2012 Ekim bebekleri büyüyor

Hic cevremde duymadigim icin rotavirusu kapan, asiya sicak bakmiyordum ki tecrubeni paylastigina sevindim. Pnomokok ozel diye biliyordum saglik ocagi verem asisina gittigimde pnomokok icin cagirmadi...

Ben tüm aşılarını hastanede yaptırdım geçen para falan istemediler bir tek dr rota virusune özel dedi tamam dedik o kadar pnomokok aşısını siz geçen ay olmadınız mı? bizim dr aşı takvimine yazmış yapılmış diye de demek ki o da özel değil
Bir de ben bir şey sorcam siz ne marka ıslak mendil kullanıyorsunuz??? ben uni baby e devam ediyorum 6. aya kadar dedi geçen bir bebek mağazasındaki satıcı

Bizim saglik ocagindakiler sagolsun vurduklari hic bir asiyi yazmamislar asi kartina o kadarda uyardim unutmayin diye eve geldim baktim ki asi karti bos aptallik... Ben islak mendil kullanmiyorum alt temizligini ilik su ve pamukla yapiyorum.

Aradigin bütün cevaplar bende var dermisim :) ..
ilk önce kolik bebek büyütmüş anne olarak kolige cevap veriyorum..ilacı yok maalesef...benim çocuk dr um bayandi..onun 2 cocuguda kolikliymiş bebekken...her gittiğimde dertlesiyorduk :) ..verdiği hiçbir ilaç etkili olmadı..ki beklenen bir sonuçtu...çok zorda kalirsan yarım fitil ver demişti doktorum...4-5 saat gibi rahatlatıyor ama gene başlıyor..yani fitilde çözüm değil..zaten sürekli veremezsin çocuğa fitil iyi değil..ben 2 kez verdim daha vermedim..battaniyede sallamak iyi geliyor..3 ay dolunca kendiliğinden düzeliyor...sabırlar diliyorum..
ikincisi rotavirusu ilk çocuğuma yaptırmıştı 2. yede yaptıracağım inşallah..faydasi olurda zararı olmaz...hayırlısıyla bebeklerimizi buyuturuz inşallah...

Kizlar pnomokok asisini arastirdim da 2.ayda ilk dozu yapiliyormus saglik ocaklarinda ucretsiz olarak, bu asi zature asisi olarakta biliniyormus verem asisina gittigimizde vurulan asilar arasinda zaturede vardi degil mi? Zature karma ve verem asisi olmus olduysak pnomokokta olmus olduk degil mi. Of su saglik ocagindakilerin sucu hep niye not almiyosun arkadasim asi karti bosa mi var. boyunu kilosunuda not almamislar nasil takip edicem ben

Merhaba kızlar bebekleriniz ne kadarda bir emmek istiyor benimki en fazla 1 bir buçuk saat dayanıyor:26:

Bizim saglik ocagindakiler sagolsun vurduklari hic bir asiyi yazmamislar asi kartina o kadarda uyardim unutmayin diye eve geldim baktim ki asi karti bos aptallik... Ben islak mendil kullanmiyorum alt temizligini ilik su ve pamukla yapiyorum.

nasıl unutmuslar ya?akılsız mı bunlar gıt onlar not alıyor ya yazdır...eger onuda unutmaılarsa

tugce kontrol nasıl gectı
cok ıyı canım duzene gırmıs kızım ondan uyuyomus
Ya ben hic iyi degilim kizlar yoluna koyamiyorum bi dakka kendi basina durmuyor elif su'm bugun bunaldim boynum belim tutuldu kucakta gezdirmekten...
bızımde oyleydı gecıcek merak etme az kaldı
canım benım ben hepsını yaptırdım.rotavırus ozel gerısı devlet yapıyor..bızım 3 ayımız bıttı hepsıde yapldı...

Nasıl olur da vurdukları aşıyı karta işlemezler..ne sorumsuzluk.zatürre diye geçen pnömokoktur.2-4-6 aylarda olacak sanırım.eskiden ücretliydi,4yıldır falan ücretsiz..

Merhaba kızlar bebekleriniz ne kadarda bir emmek istiyor benimki en fazla 1 bir buçuk saat dayanıyor:26:

benim oğlum da uyanıksa 1, 1.5 saatte bir emmek istiyo..

Bende deliye dondum sanki kacak gocek asi olmus gibi hissettim kizimi. Dune kadar ucretli saniyordum pnomokok asisini meger olmusuz bile

nasıl unutmuslar ya?akılsız mı bunlar gıt onlar not alıyor ya yazdır...eger onuda unutmaılarsa

Yok kendilerine not aldilar. Kiz ilk 8 gunlukkende asi oluyor ya bebekler onu yazmamislardi verem asisina gittigimde uyardim onuda not alin diye ne not almasi veremi yazmayida unutmuslar bu 2 etti.

Allah sağlıcakla büyümeyi nasip etsin evlatlarınızı bağışlasın

yeniden hamile olan varmı :26:

Tugce meleginin gelisimi ne durumdaymis gittiniz mi dun kontrole
gittik canim hicbirseyi yok.duzene girmis ondan uyuyormus.allaha sukur rahatiz.4650 olmusuz.cok iyi dedi.
Allah sağlıcakla büyümeyi nasip etsin evlatlarınızı bağışlasın

yeniden hamile olan varmı :26:

ben vardim canim ama kaybettim malesef.yoksa sende mi?

gittik canim hicbirseyi yok.duzene girmis ondan uyuyormus.allaha sukur rahatiz.4650 olmusuz.cok iyi dedi.

ben vardim canim ama kaybettim malesef.yoksa sende mi?

yok canım bende adetim 25 gün geçti çok şükür bugun oldum .

Üzülme canım rabbim inşallah birdaha verir. isteyerekmi olmuştu ?

hem kızın daha küçük onla daha çok ilgilenirsin

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Allah ım aratmadan versinnn rabbim evladına hayırlı güzel uzun ömür versin inşallah hiç ayırmasın sizi
insallah canim rabim hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin.
Ece bebege 3 aylik oldunuz degil mi eylulun kaciydi senin dogum

eylul sekiz canim.cumartesi gunu uc ay bitiyor sukurler olsun.senun kiz kac kg?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…