• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

h.g canım bende hep ekım annelerındeyım ama kızım eylulde dogdu.
benım kızımda 34 haftalık dogdu epey erken geldı.bosver canım benımkıler yanımdada ne oluyor bılmıslık yapıyolar sadece
hb canimm burdaki herkes ekim ayinda anne oldu dye bi kural yokmus madem onu anlams oldum:)
senin de kizin var demekk.. 34 hftalik dmek baya erken gelmis melegin...
allah bagslasn canimm kizima bi suru arkadas var burda ne guzell
yalniz olsan bi dert beraber olsan bi dert isteee sende haklisin bi yerde.. napalim canlari saolsun ynede

hoşgeldin canım Allah bağışlasın bebeğini
bende ekim annesi olarak yola çıkıp eylül annesi olanlardanım :1:

saol tatlimm hb..

cok sicak karsiladz kizlar saolun hepinz..
bu arada benim adim gul
bi de ismen tanisms olalim mademm:16:

Bana 1ay evvel demisti dr. 3saat duzenini kur diye de ne mumkuuun simdilerde 15 dk.da bir emmek istiyor huyu degisti. Evet gece cok iyi birikiyor gece sag arkadasim. Zor olcak ise donmen muhakkak, ama alisirsin meslegin sonucta benimde donmem gereken meslegim olsaydi bende donerdim sut izni vs derken oglusunlada vakit gecircen sonucta. Kiz benim kuzu biberon tutmuyor hicbir sekilde ben ise donsem ne olcakti simdi o geldi aklima.. Doruk en azindan biberon tutuyor.. :nazar:

yok ya canım tutmuyor biberonu yavaş yavaş sağıp onu alıştırmaya çalışıyorum bi yandan :ssz:

Kizim 2yasina girsin kismetse yapcam :1: sagol arkadasim enf.cikmadida nesi var ya dis mi cikartiyor acaba eli surekli agzinda yuzunu ov usturuyor kipkirmizi ediyor yuzune kafasina vuruyor e salyasida var bu sikayetleri dr.solemedim ihtimal vermedim simdi enfcikmayinca acaba diyorum. Ben gebeligimde keci sutu gunluk sut gunde 1lt.icerdim. Kalsiyumum fazlami geldi acaba

benim oğlum da uykusu gelince gözlerini ovuştura ovuştura kızartıyor resmen, artık elleriyle yüzüne çok fazla temas ediyor o yüzden uyuturken kollarını battaniyenin içine koymak zorunda kalıyorum bir süredir. baloncuk yapıp salya da akıtmaya başladı yeni yeni ama dişten olabilecğini düşünmemiştim bak

Merhaba
Birsey soracagim. Emzirdikten sonra sagdim 100 ml cikti demissin. Massallah nazar degmesin sutun bol belli ki. Sormak istedigim, iki gogusten de mi emzirdin ve sonrasinda bukadar iki gogusten mi aldin? Sut icin ozel birsey yiyip iciyormusun? Ben gece iki gogusten emziriyorum sagdigimda 10 cc ancak cikiyor. Bebegin kilo alimi cok iyi doktor problem yok diyor ancak benim emzirdikten sonra sagdigim sute kafami takiyorum.

gece oğlum çok kısa emip hemen uykuya dalıyor tek memeden emziriyorum ben her defasında sırayla

gece de emzirdikten sonra 2 göğsümden de sağdım 100 ml çıktı

ama sabah sağdığımda 35 ml çıktı malesef

geceleri sağmak lazım daha çok süt üretimi oluyor ve süt emmesi az olduğu için memede süt daha fazla oluyor

süt için humana still-tea ve su içiyorum

hb canimm burdaki herkes ekim ayinda anne oldu dye bi kural yokmus madem onu anlams oldum:)
yalniz olsan bi dert beraber olsan bi dert isteee sende haklisin bi yerde.. napalim canlari saolsun ynede

saol tatlimm hb..

bu arada benim adim gul

benim adım da elif canım oğluşum da doruk

benim oğlum da uykusu gelince gözlerini ovuştura ovuştura kızartıyor resmen, artık elleriyle yüzüne çok fazla temas ediyor o yüzden uyuturken kollarını battaniyenin içine koymak zorunda kalıyorum bir süredir. baloncuk yapıp salya da akıtmaya başladı yeni yeni ama dişten olabilecğini düşünmemiştim bak

gece oğlum çok kısa emip hemen uykuya dalıyor tek memeden emziriyorum ben her defasında sırayla

gece de emzirdikten sonra 2 göğsümden de sağdım 100 ml çıktı

ama sabah sağdığımda 35 ml çıktı malesef

geceleri sağmak lazım daha çok süt üretimi oluyor ve süt emmesi az olduğu için memede süt daha fazla oluyor

süt için humana still-tea ve su içiyorum

benim adım da elif canım oğluşum da doruk
memnun oldum elif cimm oglusunun adi da cok guzelmis
benim kizimin adi da Eylul :34:
ilk bebegin mi doruk? benim ole cunku bde calismiyosun sanirim sende

yok ya canım tutmuyor biberonu yavaş yavaş sağıp onu alıştırmaya çalışıyorum bi yandan :ssz:

Ne tuhaflar dimi elif su'm da ne emzik ne biberon koca aadam gibi oguruyor deneyince eee anasinin memisleri hali hazirda beklerken onlara ne hacet :1: oy kurban olsun annesi ya

saol tatlimm hb..

bu arada benim adim gul

Memnun oldum arkadasim benim adim esra pamuk kuzumun adi ise elif su

hosbuldum canimm.. hepimizn melegini bagislasin rabbim..
senin kuzun da erken davranmis azicik sende bendensin yanii:34:
evet tek basina olmak zor oluyo kesinlikle..
seninde dedigin gbi yalniz degilim melegim var iste dyebilmek icimi cok rahatlatiyo
ama arada tam isyan bayraklarini cekicek oluyorum
o an melul melul bi bakiyo yuzume minnosum
tum stresim gidiyo aninda :31:

Evet kiz bebekler erken gelmek ister derlerdi bendede dogrulandi bu durum. 38de geldi kuzum. Cok farkli degisik mukemmel bi duyguymus anne olmak tam pes etcek kivama geliyorken bi bakisiyla alt ust ediyor o stresin yerini sevgiye birakiyor. Allah'im sana bin sukur ve annem bizim topige her nekadar ugramasada :1: Annecigim seni cok seviyorum...

Kizlar benim melegim bide gum gum kafasina yuzune nereye denk gelirse vuruyor. Eldivenlerini cikarmistim ama geri taktim goslerini fena ovusturuyor saclarini yoluyor agresif olmasin bu kizce :ssz:

İste acabami dedim cunku benim kizimda guldugu sirada basliyor aglamaya elleri agzinda yuzunu gozunu ovusturuyor vuruyor salyasida var. Ki aglayan huzursuz bi bebek degildi son bi kac gundur boyle. Gaz felan degil eminim.

Merhaba ben kasımda doğum beklerken 36.haftamızda 20 ekimde doğum yaptım. Benim oğlumunda damağında dişleri bariz belli oluyor,ama patlayan bişey yok. ve ağzında köpürükler görüyordum,salyamızda var tabi. Ama diş e hiç yormamıştım bunu.şok oldum yazdıklarınızı okuyunca. benim oğlumda doğduğu günden beri çok ağladığı görülmemiştir, ama bugün durduramadık karnı tok,altı temiz,gazı yok... şimdi acaba diş için mi huzursuzdu yavrum yaaa:(

Merhaba ben kasımda doğum beklerken 36.haftamızda 20 ekimde doğum yaptım. Benim oğlumunda damağında dişleri bariz belli oluyor,ama patlayan bişey yok. ve ağzında köpürükler görüyordum,salyamızda var tabi. Ama diş e hiç yormamıştım bunu.şok oldum yazdıklarınızı okuyunca. benim oğlumda doğduğu günden beri çok ağladığı görülmemiştir, ama bugün durduramadık karnı tok,altı temiz,gazı yok... şimdi acaba diş için mi huzursuzdu yavrum yaaa:(

Bende bilemiyorum 3gun hastaneye gittik geldik idrar ornegi alindi temiz cikti sukur ben dr.hic bahsetmedim hareketlerinden enfeksiyon sandigim icin ama devam ederse huzursuzlugu tekrar gidicem damaklari catlamis ise rahatlatici kremler var alalim bari aglamasin prensesim.

Kızlar forumda bir şey dikkatimi çekti yazdıklarınızı okurken şimdi bebişler köpük çıkartıyorsa bu dişleriyle alakalı mı oluyor? yoksa ben mi yanlış anladım:26: benim oğluşumda hep köpük saçıyor da bilseydim dün sorardım dr a :44:

merhabalar 2 aylık oglum var sap simplex kullanıyorum kolik için başka kullananlar varmı.bir turlu çime sindiremiyorum ilaç sonuçta fakat başka şeylerde denedim şimdilik en iyisi bu.siz neler yapıyorsunuz kolik için

benim oğlum 43 günlük bende sabsimplex kullanıyorum ve etkili olduğunu düşünüyorum. daha önce nurseharveys kullanıyordum bi etkisini göremedim.

saol tatlimm hb..

bu arada benim adim gul
bende tugce canım memnun olduk aslında hepımız ekım anneı olucaktım ama acelecı cıktı mınıkler.
Aynen canim her yer camlik bol oksijen..
aynen sakın ohh ne guzel.
Kizlar benim melegim bide gum gum kafasina yuzune nereye denk gelirse vuruyor. Eldivenlerini cikarmistim ama geri taktim goslerini fena ovusturuyor saclarini yoluyor agresif olmasin bu kizce :ssz:
aynen canım 2 tel sacı var onuda yoluyo.

Memnun oldum arkadasim benim adim esra pamuk kuzumun adi ise elif su
Evet kiz bebekler erken gelmek ister derlerdi bendede dogrulandi bu durum. 38de geldi kuzum. Cok farkli degisik mukemmel bi duyguymus anne olmak tam pes etcek kivama geliyorken bi bakisiyla alt ust ediyor o stresin yerini sevgiye birakiyor. Allah'im sana bin sukur ve annem bizim topige her nekadar ugramasada :1: Annecigim seni cok seviyorum...
ayy yerim ben senin pamuk kizini! adi da cok tatli olmus canim ya adiyla yasasin ins.
minnos dolu burasi ne guzel:emir_bebek::nazar::emir_bebek:
evet yaa annelik hakikaten tarifi imkansiz duygular yasatiyo insana
bende kizima bakip onu ne kadar cok seviyorum onun icin deli oluyorum
dye dusundukce kendi annemin beni dogurdugunda benim icin hissettikleri geliyo aklima
gozlerim doluyoo resmenn Allah eksikliklerini gostermesin
ayni pinarin reklamindaki gbi bi tek annemz olsun yeter bizee dmii

merhabalar 2 aylık oglum var sap simplex kullanıyorum kolik için başka kullananlar varmı.bir turlu çime sindiremiyorum ilaç sonuçta fakat başka şeylerde denedim şimdilik en iyisi bu.siz neler yapıyorsunuz kolik için

merhaba canimm benim kizimin da gaz problemi var doktora gotrdm tarihde daha 1 ayini bile doldurmadgi icin bitkisel
zinco vermisti kullandik ama hic ise yaramadi bende kendi cabamla netten bi kac farkli marka simplex gbi
ilaclari arastrdim onlardan mi alsam derken cevremden kimyon ve corekotu nun cok etkili oldgunu ogrendim
hemsire bi yakinim da bitkisel olan seyleri birbirine karstrmamak sartiyla deneyebilcegimi soyleyince
corekotu yagini gunde 2 kez iki damla seklinde verdim ve cok faydasini gordum diyebilirm halen de devam ediyorum
ayriyeten kendim de kimyon cayi yapip gunde bir kez iciyorum sute gecsin dye
tamamen gaz problemimz yok oldu dyemem ama zincodan felan kesinlikle cok cok iyi geldi
doktoruna danisip koligi bir de bole alternatif tipla cozmeyi deneyebilirsin aklina yatarsa tabii
belki derdine derman olur dye yazayim dedim...

Kızlar forumda bir şey dikkatimi çekti yazdıklarınızı okurken şimdi bebişler köpük çıkartıyorsa bu dişleriyle alakalı mı oluyor? yoksa ben mi yanlış anladım:26: benim oğluşumda hep köpük saçıyor da bilseydim dün sorardım dr a :44:

Canim bebeklerde salya tukurukte artis 2.aydan itibaren gorulur bu tek basina dis cikarma belirtisi degildir. Huzursuzluk yemede isteksizlik biseyleri isirma gereksinimi ellerin surekli yuzuyle temas etmesi bazi bebeklerde ishal ve ates gorulebilirmis.

ayy yerim ben senin pamuk kizini! adi da cok tatli olmus canim ya adiyla yasasin ins.
minnos dolu burasi ne guzel:emir_bebek::nazar::emir_bebek:
evet yaa annelik hakikaten tarifi imkansiz duygular yasatiyo insana
bende kizima bakip onu ne kadar cok seviyorum onun icin deli oluyorum
dye dusundukce kendi annemin beni dogurdugunda benim icin hissettikleri geliyo aklima
gozlerim doluyoo resmenn Allah eksikliklerini gostermesin
ayni pinarin reklamindaki gbi bi tek annemz olsun yeter bizee dmii

merhaba canimm benim kizimin da gaz problemi var doktora gotrdm tarihde daha 1 ayini bile doldurmadgi icin bitkisel
zinco vermisti kullandik ama hic ise yaramadi bende kendi cabamla netten bi kac farkli marka simplex gbi
ilaclari arastrdim onlardan mi alsam derken cevremden kimyon ve corekotu nun cok etkili oldgunu ogrendim
hemsire bi yakinim da bitkisel olan seyleri birbirine karstrmamak sartiyla deneyebilcegimi soyleyince
corekotu yagini gunde 2 kez iki damla seklinde verdim ve cok faydasini gordum diyebilirm halen de devam ediyorum
ayriyeten kendim de kimyon cayi yapip gunde bir kez iciyorum sute gecsin dye
tamamen gaz problemimz yok oldu dyemem ama zincodan felan kesinlikle cok cok iyi geldi
doktoruna danisip koligi bir de bole alternatif tipla cozmeyi deneyebilirsin aklina yatarsa tabii
belki derdine derman olur dye yazayim dedim...

Amin canim allah kuzularimizin acisini gostermesin. Ah annem ahh ne zorluklar
Yasayip buyuttuler kimbilir. Simdi rahatiz yine cok sukur.

bende tugce canım memnun olduk aslında hepımız ekım anneı olucaktım ama acelecı cıktı mınıkler.

memnun oldum canimm:16:
minisler tarih saat dinlemiyolar walla canlari saolsun da varsin biz ekim ,kasim, eylul annesi olalimm fark etmezz:9:
elif, tugce ve esra 3 arkidasim oldu burda simdilik:8:

siz de benim gbi bebisleri uyuttunuz ve buraya isinlandiniz sanirim kizlar:51:

Ya kizlar benim bu pamuk kuzumun alt damaginda boyle 2tane beyaz dis gibi bisey var damaginin icinde henuz dis mi ki yada emmekten mi kabarmis sizde varmi boyle bisey? Yarin dr.ile gorusmem gerek... Cozmem lazim kizimin huzursuzlugunun sebebini. Dayanamiyorum kuzumun aglamasina :ssz:

Back