm
benimki de bole iste felan de sen alttan aldikca daha bi moral bozmaya calisiyo cunku ndense bazi tipler..
bana da emzirirken hep senin sutun az galiba gogsun cok inik gorunuyo fln diolardi
israrla reddediyodum hayr benm sutum gayet yeterli dye nitekim doktor kontrolumzde
ole oldugu da ispatlandi:nazar:onlar herzmn hakli olmayabiliyo yani anlayacagn..
hic psikolojni bozma arkadasimm sut=moral demek bunu unutma:34:

bende mama vermiyorum canim
tabi eger sutumle alakali bi yeterszlik problemim olmadgi surece..
asla mama vermem gbi kati bi yaklasimim yok zaten benim oncelgmz tabiki anne sutu o muhakkak
ama tabi bizde insanz can tasiyoruz nihayetinde o gun iyi beslenememssem
ve bebisim bariz acliktan agliyosa her ihtimale karsi aldgmz aptamilden 1 olcek
veriyorum duruma gore sonra kendimle ilgileniyorum o ara bolca sivi aliyorum fln
gogsum sismis oluyo zaten kaldgmiz yerden cuk cuklamaya devam ediyoruz sonra:56::1:

cok sagol canim ya bu cocuk zaten kucuk dogmus
benim de gogsum baya kucuk onunicin herkes galiba sutun az diyor
sut=moral:40: sevdim bunu tesekkur ederim sen de hosgeldin canim:16:

selam kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah biz 3 gündür berbattık yine gaz atak yaptı ağladı sürekli geçengün arkadaşıma gittim susturamadık eşimi öağırdım gel al diye eve geldim geri bugün iyidik çok şükür...

Bugün oğlum cok huysuzluk yaptı h ic uyuması desem yeridir o yarım bir saat uyumasıni bile aradım bugün insallah biseyi yoktur...moralim bozuk yani...devamlı da emzirdim...bir günleri diğerini tutmuyor iste oyle boyle buyuycek kuzularimiz...bir göğsünden emzirince diğeri akan oluyormuş benim oyle altına Bisey tutacak biri olursa 10cc buluyor yoksa ziyan oluyor...özellikle yara olan akıyor emzirmedigim zaman bile akıyor bu durumu yaşayan var mi? Üst degismekten biktigimdan sutyen taktım ama bur bakıyorum ped dolmuş hissediyorum akinca zaten

canim benim gogsum de sizdiriyor kuzucum 2-3saatde 1 acikiyo emziriyorum 1seferinde 1 gogusumu verdim digerine de biberon tutdum tam-tamina 70 cc sut akti inanirmisinbiberona kendiliginden:53: hatta sut vermedigimde bile oylesine akiyo
biyere gitdigimde pedi sik degisdirmezsem sutyenim ustum islak halde kaliyorum :17:

Merhaba arkadaslar benimde Ekim'in 17 şinde bir kızım oldu aranıza yeni katıldım. Cok guzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz..gorunce dayanamadım aranıza katılmak istedim

Merhaba arkadaslar benimde Ekim'in 17 şinde bir kızım oldu aranıza yeni katıldım. Cok guzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz..gorunce dayanamadım aranıza katılmak istedim

Allah bagislasin melek kizini hosgeldin arkadasim. Bu ara ne cok aramiza katilan anneler ve tatli kuzular var ne guzel. Birlikte buyutcez pamuk kuzularimizi :nazar:

Back