Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kızımın dili pamukçuk oldu (
Kızlar cok korkuyorum bebegımın 40nı yengemlerde ucurdum.. Kuzenımde orda dogum yapmstı bebeg 10 gunluk onuda gormeye gıdıyim dedim... Sonra diğer kuzenım geldi uyuzmus hemde bıle bıle geldı daha kucuk neyse ben yakınlamadım bebegı elletmedım ama geldgnde benı optu bılmıyodum bende.. Bugun ogrendımkı kuzenıme gecmıs uyuz bebegı emzremycek moral cok bozuk bana sordu sende bırsey varmı dıye o gun ustunden 5 gun gectı sımdiye kadar yoktu ama psikolojikmi bilmem heryerım kasınıyo yardım edın kızlar bseyım varmı gıtsem mı doktora uff
Kızlar cok korkuyorum bebegımın 40nı yengemlerde ucurdum.. Kuzenımde orda dogum yapmstı bebeg 10 gunluk onuda gormeye gıdıyim dedim... Sonra diğer kuzenım geldi uyuzmus hemde bıle bıle geldı daha kucuk neyse ben yakınlamadım bebegı elletmedım ama geldgnde benı optu bılmıyodum bende.. Bugun ogrendımkı kuzenıme gecmıs uyuz bebegı emzremycek moral cok bozuk bana sordu sende bırsey varmı dıye o gun ustunden 5 gun gectı sımdiye kadar yoktu ama psikolojikmi bilmem heryerım kasınıyo yardım edın kızlar bseyım varmı gıtsem mı doktora uff
Kizimi yalniz yikamak mi bunu ben asla yapamiycam kizlar esimle yikiyorum o soguk kanli. Gebeykende kara kara dusunurdum derlerdi yikarsin alisirsin ama yok en azindan henuz degil... Kizlar melegimin 1 derdi var icim parcalaniyor canimdan can gidiyor cok fena agliyor yok en basindan beri aglayan bi bebek olsa kizimin huyu bu dicem ama son 2gundur cikti bu aglama krizleri cok uzuluyorum, diyorum nasil buyutcem ben melegimi. Yarin yani bu sabah 11:40 randevu aldik doktorumuzdan bakalim ne diycek. Zaten 2.ay kontrolune gitmemistik hos gece nb.doktorlar kizimin kendi doktorundan daha iyi tanidi bizi.. Gik dese hadi hastaneye allahim esirgesin yavrularimizi... İdrar yolu enfeksiyonu geciyor icimden of bilemiyorum. Bu gun gene cok agladi
Esracım sımdı sızın evın oralardaydım avcılara gıdıyorum metrobusteyım.nasılsun mınık kızımız nasıl?
Kızlar hatırlatıyım.bu haftasonu degıl haftaya cnr expo da anne bebek fuarı var.ben pazar gunu ordayım.cok eglencelı oluyor.ayrıca sampuan bez,alt acma v.b bırcok hedıye dagıtılıyor bılgınıze.
evet canım eskı komsum gelmıs koyden ona gıttım evde cıceklerımı suladım.gerı geldım avcılarda elektrık yok eger gelmezse tekrar beylıkduzune gecıcez.bıseyı olmamasına sevındım pekı neden yapıyormus.bende o saatlerde medilifetaydım evinden kayınvalidene mi geçtin... kızım iyiymiş şükür
1 hafta tatlım sanırım haftaya cuma baslıycak gecen sene oyle olmustu ama bu sene net bılmıyorum.bakmam lazım.hadi yaa dur söyliyim eşime planımızı yoksa bizde gidelim c.tesi pazar 2 gün mü? şu yeşilköydeki değil mi cnr?
evet canım eskı komsum gelmıs koyden ona gıttım evde cıceklerımı suladım.gerı geldım avcılarda elektrık yok eger gelmezse tekrar beylıkduzune gecıcez.bıseyı olmamasına sevındım pekı neden yapıyormus.
1 hafta tatlım sanırım haftaya cuma baslıycak gecen sene oyle olmustu ama bu sene net bılmıyorum.bakmam lazım.
valla dr ciğerlerini dinledi solunumunu kulaklarına baktı vs... vs... gaz sancısında karar kıldı gazımız bitmişti aslında ama ardada bir hortlar bu gaz durumu dedi idrar tahlili istedi idrar örneği vericeğimiz yerde bi sürü hasta çocuk vardı arkama bile bakmadan çıktım evde örnek alıp uygun bi anda götürcem aslında az önce durumu uzzuuun uzuuun yazmıştım ama sayfa zaman aşımına ugrayıp kapanmış yazdıklarım boşa gitti haftayada kalça usg si yapılcak... burdada gitti elektrik bi ara ama jeneretör var allahtan hoş tüm odalara vermiyor elektrik ama bunada şükür... armonipark bücürükte %50 indirimde çok güzel ciciler aldık dün prensesime bilgin olsun alışveriş yapcaksan orayada bak derim
Bina 15 katli ve her katta 4 daire var cok enerji harcamasin diye sanirim.. Kiz yok ben adakentteyim guzelkent sitesinde white corner avm nin hemen karsisindaaman ıyı bıseyı cıkmasında..kaynanamda yok jenaretor bızde var.nıye her odaya verılmıyor kı elektrık...bızde bahceyı apt ıcını ve eve komple verıyor elektrık..buarada ben de gecen sene bu zamanlar beyaz cıty de bır emlakcıda calısıyordum....sen sanırım bızımkent evlerınde veya ekınoksda felan mı oturuyosun?
Bina 15 katli ve her katta 4 daire var cok enerji harcamasin diye sanirim.. Kiz yok ben adakentteyim guzelkent sitesinde white corner avm nin hemen karsisinda
Senin dedigin yeri biliyorum ordada corner diye bi eglence klubu var ekinoksta. Tansas felan vardi hatta hos migros aldi orayida...
Krem alaman gerekıyor doktora goster.. Birde pamukcuk olmaması ıcın gogsunun karbonatlı suyla sılındıgını duydum ama denemedım ben