- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
netten baktım biraz şimdi deneyen kimse başaramamış anne sütünden yoğurt yapmayı ,olmamış
günlük sütü öneriyolar
Ben henuz arastirmamistim ama kotu oldu bu ya yada biz yinede denesek mi ya tutarsa nasreddin hoca gibi asude demisti sanki ama emin degilim.
Benimde fissurum ayni arkadasim wc ye gitmekten korkar durumdayim. Tum gun aciyor ameliyat olcam magnesie calcine saba kullaniyorum ama ilacla nereye kadar bagirsaklarim tembellesiyor
masallah bizde 1 hafta evvel 5.600 duk bizim kizda hizli gidiyor bizimde asi gunu dr.randevumuz vardi bizde iptal ettik ayni dusundum bende gitmedim.. Anne sutu aliyor kizce sen nasil yapiyosun ama ilk hafta sutum gelmedi mama verdik simdi masallahi var ya bide kizim emerken cok genzine kaciyor oksuruyor korkuyorum.. O kadar oksuruyorki alttan birt yapiyor oksurugun siddetinden.
cnm bzım kuzular aynı demekkı bzıımkıde 5600 gr dı perşembe gunu
sız ne kadARlıksınız bız 42 gunuktuk perşembe gunu
ay bızım ufaklıkta emerken tıkanıyo öksuruyo sonra o nefes alana kadar bende nefesımı tutuyorum resmen
garıbım arADA emıyo emıyo ama yutmayı unutuyo sut bırkınce de puffffff
Ben henuz arastirmamistim ama kotu oldu bu ya yada biz yinede denesek mi ya tutarsa nasreddin hoca gibi asude demisti sanki ama emin degilim.
valla ben kan srubu bıraktım kabız olmadıgım surece problem yok ama
anlışlıkla olursam eyvah dıyrooum ay normalde doğurmadım anal fissur kötu bışey ya
kansızlıgı tercıhe ederım
Bu dediğin şurup gaz sancısı icin mı bizm ki de sancıdan ememiyor ve uyuyamiyor bazen bende alsam mi ki ? genel olarak iyi cok şükür biz 49 günlük oldukgaz sancısı olduğunda oğlum da emmek istiyordu sık sık ama emmeyip memeyi itiyordu
zaten o durumda emzirdikçe sancısı artıyomuş o yüzden sık sık beslememek gerekiyor
biraz beklet bakalım canım belki acıkır emmek ister
bir de gaz sancısına infacol kullandık biz çok şükür şimdi çok nadiren oluyor ilaç kullanmıyorum kaç gündür mesela
günaydın canım
benimki 6dan 8e kadar biraz sallamayla uyudu 8de baktım ellerini emiyor
altını değiştirdim, üzerini çıkardım giydirdim, emzirdim şimdi yatağında oynuyor bitti uyku
şekerim yoğurt mayalama işini günlük yapmayı düşünüyorum ben,,minik bir kavonoza mesela şu milupanın ufak cam püreleri varya onlardan bi tane alıp içindekini döküp yıkadıktan sonra onda mayalabiliriz...
Oy msllh topac gibi kuzuya biz tam 2ayliktik suan 2ay 8 gunluguz... Kiz kac kilo dogurdun benim kuzu kizim 38.haftada gelmek istedi3,360 olarakda geldi ben kizim oksurunce alnini cekiyorum rahatliyor bak dene sende...
Evet aynen boyle soylemistin gecende hatirliyorum ama anne sutuyle olan kismi sen mi soylemistin. Elif arastirmis kimse tutturamamis anne sutuyle. Sen topigin hamarat hatunu olarak basarabilirsen formulu bizlede paylas... Cok isterim sutumle mayalanmis yogurt yedirmek...
ohmaşalla cnm benım bende 19 eylulde zorunlu sezeryaqn oldum cnm bebışın carpıntı vardı 37 haftalık 3780 doğdu
bende alnını cekıyorum cnm annemde kalma
ama nefes alana kadar nefesımı tutuyorum analık ıste
cnm ben kan hapı ıcmedgım surece sorun yok perşembe dr um başka kan ılacı yazdı ama cıx olurda yapar kullanmam
Benim kızım şuan 45 günlük , bana erken daha diye giydirmediler... bende emin olamadım..
kilotlu çorap giydirmenin günü ayimi olurmus..yeni duydum..
ben ilk çocuğuma da kullanmistim..şimdi 2 aylık kızım var..onada dogdugundan beri kullanıyorum..çok kullanışlı.. bence sizde kullanın..