• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

Biz yine hastaneden geldik :ssz: of kizimin skintisi var gaz felan degil idrar ornegi alamadim cok aglayinca hastaneye attik canimizi ordada 4 tane o seyden taktilar 3u akmis beze digerinede kakasi karismisti numune veremeden donduk eve. Cok uzgunum ya hickira hickira agliyor cani aciyor melegimin. Yine aldim o seylerden israrla o numuneyi alip yarin tekrar gidicez nesi var bileyim agizlari var dilleri yok kiyamam :ssz: aramizda oldumu bebegi idrar yolu enfeksiyonu olan?

yavrum ya kıyamam onlar ağladı mı bizim içimiz gidiyor

o ağladığı zaman Allah'ım diyorum onun ağrısını sancısını bana ver, onun canı yanmasın

minik adaşım benim inş. enfeksiyon değildir, yoktur bişeyi

Biz yine hastaneden geldik :ssz: of kizimin skintisi var gaz felan degil idrar ornegi alamadim cok aglayinca hastaneye attik canimizi ordada 4 tane o seyden taktilar 3u akmis beze digerinede kakasi karismisti numune veremeden donduk eve. Cok uzgunum ya hickira hickira agliyor cani aciyor melegimin. Yine aldim o seylerden israrla o numuneyi alip yarin tekrar gidicez nesi var bileyim agizlari var dilleri yok kiyamam :ssz: aramizda oldumu bebegi idrar yolu enfeksiyonu olan?

Benim kizim oldu,surekli agliyordu,gittik zar zor aldik numuneyi,enfeksiyon cikti,doktor antibiyotik verdi 5 gun kullandik gecti sukur.yalniz idrar numunesinin ilk yarim saat icinde laboratuvara goturmek zorundasin canim,unutma.kizinin alt kismini iyice sil temizle kurula oyle yapistir torbayi,torbanin alt kisminin iyi yapistigina emin ol.altini surekli kontrol et.cisini yaparken yakaladim ben hemen torbayi aldim yoksa dokulebilirdi,zor bi is ama tedavisi kolay,ihmal edilmemesi gereken bisey.Gecmis olsun minike.

Son düzenleme:
bende biricik oğluşumu ekim de doğurdum.Nerdeyse üç aylık olucaz ama hala onu çok iyi anlayamıyorum.Gaz dolayısıyla çok ağlıyor ve ne yapıyorsam durduramıyorum onu,ne anakucağı ne karyolası hiç bişi kesmiyo onu,inanır mısınız arabasıyla onu artık evde ,odalarda gezdiriyorum anca öyle bi nebze rahatlayıp uyuyor...sizlerde de böyle bi sorun var mı acaba??? ikinci ve beni çok üzen bi olay daha var ki o da sanırım sütüm yetmiyor ne yesem ne içsem de oğluşum sürekli emmek istediği için göğüslerimi boşaltıp ,içinde süt kalmadığı için ağlamaya devam edip bi ağzına alıp bi bırakıyor mememi ve bu da canımı çok acıtıyor... :( gerçi ilk zamanlar sütüm yetiyo gibiydi ama bu gaz sancıları,uykusuzluk ,yorgunluk,stres sanırım sütümün azzalmasına neden oldu...annişler ne yapabilirim...???

bende biricik oğluşumu ekim de doğurdum.Nerdeyse üç aylık olucaz ama hala onu çok iyi anlayamıyorum.Gaz dolayısıyla çok ağlıyor ve ne yapıyorsam durduramıyorum onu,ne anakucağı ne karyolası hiç bişi kesmiyo onu,inanır mısınız arabasıyla onu artık evde ,odalarda gezdiriyorum anca öyle bi nebze rahatlayıp uyuyor...sizlerde de böyle bi sorun var mı acaba??? ikinci ve beni çok üzen bi olay daha var ki o da sanırım sütüm yetmiyor ne yesem ne içsem de oğluşum sürekli emmek istediği için göğüslerimi boşaltıp ,içinde süt kalmadığı için ağlamaya devam edip bi ağzına alıp bi bırakıyor mememi ve bu da canımı çok acıtıyor... :( gerçi ilk zamanlar sütüm yetiyo gibiydi ama bu gaz sancıları,uykusuzluk ,yorgunluk,stres sanırım sütümün azzalmasına neden oldu...annişler ne yapabilirim...???

Aç olduğu içinde aĞlıyor olabilir. Bi ara bizde yasadık aynı sorunu gaz sancısı olduğunu düşündük ancak benim oğlum emmiyordu. Doktoruna danışıp mama takviyesi yapabilirsin bence hala gazı var ama doyduğuna eminim artık. Önce emzirmeye çalıyorum sütümü sağır veriyorum sonrada doymazsa mama ile takviye yapıyorum

canım ya 1-2 saat bekle hastanede ben gecen gun oyle verdım numuneyı.bıde salak hemsıre 3 defa taktı beceremedı ben brdefa taktım posetı guzelce hemen yapt verdım.bıdaha ıdrar vercek olsam ben takarım yıne...

aylık kilo alimi nasıl oglunuzun...eğer kilo alimi iyiyse koliktir ..kolikli bebek eğer şanslıysanız 3 ayini doldurduktan sonra düzelmeye başlar..:31:

Kizlar iyi dilekleriniz ilginiz icin sagolun simdi geldik hastaneden hastalik hastasi etcem yavrumu :ssz: 6tane o posetten almistik dun hastaneden sabah hazirlandik once ki i drari yapar yapmaz cikalim takmamla yapmasi bir oldu aynen dun hemsire 4 kez takti hepsi bosa gitti... Ciktik alel acele lab.verdik o esnada kalca usg miz yapildi kizcemin sporcu kalcalari varmis :1: dr.muz oyle dedi... İdrar sonucumuzda mis.. E kizimin derdi ne ya simdi farkettimde altini degistirince agliyor pisigimiz yok sukur bakiminida cok iyi yapiyorum ilik su pamukla.

Kizlar iyi dilekleriniz ilginiz icin sagolun simdi geldik hastaneden hastalik hastasi etcem yavrumu :ssz: 6tane o posetten almistik dun hastaneden sabah hazirlandik once ki i drari yapar yapmaz cikalim takmamla yapmasi bir oldu aynen dun hemsire 4 kez takti hepsi bosa gitti... Ciktik alel acele lab.verdik o esnada kalca usg miz yapildi kizcemin sporcu kalcalari varmis :1: dr.muz oyle dedi... İdrar sonucumuzda mis.. E kizimin derdi ne ya simdi farkettimde altini degistirince agliyor pisigimiz yok sukur bakiminida cok iyi yapiyorum ilik su pamukla.

sukur yavrumuza bıseyı yokmus...kalcayıda halletınız.soguk elıyo ya tenlerıne hava degınce ondandır..

esracım sımdı bebıslerımıze aldıgımız cıcılere baktımda sen kızının odasını koymamıssın.ozellıkle sana baktım kosucummmm:16:

Aç olduğu içinde aĞlıyor olabilir. Bi ara bizde yasadık aynı sorunu gaz sancısı olduğunu düşündük ancak benim oğlum emmiyordu. Doktoruna danışıp mama takviyesi yapabilirsin bence hala gazı var ama doyduğuna eminim artık. Önce emzirmeye çalıyorum sütümü sağır veriyorum sonrada doymazsa mama ile takviye yapıyorum

iyide mamayı nasıl veriyorsun?biberonla versem alışır meme emmeyi bırakır diye korkuyorum ama yine de vermek zorunda kalıyorum bazı akşamlar.Kaşıkla ver diyorlar ama onu da hem bebiişim istemiyor hemde çok zor oluyor...bi gece acile gittik bebek aç mama ver dedi dr. ama bi ayımız dolduğunda kontrole gittik bi kilo almıştı ve bebişimin dr si sütün yetiyo takviye bişi kullanma dedi fakat bebeğim açlıktan ağlıyo ve uyumuyo ben mama vermeden...meme emmemesinden korkuyorum:(

Kızlar işi bıraktım oğluşuma kendim bakmak istiyorum bizim iş yerinde kendi çıkmak isteyenleri çıkartıyorlarmış bugün gittim bende dilekçe yazdım en yakın zamanda çıkışlarda çıkartacaklarmış öyle dediler mutluyum hem şimdi çıkmışken oğluma kardeş de yapıcaz bakalım Allah izin ederse sonra 3-4 yıl sonra başlarım artık işe onlar daha önemli değil mi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

esracım sımdı bebıslerımıze aldıgımız cıcılere baktımda sen kızının odasını koymamıssın.ozellıkle sana baktım kosucummmm:16:

Evet komsucum ben ne gobis nede cici ekleyemedim yogun calisma temposundan :ssz: isten ciktim 1hafta sonra (38.haftada) dogurdum. Kizimin nevresimlerini bile kayinvalidem ben hastanedeyken serdi. Allahtan hastane cantam hazirdi :1: varya benim hamileyken cekildigim resmim bile yok bi tek cibil bi gobisim var

Kızlar işi bıraktım oğluşuma kendim bakmak istiyorum bizim iş yerinde kendi çıkmak isteyenleri çıkartıyorlarmış bugün gittim bende dilekçe yazdım en yakın zamanda çıkışlarda çıkartacaklarmış öyle dediler mutluyum hem şimdi çıkmışken oğluma kardeş de yapıcaz bakalım Allah izin ederse sonra 3-4 yıl sonra başlarım artık işe onlar daha önemli değil mi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bende biraktim bende yapcam kardes kizcem abla olsun pamuk kuzum... İssizlik odenegini atlama arastir...

Yoo oyle bisey yok bizde.

Bizdede yok ama teyzem benden 1 ay sonra dogum yapti malatyada yasiyor gecen beni aradi elif su'nun aylik kontrollerinde ultrasona aliyorlar mi diye dedim yok orda surekli her ay bebegin ic organlarini kontrol ediyorlarmis bize neden o kontrolleri yapmiyorlar ki bi dahaki gitmemde dr.sorcam bi baksinlar simdide ona takildim :ssz: bebekleride gayet saglikli yani :nazar:

Evet komsucum ben ne gobis nede cici ekleyemedim yogun calisma temposundan :ssz: isten ciktim 1hafta sonra (38.haftada) dogurdum. Kizimin nevresimlerini bile kayinvalidem ben hastanedeyken serdi. Allahtan hastane cantam hazirdi :1: varya benim hamileyken cekildigim resmim bile yok bi tek cibil bi gobisim var
eger ıstersen koy kız dıger topıgı gezıyodum merak ettım.koymazsanda gelır goruruz artık;)
Tugce kizina massallahhhh kocaman olmus kuzu :nazar:
gercekten mı? 3-4 gun once cektık o resmı.
Bilmiyorum ki yinede icim huzursuz. Kizlar bisey sorcam aylik kontrollerinizde bebeklerinizin ic organlarini ultrasonla inceliyorlar mi.
yok canım yok oyle bısey.bende sorarımda bence dr ters gıden bıseyler gormus olabılır allah korusun.

tatlım ıstersen koy merak ettım.ama koymazsanda gelır gorurum canımm.
Tugce kizina massallahhhh kocaman olmus kuzu :nazar:
gercekten mı.ıkı uc gun oldu bu resmı cekelı.sımdıden 250 tane resmı var.album almaktan baska bıseye para harcayamaz olduk:)
Bilmiyorum ki yinede icim huzursuz. Kizlar bisey sorcam aylik kontrollerinizde bebeklerinizin ic organlarini ultrasonla inceliyorlar mi.
ıncelemıyolar canım.doktor bır terslık gormus olmasın allah korusun.

bende ekımde baslıycam tedavıye ınsallah.ece 1 yasında olucak tedavı bıttı cocuk dogu dıyene kadar al sana 1 yıl daha 2 dogdugunda ece 2 yasında olur tam ıstedıgım gıbı.

Back