insallah canim rabim hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin.
eylul sekiz canim.cumartesi gunu uc ay bitiyor sukurler olsun.senun kiz kac kg?
Msllh koca kiz oldu bak ne vefaliyiz eylul annesi olduk olmasina ya, topigi terketmedik.... 8 gun evvel 5.600 du. Banyo yapcak simdi kizcem hazirlik yapiyorum isinamadim su banyo isine hep tedirgin oluyorum..
aynen yani ekim anneleri yok alicam basimi gidicem valla.saka biryana sinucta bizimde tdt ekimdi ama erken geldi.ayrica cok guzel paylasimlarimiz oldu.bende tedirgin oluyorum yikarken
esinle mi yikiyorsunuz.minuk kizimizi? gebelikte tansiyonum cikmisti ilac kullandim.simdi ise tansiyonlarim yine yukselmeye basladi ve bas agrisi yapitor.doktora gitmem gwrek sanirimSayi olarak azalsaktaguzel paylasimlarimiz devam ediyor of hazirliklar bitti kizceyi hickirik tuttu gecmesini bekliyoruz.. 15dk siruyor hickirikta mubarek...
cnm bzım kuzular aynı demekkı bzıımkıde 5600 gr dı perşembe gunu
sız ne kadARlıksınız bız 42 gunuktuk perşembe gunu
ay bızım ufaklıkta emerken tıkanıyo öksuruyo sonra o nefes alana kadar bende nefesımı tutuyorum resmen
garıbım arADA emıyo emıyo ama yutmayı unutuyo sut bırkınce de puffffff
Bu dediğin şurup gaz sancısı icin mı bizm ki de sancıdan ememiyor ve uyuyamiyor bazen bende alsam mi ki ? genel olarak iyi cok şükür biz 49 günlük olduk
Millet gidince gecmisi okumak kolaylaşmış :)) bende tattırmaya şimdiden başladım ama 6 aydan sonra ek gıdaya gecicem. Yoğurdu günlük mayalicam ins. Sutcum var ondan alicam kayalık yoğurt da getiriyor Sagolsun
ya bana rahat gelmıyo sankı penye patıklı alt daha rahat gelıyo
bende ıcıne ondan gıydırıyrum
zaten erkek bebkte ıyı degılmış kılotlu corap
Masallah arkadasim sen bu isi cozdun pratiksin demekki yetisiyorsun. Ben anca kizima yetisiyorum henuz... Havuclu tarcinli ve iri iri cevizler olan havuclu kek mi bu
Kizlar bebegim hic kendi kendine zaman gecirmiyor daha kucuk diye mi boyle acaba
merhaba kızlar ,ben annemdeyim 20 gündür baş edemedik gaz sancısıyla , yarın kırkımız çıkıyor , haftayada eve dönücez inşallah , gaz için neo baby vermişti doktor ama bikaç gün sonra işe yaramadı , sab simplex aldık oda daha fena gaz biriktirdi yavrumun karnında , en son eczacı bi arkadaşı eşime nurse harveys tavsiye etmiş oda ehh işte diğerlerinden hallice diyimvarmı bu kolik için çözüm bulan acaba? çok dua ederim birde ben aşıları sorucaktım , doğumdaki hepatit ve 1. ayını doldurduğundaki hepatiti yapıldı kızımın , bugün sağlık ocağından aradı ebe , 2. ayı dolunca 3 aşı yapıcaz dedi bunlartamamda bu özel aşıları yaptıran varmı ? hangileri onlar ve ne zaman acaba ? yaptıranlar varsa yazarsa sevinirim benim çevremde yaptıran olmamış onları gereklimi gereksizmi para tuzağımı bilemedim kestane kebap acele cevap hoşçakalın taze anneler , Allah hepimizin meleklerini korusun
Merhaba kızlar bebekleriniz ne kadarda bir emmek istiyor benimki en fazla 1 bir buçuk saat dayanıyor:26:
Msllh koca kiz oldu bak ne vefaliyiz eylul annesi olduk olmasina ya, topigi terketmedik.... 8 gun evvel 5.600 du. Banyo yapcak simdi kizcem hazirlik yapiyorum isinamadim su banyo isine hep tedirgin oluyorum..
aynen yani ekim anneleri yok alicam basimi gidicem valla.saka biryana sinucta bizimde tdt ekimdi ama erken geldi.ayrica cok guzel paylasimlarimiz oldu.bende tedirgin oluyorum yikarken
biz burdayız napalım gelen gelirne güzel sohbetler oluyodu girmez oldular
yıkadım kuzuyu emzirdim uyudu
ben de kahvaltımı yapayım buarada
biraz uyusa bari çamaşırlarını attım onları asayım, beyazlar toplancak balkondan, renkliler yıkanıcak
yemek yapılcak
ben yaptım saat 9 da camasırları geceden yıkdaım astım.asureye hazırlık yaptık geceden.sımdıde kaynanam asureyı yapıyor kızım yedı uyudu ben de bılgısayrdayım..
biz bugün oğluşumla uyuduk 9a kadar
7de emzirdim babası beşiği yatağın yanına koydu orda uyudu kuzum
bu sene aşureye doydum çok şükür, çok canım istiyodu evde olunca getiren çok oluyomuş doya doya yedim
dün akşam bakıcımıza gittik konuştuk tekrar, 28-29 aralıkta bakıcak
biz önce haber vermediğimiz için 31ine bilet almış memleketine 1 hafta kalıcak orda, o arada annemle babam gelicek 10 gün kadar onlar bakıcak
10 aralıktan sonra da tekrar bakıcıya gidicez
oğluma baktıkça ağlayasım geliyorbırakmak istemiyorum hiç
Kizlar yardim bebegim dun banyodan sonra aci aci agladi icini ceke ceke kizim 2.ayini doldurdu ben boyle bir aglama gormedim onda. Banyo yaptirdik vucuduna masaj yaptim zibinini giydirirken bi basladi elim ayagima dolasti uzerini giydiremedim bile sardim battaniyeye emzirmeye basladim... Esim o esnsda giydirdi bi sekilde. Sonrada uyudu gogusumde. Ama benim kizim ilk kez boyle agladi... Koluna bacagina kulagina hafif hafif bastirdim ne tepki vercek diye tepki vermedi demek agrisi oralardan degil. Ac diyede oyle aglamaz 1ssat olmustu emzireli of napicam derdi ne kuzumun
Kizlar yardim bebegim dun banyodan sonra aci aci agladi icini ceke ceke kizim 2.ayini doldurdu ben boyle bir aglama gormedim onda. Banyo yaptirdik vucuduna masaj yaptim zibinini giydirirken bi basladi elim ayagima dolasti uzerini giydiremedim bile sardim battaniyeye emzirmeye basladim... Esim o esnsda giydirdi bi sekilde. Sonrada uyudu gogusumde. Ama benim kizim ilk kez boyle agladi... Koluna bacagina kulagina hafif hafif bastirdim ne tepki vercek diye tepki vermedi demek agrisi oralardan degil. Ac diyede oyle aglamaz 1ssat olmustu emzireli of napicam derdi ne kuzumun
merhaba kızlar ,ben annemdeyim 20 gündür baş edemedik gaz sancısıyla , yarın kırkımız çıkıyor , haftayada eve dönücez inşallah , gaz için neo baby vermişti doktor ama bikaç gün sonra işe yaramadı , sab simplex aldık oda daha fena gaz biriktirdi yavrumun karnında , en son eczacı bi arkadaşı eşime nurse harveys tavsiye etmiş oda ehh işte diğerlerinden hallice diyimvarmı bu kolik için çözüm bulan acaba? çok dua ederim birde ben aşıları sorucaktım , doğumdaki hepatit ve 1. ayını doldurduğundaki hepatiti yapıldı kızımın , bugün sağlık ocağından aradı ebe , 2. ayı dolunca 3 aşı yapıcaz dedi bunlartamamda bu özel aşıları yaptıran varmı ? hangileri onlar ve ne zaman acaba ? yaptıranlar varsa yazarsa sevinirim benim çevremde yaptıran olmamış onları gereklimi gereksizmi para tuzağımı bilemedim kestane kebap acele cevap hoşçakalın taze anneler , Allah hepimizin meleklerini korusun
korkma canım bazen benimki de yapıyor öyle üzerini zor giydiriyorum
soyuyorum neşeyle, banyo yaptırıyorum ses yok, ne zaman giydirmeye kalkıyorum başlıyor ağlamaya
hele bir gün dediğin gibi yırttı kendini
kızlar sızın bebısler oyuncakla oynamaya basladı mı
alsam oynayabılır mı tutabılır mı acaba :26:
kızlar sızın bebısler oyuncakla oynamaya basladı mı
alsam oynayabılır mı tutabılır mı acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?