2012 Ekim bebekleri büyüyor

merhaba 2012 ekim annelerii,,,
hamileligimde ekim hamislerine hic takilmamistim cunku beklenen dogum tarihim 2 kasimdi
(hos gerci oraya da duzenli girmedim ama neyseee:)
ama minnosum ekim ayinda gelmek istedi ve kurban bayraminin 1.gunu dunyaya geldi melegimm..
40gunluk oldu bgun dolayisla.. gaz problemi disinda bi sorunmuz yok gibi tek basina yetiyo zaten
o sorun da..
calismiyorum ben kizima kendim bakiyorum yakinlarim ailem de baska sehirdeler ustelik
tek basima gece gunduz minnosumla basbasayiz anlayacaginiz...
sizinle tanismak istedim malum bebislerimizn gecesi gunduzu olmadgi icin
vakitli vakitsiz buldugum araliklarda buraya girip
ayni dertlerden bahsedip ayni dilden konusmak beni rahatlaticak cunku..
umarim sesime bi cevap verirsiniz de tanisip kaynasrz taze annecikler

Koyarim canim genis bi zamanda, gelip gorursunde insallah... Samimi soyluyorum baya farketmis massalahhhh kocaman olmus kuzucuk yok terslik cok sagliklilar masallah ikizleri var tup bebek yaptilar onlar ist.da. Orda tum bebeklere yapiliyormus bende dedim teyzeme bebislerin skintisimi var diye yok yani her ay bakiliyormus. Ya ben dr.kan ilacini sormayi unuttum telastan. Simdi geldi aklima

Hg.arkadasim bende ekim annelerinde bulundum hep, benim kizcede eylulde geldi bu kuzular cok aceleci.. Melegini allah bagislasin zor oluyordur yalniz hos yanliz degiliz miniklerimiz var varliklariyla dunyaya bedel kuzular

Hg.arkadasim bende ekim annelerinde bulundum hep, benim kizcede eylulde geldi bu kuzular cok aceleci.. Melegini allah bagislasin zor oluyordur yalniz hos yanliz degiliz miniklerimiz var varliklariyla dunyaya bedel kuzular

hosbuldum canimm.. hepimizn melegini bagislasin rabbim..
senin kuzun da erken davranmis azicik sende bendensin yanii
evet tek basina olmak zor oluyo kesinlikle..
seninde dedigin gbi yalniz degilim melegim var iste dyebilmek icimi cok rahatlatiyo
ama arada tam isyan bayraklarini cekicek oluyorum
o an melul melul bi bakiyo yuzume minnosum
tum stresim gidiyo aninda

h.g canım bende hep ekım annelerındeyım ama kızım eylulde dogdu.
benım kızımda tup nerde yaptırdılar bılıyomusun?evet kızım buyudu ama o kadar fark etmemıstım.
benım kızımda 34 haftalık dogdu epey erken geldı.bosver canım benımkıler yanımdada ne oluyor bılmıslık yapıyolar sadece tek basına belkı zor ama en azından kafanız rahat

Gozunun onunde ya minnosun ondandir annesi memorial da yaptilar

benim oğlumun memeyle arası pek iyi değil canı isteyince emiyor. o yüzden ben zaten sütümü sağıp biberonla verdiğim için mamayıda biberonla veriyorum. kaşıklı biberonlar var onu deneyebilirsin ya da aventin 1 numara uçlu biberonu çok az akıtıyor ben onunla veriyorum.

off başım çatlıyor ne biçim uyudum bu gece

12de yattım 02:40da oğlum uyandı emzirdim kalkmışken sütümü sağayım dedim 100 ml sağdım uyku kaçtı 2,5 saat uyuyamadım

tam uykum geldi doruk uyandı hadi tekrar emzir yat 45 dk sonra tekrar kalktı

uyuttum 1 saat sonra tekrar kalktı biraz oynadık falan emzirdim yanında yattım salladım 10:45e kadar uyumuşuz beraber

gece uyuyamayınca da oğluma bakıp bakıp ağladım nasıl bırakçam diye

Bende biraktim bende yapcam kardes kizcem abla olsun pamuk kuzum... İssizlik odenegini atlama arastir...

maşallah hızlısınız hanımlar

esracım şükür enfeksiyon çıkmamış kuzuda ultrasona girilmesi gerektiğini söylemedi bizim doktorumuz da

hoşgeldin canım Allah bağışlasın bebeğini

bende ekim annesi olarak yola çıkıp eylül annesi olanlardanım

kızlar artık bu ayda 3 saatte bir beslenmeli bebekler diyor her yerde ama o kadar dayanamıyor ki bebeğim

süt sağma konusu da gündüz çok zor doruk'u emzirdikten sonra sağdım az önce 35 ml süt çıktı sadece

geceleri sağmam lazım anlaşılan gündüz doruk sık sık emdiği için süt birikmiyor sanırım

kızlar artık bu ayda 3 saatte bir beslenmeli bebekler diyor her yerde ama o kadar dayanamıyor ki bebeğim

süt sağma konusu da gündüz çok zor doruk'u emzirdikten sonra sağdım az önce 35 ml süt çıktı sadece

geceleri sağmam lazım anlaşılan gündüz doruk sık sık emdiği için süt birikmiyor sanırım

kızlar eslerınıze yenı yıl hedıyesı ne alıcaksınız karar verdınız mı...ben sastım valla aklıma bsey gelmıyorr.

bende memorıalde yaptım cokta memnun kaldım gebelık takıbımde orda yapıldı.

oooo bunu benelse paylasmıstı bende 1 aydan fazla belkı bunu dınleterek uyutuyorum cogu zaman

Evet en iyi tup bebek tedavi merkeziymis.. Ayy supermis bu kolik muzikleri ben nasil gormedim o donemler topige girmiyordum belkide...

Evet en iyi tup bebek tedavi merkeziymis.. Ayy supermis bu kolik muzikleri ben nasil gormedim o donemler topige girmiyordum belkide...

aynen oyle en ıyısı benım gıbı streslı umutsuz bır ınsanı bıle gule oynaya cocuk sahıbı yaptılar.bı sorunum oldugunda sımdı bıle arıyorum ne yapmam gerektıgını soyluyor tlf da..para goz hastanelerden degıller..

Bana 1ay evvel demisti dr. 3saat duzenini kur diye de ne mumkuuun simdilerde 15 dk.da bir emmek istiyor huyu degisti. Evet gece cok iyi birikiyor gece sag arkadasim. Zor olcak ise donmen muhakkak, ama alisirsin meslegin sonucta benimde donmem gereken meslegim olsaydi bende donerdim sut izni vs derken oglusunlada vakit gecircen sonucta. Kiz benim kuzu biberon tutmuyor hicbir sekilde ben ise donsem ne olcakti simdi o geldi aklima.. Doruk en azindan biberon tutuyor..

maşallah hızlısınız hanımlar

esracım şükür enfeksiyon çıkmamış kuzuda ultrasona girilmesi gerektiğini söylemedi bizim doktorumuz da

Kizim 2yasina girsin kismetse yapcam sagol arkadasim enf.cikmadida nesi var ya dis mi cikartiyor acaba eli surekli agzinda yuzunu ov usturuyor kipkirmizi ediyor yuzune kafasina vuruyor e salyasida var bu sikayetleri dr.solemedim ihtimal vermedim simdi enfcikmayinca acaba diyorum. Ben gebeligimde keci sutu gunluk sut gunde 1lt.icerdim. Kalsiyumum fazlami geldi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…