- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
oğlumun bugün 38.günü. normal doğum yaptım sütümde hemen geldi ancak oğlum emmiyor sürekli sağıp biberonla veriyorum.
emzirmekti oğlumun gazı kakası derken bunca zamandır girip okumak bile çok zor. zaten annem ve kayınvalidem dönüşümlü olarak yardım ediyorlar. yoksa tek başına bakmam çok zor.
benim sıpa gaz sancısından uykuya çok zor dalıyor ve kısa kısa uyuyor. uyanınca da hemen süt istiyor ama emmiyor. koş koş sütümü sağıyorum doymazsa mama hazırlıyorum falan ama
moralimde bozulmuyor desem yalan olmaz. sütüm varken niye emmiyor bu çocuk bilmiyorum. böyle bir durum yaşayan var mı acaba?
emmeyen bebekler için bir dua varmış bilen duyan yapan var mı acaba?
gaz sancısı olduğunda oğlum da emmek istiyordu sık sık ama emmeyip memeyi itiyordu
zaten o durumda emzirdikçe sancısı artıyomuş o yüzden sık sık beslememek gerekiyor
biraz beklet bakalım canım belki acıkır emmek ister
bir de gaz sancısına infacol kullandık biz çok şükür şimdi çok nadiren oluyor ilaç kullanmıyorum kaç gündür mesela
Iyi haftasonlari dilerimmm:) Bebisler mutlu birazda uykulu olsunlar anneleride rahat etsinnnn:)
günaydın canım
benimki 6dan 8e kadar biraz sallamayla uyudu 8de baktım ellerini emiyor
altını değiştirdim, üzerini çıkardım giydirdim, emzirdim şimdi yatağında oynuyor bitti uyku