tatlım ıstersen koy merak ettım.ama koymazsanda gelır gorurum canımm.
gercekten mı.ıkı uc gun oldu bu resmı cekelı.sımdıden 250 tane resmı var.album almaktan baska bıseye para harcayamaz olduk:)
ıncelemıyolar canım.doktor bır terslık gormus olmasın allah korusun.
Hg.arkadasim bende ekim annelerinde bulundum hep, benim kizcede eylulde geldi bu kuzular cok aceleci.. Melegini allah bagislasin zor oluyordur yalniz hos yanliz degiliz miniklerimiz var varliklariyla dunyaya bedel kuzularmerhaba 2012 ekim annelerii,,,
hamileligimde ekim hamislerine hic takilmamistim cunku beklenen dogum tarihim 2 kasimdi
(hos gerci oraya da duzenli girmedim ama neyseee:)
ama minnosum ekim ayinda gelmek istedi ve kurban bayraminin 1.gunu dunyaya geldi melegimm..
40gunluk oldu bgun dolayisla.. gaz problemi disinda bi sorunmuz yok gibi tek basina yetiyo zaten
o sorun da..
calismiyorum ben kizima kendim bakiyorum yakinlarim ailem de baska sehirdeler ustelik
tek basima gece gunduz minnosumla basbasayiz anlayacaginiz...
sizinle tanismak istedim malum bebislerimizn gecesi gunduzu olmadgi icin
vakitli vakitsiz buldugum araliklarda buraya girip
ayni dertlerden bahsedip ayni dilden konusmak beni rahatlaticak cunku..
umarim sesime bi cevap verirsiniz de tanisip kaynasrz taze annecikler
Hg.arkadasim bende ekim annelerinde bulundum hep, benim kizcede eylulde geldi bu kuzular cok aceleci.. Melegini allah bagislasin zor oluyordur yalniz hos yanliz degiliz miniklerimiz var varliklariyla dunyaya bedel kuzular
h.g canım bende hep ekım annelerındeyım ama kızım eylulde dogdu.merhaba 2012 ekim annelerii,,,
hamileligimde ekim hamislerine hic takilmamistim cunku beklenen dogum tarihim 2 kasimdi
ama minnosum ekim ayinda gelmek istedi ve kurban bayraminin 1.gunu dunyaya geldi melegimm..
40gunluk oldu bgun dolayisla.. gaz problemi disinda bi sorunmuz yok gibi tek basina yetiyo zaten
o sorun da..
calismiyorum ben kizima kendim bakiyorum yakinlarim ailem de baska sehirdeler ustelik
benım kızımda tup nerde yaptırdılar bılıyomusun?evet kızım buyudu ama o kadar fark etmemıstım.Koyarim canim genis bi zamanda, gelip gorursunde insallah... Samimi soyluyorum baya farketmis massalahhhh kocaman olmus kuzucukyok terslik cok sagliklilar masallah ikizleri var tup bebek yaptilar onlar ist.da. Orda tum bebeklere yapiliyormus bende dedim teyzeme bebislerin skintisimi var diye yok yani her ay bakiliyormus. Ya ben dr.kan ilacini sormayi unuttum telastan. Simdi geldi aklima
benım kızımda 34 haftalık dogdu epey erken geldı.bosver canım benımkıler yanımdada ne oluyor bılmıslık yapıyolar sadece tek basına belkı zor ama en azından kafanız rahathosbuldum canimm.. hepimizn melegini bagislasin rabbim..
senin kuzun da erken davranmis azicik sende bendensin yanii
evet tek basina olmak zor oluyo kesinlikle..
seninde dedigin gbi yalniz degilim melegim var iste dyebilmek icimi cok rahatlatiyo
ama arada tam isyan bayraklarini cekicek oluyorum
o an melul melul bi bakiyo yuzume minnosum
tum stresim gidiyo aninda
h.g canım bende hep ekım annelerındeyım ama kızım eylulde dogdu.
benım kızımda tup nerde yaptırdılar bılıyomusun?evet kızım buyudu ama o kadar fark etmemıstım.
benım kızımda 34 haftalık dogdu epey erken geldı.bosver canım benımkıler yanımdada ne oluyor bılmıslık yapıyolar sadece tek basına belkı zor ama en azından kafanız rahat
bende memorıalde yaptım cokta memnun kaldım gebelık takıbımde orda yapıldı.Gozunun onunde ya minnosun ondandir annesimemorial da yaptilar
oooo bunu benelse paylasmıstı bende 1 aydan fazla belkı bunu dınleterek uyutuyorum cogu zamanHamilelik ve Annelik » Buzuki Orhan Osman bebeğiniz Ağlamasın dinle kızım bununla derin uykuya daldı bu saatte hayrett
iyide mamayı nasıl veriyorsun?biberonla versem alışır meme emmeyi bırakır diye korkuyorum ama yine de vermek zorunda kalıyorum bazı akşamlar.Kaşıkla ver diyorlar ama onu da hem bebiişim istemiyor hemde çok zor oluyor...bi gece acile gittik bebek aç mama ver dedi dr. ama bi ayımız dolduğunda kontrole gittik bi kilo almıştı ve bebişimin dr si sütün yetiyo takviye bişi kullanma dedi fakat bebeğim açlıktan ağlıyo ve uyumuyo ben mama vermeden...meme emmemesinden korkuyorum
Kızlar işi bıraktım oğluşuma kendim bakmak istiyorum bizim iş yerinde kendi çıkmak isteyenleri çıkartıyorlarmış bugün gittim bende dilekçe yazdım en yakın zamanda çıkışlarda çıkartacaklarmış öyle dediler mutluyum hem şimdi çıkmışken oğluma kardeş de yapıcaz bakalım Allah izin ederse sonra 3-4 yıl sonra başlarım artık işe onlar daha önemli değil mi
Bende biraktim bende yapcam kardes kizcem abla olsun pamuk kuzum... İssizlik odenegini atlama arastir...
merhaba 2012 ekim annelerii,,,
o sorun da..
bende memorıalde yaptım cokta memnun kaldım gebelık takıbımde orda yapıldı.
oooo bunu benelse paylasmıstı bende 1 aydan fazla belkı bunu dınleterek uyutuyorum cogu zaman
Evet en iyi tup bebek tedavi merkeziymis.. Ayy supermis bu kolik muzikleri ben nasil gormedimo donemler topige girmiyordum belkide...
kızlar artık bu ayda 3 saatte bir beslenmeli bebekler diyor her yerde ama o kadar dayanamıyor ki bebeğim
süt sağma konusu da gündüz çok zor doruk'u emzirdikten sonra sağdım az önce 35 ml süt çıktı sadece
geceleri sağmam lazım anlaşılan gündüz doruk sık sık emdiği için süt birikmiyor sanırım
maşallah hızlısınız hanımlar
esracım şükür enfeksiyon çıkmamış kuzudaultrasona girilmesi gerektiğini söylemedi bizim doktorumuz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?