Msllh baya iri dogmus demek 40.haftada dogsa 4,5kg gelirmis kuzu... bende annemden ogrendim
evet cnm normalde dr 29 ekımde alıcaktı 4300 beklıyodı
40 haftada 5 e yakın olur dıyodu ama erken geldı paşamız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Msllh baya iri dogmus demek 40.haftada dogsa 4,5kg gelirmis kuzu... bende annemden ogrendim
Malum bu dönemde her kafadan bir ses çıkıyor, insanda şaşırıyor ister istemez.. bende üst üste patikli alt giydiriyorum.. en kısa zmnda kızıma göre kilotlu çorap alıcam.. :)
evde otura otura evhanımı moduna geçtim
dünkü poğaçalrdan yaptım ,bir de havuçlu kek yaptım komşuları çağırdım
bu gidişle işe başlıyamıcam ben
Malum bu dönemde her kafadan bir ses çıkıyor, insanda şaşırıyor ister istemez.. bende üst üste patikli alt giydiriyorum.. en kısa zmnda kızıma göre kilotlu çorap alıcam.. :)
evet cnm normalde dr 29 ekımde alıcaktı 4300 beklıyodı
40 haftada 5 e yakın olur dıyodu ama erken geldı paşamız
Benimde 7 ekimdi 23 eylulde zorunlu sezeryan oldum ilk bebisin kac yasinda
Benimde 7 ekimdi 23 eylulde zorunlu sezeryan oldum ilk bebisin kac yasinda
Kizlar bebegim hic kendi kendine zaman gecirmiyor daha kucuk diye mi boyle acaba
bır aylıkken basladım.kilotlu çorabı kaç aylıkken giydirmeye başladınız? :44:
aynen bıktı bızdenHemen hastaneye kosuyoruz dr.da acaba niye geldiler havasinda bakiyor cunku bebisler orda gayet normale donuyor. Bu benimde basima gelen garip bi durum.. Canim iyi haberlwrini bekliyoruz... Havada baya yagmurlu tam uyku havasi
Merhaba arkadaslar buralar iyice tenhalasmis
cnm 6 yaşında kızım var senın ılkmı
sızın sezeryan sebebı naydı cnm
Catim dar diye normal dogum olmadi masllh allh bagslasin meleklerini zor oluyor ama degil mi
Catim dar diye normal dogum olmadi masllh allh bagslasin meleklerini zor oluyor ama degil mi
yok tatlım ya benım kızım 6 yaşında bılınclı bıde okula gıdıyo tum gun yok yavrum
oğlum desen maşalla uslu duzenlı uykucu yormuyo bızı anlıyacagın senın 1 tanemı cnm
merhaba kızlar ,ben annemdeyim 20 gündür baş edemedik gaz sancısıyla , yarın kırkımız çıkıyor , haftayada eve dönücez inşallah , gaz için neo baby vermişti doktor ama bikaç gün sonra işe yaramadı , sab simplex aldık oda daha fena gaz biriktirdi yavrumun karnında , en son eczacı bi arkadaşı eşime nurse harveys tavsiye etmiş oda ehh işte diğerlerinden hallice diyim varmı bu kolik için çözüm bulan acaba? çok dua ederim birde ben aşıları sorucaktım , doğumdaki hepatit ve 1. ayını doldurduğundaki hepatiti yapıldı kızımın , bugün sağlık ocağından aradı ebe , 2. ayı dolunca 3 aşı yapıcaz dedi bunlartamamda bu özel aşıları yaptıran varmı ? hangileri onlar ve ne zaman acaba ? yaptıranlar varsa yazarsa sevinirim benim çevremde yaptıran olmamış onları gereklimi gereksizmi para tuzağımı bilemedim kestane kebap acele cevap hoşçakalın taze anneler , Allah hepimizin meleklerini korusun
merhaba kızlar ,ben annemdeyim 20 gündür baş edemedik gaz sancısıyla , yarın kırkımız çıkıyor , haftayada eve dönücez inşallah , gaz için neo baby vermişti doktor ama bikaç gün sonra işe yaramadı , sab simplex aldık oda daha fena gaz biriktirdi yavrumun karnında , en son eczacı bi arkadaşı eşime nurse harveys tavsiye etmiş oda ehh işte diğerlerinden hallice diyim varmı bu kolik için çözüm bulan acaba? çok dua ederim birde ben aşıları sorucaktım , doğumdaki hepatit ve 1. ayını doldurduğundaki hepatiti yapıldı kızımın , bugün sağlık ocağından aradı ebe , 2. ayı dolunca 3 aşı yapıcaz dedi bunlartamamda bu özel aşıları yaptıran varmı ? hangileri onlar ve ne zaman acaba ? yaptıranlar varsa yazarsa sevinirim benim çevremde yaptıran olmamış onları gereklimi gereksizmi para tuzağımı bilemedim kestane kebap acele cevap hoşçakalın taze anneler , Allah hepimizin meleklerini korusun
Rota asisina sicak bakmiyorum cok arastirdim 1000 tane ishal nedeni varsa 1tanesini onler diye okudum ama pnomokok yaptircam...
Özel aşı rotavirüsü aşısı.bizim dr. Sanırım 3. ve 5. aylarda yaptırıyo.büyük oglumda yaptırmadıgıma çok pişman olmuştum.çünkü oglum rotavirüsü kaptı ve 1 haftada eridi gitti yavrum.çok çekti,kaç tane serum yedi.o yüzden ben kesinlikle yaptırcam.pnömokok zaten özel aşı degil artık.2. ay aşılarından biri pnömokok degil miydi?ben mi yanlış biliyorum?prenevardı sanırım aşının adı..