- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
bizimde aşımız yarın 2.ay sonu 3aşı birden 2bacak bi kolinşallah ateş yapmaz
Ooo bızım hanımlar uyuyor valla.bıde hepsı uyuyamıyorum dıye dert yanar.
o mal sitede kaybolurla insallah da yollarini bulamaz mecbur buraya gelirler insallah.ben iyiyim canim.ilk isirme testinden gecememisti kizim.meger prematureler geneldw gecemezlermis.bugum taksimde yaptirdim abr testi ve gecti cok sukur.sen naptin nasilsin?senle ben kaldin birde benelse.ne oldu bize boyle yaabebisler duzene girdi artik uyuyorlar belliki. Belkide malum sitede sohbet ediyorlardir. Sen nasilsin
o mal sitede kaybolurla insallah da yollarini bulamaz mecbur buraya gelirler insallah.ben iyiyim canim.ilk isirme testinden gecememisti kizim.meger prematureler geneldw gecemezlermis.bugum taksimde yaptirdim abr testi ve gecti cok sukur.sen naptin nasilsin?senle ben kaldin birde benelse.ne oldu bize boyle yaa
o mal sitede kaybolurla insallah da yollarini bulamaz mecbur buraya gelirler insallah.ben iyiyim canim.ilk isirme testinden gecememisti kizim.meger prematureler geneldw gecemezlermis.bugum taksimde yaptirdim abr testi ve gecti cok sukur.sen naptin nasilsin?senle ben kaldin birde benelse.ne oldu bize boyle yaa
günaydın annişler
esr-esr'cim tebrikler halletmişsin
Allahım, Sen be*nim Rabbimsin; Senden başka ilâh yoktur. Beni Sen yarattın; ben Se*nin kulunum ve gücüm yettiğince Sana verdiğim ahd ve vaad üzerinde sabitim, işledikleri*min şerrinden Sa*na sığınırım. Üze*rimdeki nimetleri*ni itiraf eder; gü*nahlarımı da ikrar ederim. Beni ba*ğışla. Zira günahları bağışlayan ancak Sensin.
Bu güzel günde Rabbim dualarımızı ve ibadetlerinizi kabul eylesin..
Hayırlı Nurlu Cumalar
benim kizda 34 haftalik dogdu ya oda gecemedi.aslinda ilkini gecti.yogunbakimdan cikarken yaptilar onu gecemedi.Evet canim malum yerdeler,benimki de 36. Haftada dogunca gecememisti bir ay sonra goturduk gecti,erken dogumla alakali.
çekelim kulaklarını
manuel pompa kullanan var mı işe yarıyor mu:26:
ben manuel pompa kullanıyorum,kullanımı pek zor ama işe yarıyo 30-40 cc süt çıkıyo tek memeden .öteki türlüsünü denemedim için bilmiyorum tabimanuel pompa kullanan var mı işe yarıyor mu:26:
eczanede okyanus suyu ya da deniz suyu var damla. ondan aldık öyle temizliyoruzarkadaşlar bebişlerinizin burnunu nasl temizliyorsunuz? sürekli tıkanıyor kızımın burnu nefes almasını engelliyormuş gibi geliyo.burun pompası malesef çekmiyor bikaç defa ince cımbız yardımıyla aldım uyurken bişey anlamadı ve çok rahattı onu..ama uyanıkken cesaret edip tabi alamıyorum o şekilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?