• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

off başım çatlıyor ne biçim uyudum bu gece :ssz:

12de yattım 02:40da oğlum uyandı emzirdim kalkmışken sütümü sağayım dedim 100 ml sağdım uyku kaçtı 2,5 saat uyuyamadım

tam uykum geldi doruk uyandı hadi tekrar emzir yat 45 dk sonra tekrar kalktı

uyuttum 1 saat sonra tekrar kalktı biraz oynadık falan emzirdim yanında yattım salladım 10:45e kadar uyumuşuz beraber :1:

gece uyuyamayınca da oğluma bakıp bakıp ağladım nasıl bırakçam diye :14: :14:

Merhaba
Birsey soracagim. Emzirdikten sonra sagdim 100 ml cikti demissin. Massallah nazar degmesin sutun bol belli ki. Sormak istedigim, iki gogusten de mi emzirdin ve sonrasinda bukadar iki gogusten mi aldin? Sut icin ozel birsey yiyip iciyormusun? Ben gece iki gogusten emziriyorum sagdigimda 10 cc ancak cikiyor. Bebegin kilo alimi cok iyi doktor problem yok diyor ancak benim emzirdikten sonra sagdigim sute kafami takiyorum.

Kizim 2yasina girsin kismetse yapcam :1: sagol arkadasim enf.cikmadida nesi var ya dis mi cikartiyor acaba eli surekli agzinda yuzunu ov usturuyor kipkirmizi ediyor yuzune kafasina vuruyor e salyasida var bu sikayetleri dr.solemedim ihtimal vermedim simdi enfcikmayinca acaba diyorum. Ben gebeligimde keci sutu gunluk sut gunde 1lt.icerdim. Kalsiyumum fazlami geldi acaba

yok artık sende

Google yaz 2aylik bebek dis cikarirmi orda kk topigi var bulamaxsan soyle bilgisayardan girip linki paylasiyim tel.den yapamadim paylasmayi cozemedim daha telefonu tam olarak :27:

Google yaz 2aylik bebek dis cikarirmi orda kk topigi var bulamaxsan soyle bilgisayardan girip linki paylasiyim tel.den yapamadim paylasmayi cozemedim daha telefonu tam olarak :27:

Hanimlar bisey daha ogrendim bebeklerin 4-5.aylarinda kilo alimi baya dusuyormus aklinizda olsun..

soktayım suan ya 4-5 gunluk bebek yaa

İste acabami dedim cunku benim kizimda guldugu sirada basliyor aglamaya elleri agzinda yuzunu gozunu ovusturuyor vuruyor salyasida var. Ki aglayan huzursuz bi bebek degildi son bi kac gundur boyle. Gaz felan degil eminim.

Back