• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

insallah canim rabim hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin.

eylul sekiz canim.cumartesi gunu uc ay bitiyor sukurler olsun.senun kiz kac kg?

Msllh koca kiz oldu bak ne vefaliyiz eylul annesi olduk olmasina ya, topigi terketmedik.... 8 gun evvel 5.600 du. Banyo yapcak simdi kizcem hazirlik yapiyorum isinamadim su banyo isine hep tedirgin oluyorum..

Msllh koca kiz oldu bak ne vefaliyiz eylul annesi olduk olmasina ya, topigi terketmedik.... 8 gun evvel 5.600 du. Banyo yapcak simdi kizcem hazirlik yapiyorum isinamadim su banyo isine hep tedirgin oluyorum..

aynen yani ekim anneleri yok alicam basimi gidicem valla.saka biryana sinucta bizimde tdt ekimdi ama erken geldi.ayrica cok guzel paylasimlarimiz oldu.bende tedirgin oluyorum yikarken

aynen yani ekim anneleri yok alicam basimi gidicem valla.saka biryana sinucta bizimde tdt ekimdi ama erken geldi.ayrica cok guzel paylasimlarimiz oldu.bende tedirgin oluyorum yikarken

Sayi olarak azalsakta :ssz:guzel paylasimlarimiz devam ediyor of hazirliklar bitti kizceyi hickirik tuttu gecmesini bekliyoruz.. 15dk siruyor hickirikta mubarek...

Sayi olarak azalsakta :ssz:guzel paylasimlarimiz devam ediyor of hazirliklar bitti kizceyi hickirik tuttu gecmesini bekliyoruz.. 15dk siruyor hickirikta mubarek...
esinle mi yikiyorsunuz.minuk kizimizi? gebelikte tansiyonum cikmisti ilac kullandim.simdi ise tansiyonlarim yine yukselmeye basladi ve bas agrisi yapitor.doktora gitmem gwrek sanirim

cnm bzım kuzular aynı demekkı bzıımkıde 5600 gr dı perşembe gunu
sız ne kadARlıksınız bız 42 gunuktuk perşembe gunu
ay bızım ufaklıkta emerken tıkanıyo öksuruyo sonra o nefes alana kadar bende nefesımı tutuyorum resmen
garıbım arADA emıyo emıyo ama yutmayı unutuyo sut bırkınce de puffffff

oy maşallah kuzuya benimki 70 günlük 5850 diye ben de tontiş diyorum oğluma

maşallah seninkine :nazar:

tıkanınca hemen kaldırıp sırtına vuruyorum azcık geçiyor hemen

Bu dediğin şurup gaz sancısı icin mı bizm ki de sancıdan ememiyor ve uyuyamiyor bazen bende alsam mi ki ? genel olarak iyi cok şükür biz 49 günlük olduk ;)
Millet gidince gecmisi okumak kolaylaşmış :)) bende tattırmaya şimdiden başladım ama 6 aydan sonra ek gıdaya gecicem. Yoğurdu günlük mayalicam ins. Sutcum var ondan alicam kayalık yoğurt da getiriyor Sagolsun

evet canım gaz sancısı için vermişti

maşallah diyim çok iyi geldi o ilaç

ya bana rahat gelmıyo sankı penye patıklı alt daha rahat gelıyo
bende ıcıne ondan gıydırıyrum
zaten erkek bebkte ıyı degılmış kılotlu corap

bende penye patikli alt giydiriyorum daha rahat geliyor

külotlu çorap giydirmedim daha

Masallah arkadasim sen bu isi cozdun pratiksin demekki yetisiyorsun. Ben anca kizima yetisiyorum henuz... Havuclu tarcinli ve iri iri cevizler olan havuclu kek mi bu :ssz:

yok be güzelim komşum baktı doruk'a ben de o ara hallettim

yoksa doruk'la yemeği bile yapamıyorum genelde

Kizlar bebegim hic kendi kendine zaman gecirmiyor daha kucuk diye mi boyle acaba

yavaş yavaş alışçaklar heralde canım

artık sosyal olmak istiyolarmış, yanlarında insan istiyolarmış annesi :1:

merhaba kızlar ,ben annemdeyim 20 gündür baş edemedik gaz sancısıyla , yarın kırkımız çıkıyor , haftayada eve dönücez inşallah , gaz için neo baby vermişti doktor ama bikaç gün sonra işe yaramadı , sab simplex aldık oda daha fena gaz biriktirdi yavrumun karnında , en son eczacı bi arkadaşı eşime nurse harveys tavsiye etmiş oda ehh işte diğerlerinden hallice diyim :37: varmı bu kolik için çözüm bulan acaba? çok dua ederim :46: birde ben aşıları sorucaktım , doğumdaki hepatit ve 1. ayını doldurduğundaki hepatiti yapıldı kızımın , bugün sağlık ocağından aradı ebe , 2. ayı dolunca 3 aşı yapıcaz dedi bunlartamamda bu özel aşıları yaptıran varmı ? hangileri onlar ve ne zaman acaba ? yaptıranlar varsa yazarsa sevinirim benim çevremde yaptıran olmamış onları :50: gereklimi gereksizmi para tuzağımı bilemedim :31: kestane kebap acele cevap :1: hoşçakalın taze anneler , Allah hepimizin meleklerini korusun :nazar::emir_bebek::nazar:

geçmiş olsun canım biran önce geçsin bitsin inşallah çektik biz de o sancıdan insanı çaresiz bırakıyor

gaz yapıcağını tahmin ettiğin yemeklere kimyon koy, bir de infacol'den çok çok memnun kaldım :nazar:

rotavirüs'ü konusunda ben de kararsız kalmıştım sağlık ocağında hemşireyle konuştum yararı olur zararı olmaz dedi

ve her çocuk 5 yaşına kadar mutlaka kapıyomuş bu virüsü ,özellikle kreşe falan gidince ve aşısız olunca çok ağır geçmesine sebep oluyomuş

sonra keşke demektense önlemimizi baştan alalım

27 aralıkta yaptırcam bende

Merhaba kızlar bebekleriniz ne kadarda bir emmek istiyor benimki en fazla 1 bir buçuk saat dayanıyor:26:

çok hızlı ve çok kısa emiyor oğlum artık ve tabi çabuk acıkıyolar

genelde 1,5-2 saat arayla istiyo oğlum

bende banyo yaptırcam :13: daha yeni uyandık azcık vakit geçsin diyorum :1:

aşıdan sonra 3 günümüz geçti

yanlız mı yıkıcaksın

yıkadım kuzuyu emzirdim uyudu

ben de kahvaltımı yapayım buarada :56:

biraz uyusa bari çamaşırlarını attım onları asayım, beyazlar toplancak balkondan, renkliler yıkanıcak

yemek yapılcak :ssz:

yıkadım kuzuyu emzirdim uyudu

ben de kahvaltımı yapayım buarada :56:

biraz uyusa bari çamaşırlarını attım onları asayım, beyazlar toplancak balkondan, renkliler yıkanıcak

yemek yapılcak :ssz:

ben yaptım saat 9 da camasırları geceden yıkdaım astım.asureye hazırlık yaptık geceden.sımdıde kaynanam asureyı yapıyor kızım yedı uyudu ben de bılgısayrdayım..

ben yaptım saat 9 da camasırları geceden yıkdaım astım.asureye hazırlık yaptık geceden.sımdıde kaynanam asureyı yapıyor kızım yedı uyudu ben de bılgısayrdayım..

biz bugün oğluşumla uyuduk 9a kadar

7de emzirdim babası beşiği yatağın yanına koydu orda uyudu kuzum

bu sene aşureye doydum çok şükür, çok canım istiyodu evde olunca getiren çok oluyomuş doya doya yedim

dün akşam bakıcımıza gittik konuştuk tekrar, 28-29 aralıkta bakıcak

biz önce haber vermediğimiz için 31ine bilet almış memleketine 1 hafta kalıcak orda, o arada annemle babam gelicek 10 gün kadar onlar bakıcak

10 aralıktan sonra da tekrar bakıcıya gidicez

oğluma baktıkça ağlayasım geliyor :14: bırakmak istemiyorum hiç :14:

Son düzenleme:
biz bugün oğluşumla uyuduk 9a kadar

7de emzirdim babası beşiği yatağın yanına koydu orda uyudu kuzum

bu sene aşureye doydum çok şükür, çok canım istiyodu evde olunca getiren çok oluyomuş doya doya yedim

dün akşam bakıcımıza gittik konuştuk tekrar, 28-29 aralıkta bakıcak

biz önce haber vermediğimiz için 31ine bilet almış memleketine 1 hafta kalıcak orda, o arada annemle babam gelicek 10 gün kadar onlar bakıcak

10 aralıktan sonra da tekrar bakıcıya gidicez

oğluma baktıkça ağlayasım geliyor :14: bırakmak istemiyorum hiç :14:

bende bırakamazdım herhalde.ben calısmak ıstıyorumda esım ıhtıyacın yok calısmaya otur kızına bak dıyor ben ısımı cok sevıyorum bıra buyuse belkı konusurum esımle tekrar

Kizlar yardim bebegim dun banyodan sonra aci aci agladi icini ceke ceke kizim 2.ayini doldurdu ben boyle bir aglama gormedim onda. Banyo yaptirdik vucuduna masaj yaptim zibinini giydirirken bi basladi elim ayagima dolasti uzerini giydiremedim bile sardim battaniyeye emzirmeye basladim... Esim o esnsda giydirdi bi sekilde. Sonrada uyudu gogusumde. Ama benim kizim ilk kez boyle agladi... Koluna bacagina kulagina hafif hafif bastirdim ne tepki vercek diye tepki vermedi demek agrisi oralardan degil. Ac diyede oyle aglamaz 1ssat olmustu emzireli of napicam derdi ne kuzumun

Kizlar yardim bebegim dun banyodan sonra aci aci agladi icini ceke ceke kizim 2.ayini doldurdu ben boyle bir aglama gormedim onda. Banyo yaptirdik vucuduna masaj yaptim zibinini giydirirken bi basladi elim ayagima dolasti uzerini giydiremedim bile sardim battaniyeye emzirmeye basladim... Esim o esnsda giydirdi bi sekilde. Sonrada uyudu gogusumde. Ama benim kizim ilk kez boyle agladi... Koluna bacagina kulagina hafif hafif bastirdim ne tepki vercek diye tepki vermedi demek agrisi oralardan degil. Ac diyede oyle aglamaz 1ssat olmustu emzireli of napicam derdi ne kuzumun

canım benımkıde oyleydı 1 ay once.banyoda daha cok acıkıyorllarmıs ondan aglaması hemen yumulmustur emmeye.korkma ben de doktora sordum annemde oyle dedı...

korkma canım bazen benimki de yapıyor öyle üzerini zor giydiriyorum

soyuyorum neşeyle, banyo yaptırıyorum ses yok, ne zaman giydirmeye kalkıyorum başlıyor ağlamaya

hele bir gün dediğin gibi yırttı kendini

merhaba kızlar ,ben annemdeyim 20 gündür baş edemedik gaz sancısıyla , yarın kırkımız çıkıyor , haftayada eve dönücez inşallah , gaz için neo baby vermişti doktor ama bikaç gün sonra işe yaramadı , sab simplex aldık oda daha fena gaz biriktirdi yavrumun karnında , en son eczacı bi arkadaşı eşime nurse harveys tavsiye etmiş oda ehh işte diğerlerinden hallice diyim :37: varmı bu kolik için çözüm bulan acaba? çok dua ederim :46: birde ben aşıları sorucaktım , doğumdaki hepatit ve 1. ayını doldurduğundaki hepatiti yapıldı kızımın , bugün sağlık ocağından aradı ebe , 2. ayı dolunca 3 aşı yapıcaz dedi bunlartamamda bu özel aşıları yaptıran varmı ? hangileri onlar ve ne zaman acaba ? yaptıranlar varsa yazarsa sevinirim benim çevremde yaptıran olmamış onları :50: gereklimi gereksizmi para tuzağımı bilemedim :31: kestane kebap acele cevap :1: hoşçakalın taze anneler , Allah hepimizin meleklerini korusun :nazar::emir_bebek::nazar:

benim oğlumunda gaz sancısı çok nurse harvey kullandık pek işe yaramadı ama sab simplex sayesinde daha kolay atıyor gazını. günde 3 kez 10 damla veriyorum. benden bir tavsiye zorda kalırsan saç kurutma makinasını aç son kademede sakinliyorlar. biz çareyi youtube dan 3 saatlik saç kurutma makinası sesini dinletmekte bulduk emin ol kendi kendi kendine uyuyakalabilir

korkma canım bazen benimki de yapıyor öyle üzerini zor giydiriyorum

soyuyorum neşeyle, banyo yaptırıyorum ses yok, ne zaman giydirmeye kalkıyorum başlıyor ağlamaya

hele bir gün dediğin gibi yırttı kendini

biz sımdı yıkadık hawluya sardık basladı bagırmaya.benimki herseye aglıo gerci bugün dr a gttık benım ıcın orda yırttı kendını mıllet bkıo elım ayagıma dolandı.onun aglamasndanda gıremıom nete bkıp cıkıom yzamıom sımdı sbhtan beri uyumadı emıo kucuk hanım.bu kolik sancısını hıc bısı gecrmıo ya.herseyı denedım artık.morarana kadar aglıo aksamları.

kızlar sızın bebısler oyuncakla oynamaya basladı mı
alsam oynayabılır mı tutabılır mı acaba :26:

daha tam tutamıyor ama dokunmaya başladı oyuncaklarına oğlum

özellikle ses çıkaran oyuncaklar almanı tavsiye ederim daha çok ilgilerini çekiyor

selam kızlar nasılsınız ekim anneleri topiğine girdim kimse yoktu zor buldum siziiii :))) zaten giremiyorum benim bu cimcimem yüzünden buarada çok özlemişim eski topikteki eski yazılrmız beklentilerimiz heyecanlarımız aklıma geldi zaman geçiyomuş cidden kızım doğduda 2. ayını bitirdi bileee Allah uzun ömür versin tüm evlatlarımıza tabiki bendede herkkes gibi sıkıntılar var hala düzensiz uykularımız 4. ayda düzene giriyormuş bakalım görces birde bizdede var kolik sancısı gerçi ilk günlere göre daha iyi yavrum yay gibi kasıyo kendini ağlarken bide nefesini tutuyo yaaaaa cadıııı :)) az ağlamadım az panik olmadım ilk nefesini tutup ağlarken şimdi alıştım ama :))) geçen gün 3 tane aşı aynı anda yapıldı Allahtan ateşi çıkmadı ama çok huysudu gece hep mızır mızır uyutmadı neyse kızlar çok öüyorum sizi unutmadan kolik ağrısı çeken annler onun için yapacak bişey yok sadece ayaklarını ve karnını sıcak tutun fön makinası yada internetten kolik bebek sesleri var onları dinletin bebek onları dinlerken sakinleşiyor ,) bende işe yaradı ;)

Back