• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

hersey yolunda sekerım.bugun babamız evdeydı alısverıse gıttık pelıkan mall a.bıde kardesım evlı malatyada oturuyor o geldı onunlaydım kızıda yıkkadım yedırdım uyuttum.ıyıyız yanı sız napıyosunuz bakalım.hersey yollunda mı?

Oh iyi yapmissiniz ece kuzuda geldi mi sizle kiz ne guzel resimler yuklemissin ben bugun profilinde gezinirken gordum albumu hepsi cok guzel hele gogusunde yatan hali paha bicilemez bi guzellik :nazar: bu arada ekim anneleri topiginden bi an cagrisim yapti kardesin iyimiymis

kizlar gobisleriniz ne alemde hala duruyormu :49:
benimki hala 3aylik hamileler gibi pantalonlarimi hala giyemiyorum:19: normal dogum yapdigimdanmi ne benim pantalonlar bacaklardan yukari cikmiyo:43::50:
hamileyken 10 kilo aldim 6si dogumda gitdi sadece karnim kaldi:51: o ne zaman gitcek bilemiyom

Kizim aglarken o'na bisey olcak diye aklim cikiyor allah esirgesin, yavrularimiz yetemedigimiz yerde allah'a emanet...

kizlar gobisleriniz ne alemde hala duruyormu :49:
benimki hala 3aylik hamileler gibi pantalonlarimi hala giyemiyorum:19: normal dogum yapdigimdanmi ne benim pantalonlar bacaklardan yukari cikmiyo:43::50:
hamileyken 10 kilo aldim 6si dogumda gitdi sadece karnim kaldi:51: o ne zaman gitcek bilemiyom

Benim 3kilom var o da bence gobisimde sezeryan gobisi zor gidermis diyorlar :ssz: ben 15 kilo aldim.

selam kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah biz 3 gündür berbattık yine gaz atak yaptı ağladı sürekli geçengün arkadaşıma gittim susturamadık eşimi öağırdım gel al diye eve geldim geri bugün iyidik çok şükür...

Bizde 5 gundur fenayiz dr.gaz diyor ama gaz degil. İsimiz cok zor...

ilk ay kontrolunda 3900 grdi kuzum yani 1100gr almisdi dr da gayet iyi buldu sutum de ona yetiyor yetmezse nasil alirdi 1100 grami
kuzum sadece bu insanlarin basima dr cikmalari beni deli ediyo dogru diyorsun duymazdan gelmek lazim oyle de yapcam:24::36:
tesekkurler esracim ben de memnun oldum

cok sagol canim ya bu cocuk zaten kucuk dogmus
benim de gogsum baya kucuk onunicin herkes galiba sutun az diyor
sut=moral:40: sevdim bunu tesekkur ederim sen de hosgeldin canim:16:

Masallah cok iyi kilo almis hatta 800gr.sinirmis :nazar: ama kuzular onden gidiyor masallah

kuzucum kalkti emzirdim simdi yatagina koydum hafif salliyorum
insallah derin uyuya dalir bi de ikinmasi olmasa ne guzel olurdu
o ikindikca cani yaniyo diye cok yipratiyorum kendimi:50: aksamdan beri kakamizi yapamiyoruz bi turlu
omerin ara-sira kakasi yesil oluyo neden oluyo acaba enfeksiyon falan olabilirmi:44:

ilk ay kontrolunda 3900 grdi kuzum yani 1100gr almisdi dr da gayet iyi buldu sutum de ona yetiyor yetmezse nasil alirdi 1100 grami
kuzum sadece bu insanlarin basima dr cikmalari beni deli ediyo dogru diyorsun duymazdan gelmek lazim oyle de yapcam:24::36:
tesekkurler esracim ben de memnun oldum

Masallah cok iyi kilo almis hatta 800gr.sinirmis :nazar: ama kuzular onden gidiyor masallah

hastaneden cikdimizda 2600gr olmusduk hatda onu hic saymiyorim o zaman 1300 gr almis oluyo:52:
tesekkurler canim kuzularimiza kocaman:nazar::nazar::nazar:
bakalim benim cocukda farki kapatabilcekmi saglikli olsunda gerisi bos:34::34:

kuzucum kalkti emzirdim simdi yatagina koydum hafif salliyorum
insallah derin uyuya dalir bi de ikinmasi olmasa ne guzel olurdu
o ikindikca cani yaniyo diye cok yipratiyorum kendimi:50: aksamdan beri kakamizi yapamiyoruz bi turlu
omerin ara-sira kakasi yesil oluyo neden oluyo acaba enfeksiyon falan olabilirmi:44:

Bugun benim kizimda yesil yosun gibiydi hatta o sekilde yapti arastirdimda ciddi bisey degilmis arada olurmus takip ediyorum simdi tekrarliycakmi diye. Ve benim kizimda ikiniyor ozellikle sabahlari uyanana kadar devam ediyor...

Bugun benim kizimda yesil yosun gibiydi hatta o sekilde yapti arastirdimda ciddi bisey degilmis arada olurmus takip ediyorum simdi tekrarliycakmi diye. Ve benim kizimda ikiniyor ozellikle sabahlari uyanana kadar devam ediyor...

oglumda 2 gunde 1 defa bazen hergun 1defa bezinde sarili yesilli karisik bazen de tam dedigin gibi yesil yosun gibi kaka goruyorum:105: insallah ciddi bi sorun degil
annem bebegin kulagi agrirken de yesil kaka yapabilir diyo:59:

fena uyku basdi....cocuk da galiba daldi tamamen derin uykuya
yatayim artik malum gunduz firsat yok uyumaya:ssz:

oglumda 2 gunde 1 defa bazen hergun 1defa bezinde sarili yesilli karisik bazen de tam dedigin gibi yesil yosun gibi kaka goruyorum:105: insallah ciddi bi sorun degil
annem bebegin kulagi agrirken de yesil kaka yapabilir diyo:59:

Biz 2gun evvel kontroldeydik kulagina idrarina vs.. Bakildi temiz cikti ah kuzular ah zaten evhamliyiz hergun yeni bi sey cikiyor

Cnm bence sezeryanla ilgisi yok bunye meselesi...bende gobek dogurdum ciktum gitti.6kilo almistim hamilelkte.8verdim:-)

Msllh sende fazla fazla vermissin. Bende bi verseydim artik. Cevremden hep oyle duydum sez.gobegi gec gidermis diye. Kendimi oyle teselli ediyordum :27:

cok sagol canim ya bu cocuk zaten kucuk dogmus
benim de gogsum baya kucuk onunicin herkes galiba sutun az diyor
sut=moral:40: sevdim bunu tesekkur ederim sen de hosgeldin canim:16:
onemli diil canm.. bebisin gayet guzel kilo akmis bak bosuna evham yapma
ayriyeten de buyuk gogus=cok sut veren gogus demek diil bunu da sev bence:1::1:
sut kesilmesi dye bsi var eger ole olsaydi gogsu buyuk olan kimsenin sutu kesilmezdi dmi??
Merhaba arkadaslar benimde Ekim'in 17 şinde bir kızım oldu aranıza yeni katıldım. Cok guzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz..gorunce dayanamadım aranıza katılmak istedim
masaallah canm Allah bagislasin kizini.. aramzda bi hafta var
benim minnosum da 25 ekimde dogdu bayramin 1.gunu:31:
hosgeldn aramizaa:16:
madem artik burdasin senin paylasimlarini gormek isterz yaniii:))
bu arada nickini cok sevdim cunku benim minnosumun adi "eylul" var icindee:31:

kizlar gobisleriniz ne alemde hala duruyormu
benimki hala 3aylik hamileler gibi pantalonlarimi hala giyemiyorum:19: normal dogum yapdigimdanmi ne benim pantalonlar bacaklardan yukari cikmiyo:43::50:hamileyken 10 kilo aldim 6si dogumda gitdi sadece karnim kaldi:51: o ne zaman gitcek bilemiyom
ayy bende normal dogum yapip gobisi kalan bi ben varim saniyodum yalniz diilmisim:51:
hic dert etme canm benim de gobegim duruyo anlamsz bi sekilde:26:
bende kilo verdgm halde senin gibiyim
hatta bi ara doktorumu arayip ben hala gobisliyim
siz benim icimde plesantayi felan unuttunuz herhalde dicektim zor tuttum kendimii:52::52:
saka bi yana dogumdan sonra vucudun eski halini alip kendini toparlamasi 6 ayi buluyomus
daha vaktimiz var yani dert etme:1::1:
bizzat yakin arkadaslarimda bzimle benzer seyi yasadilar ve simdi filinta gibiler:8:
kuzucuklarmiz iyi olsunlar da biz eninde sonunda eritrz gobislerii:emir_bebek::emir_bebek:

ayy cok issiz bu saatte burasi !!!!
hepiniz nobettesiniz sanirim annecikler:6::6:
ben tabi uykusuzluga bagisiklik kazandigmdan hala buralarda geziniyorumm :10::9:

merhaba canimm..
anamm sende afyondasin demek :53::53:
bende kizlara cok ozenmistm hepsi ist.te dye baska bise dilesem olcakmis walla:52:
nickin tanidik geldi zaten nidensee:44::44:
daha oncede konusmus olabilirz belki:26::26:
afyon da yasiyorum hemen hemen 1 yildr canm afyonlu diilim ama
usak tan geldik buraya hemseri sayilirz ynede tabii:1:
memnun oldum canm seninle tanstgma iki hemso irtibatta olalim mademm:34::34:

Merhaba canım inan bende çok sevindim evet afyondayım bende evlendikten 1,5 sene sonra memleketime geri döndük eşimin işi nedeniyle çokda iyi oldu tabi irtibatta olalım canım özelledende konuşalım....Ay çok mutlu oldum...

Back