• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

Iyı geceler kılzar.saat suan 04.30 bız yenı geldık.bu gece sıddetlı bır kanamam oldu ve melegım gıttı.cok uzgunum....:43:

Topice fazla yazamasam da sık sık takip ediyorum, durumuna çok üzüldüm arkadaşım,
Allahım sabırlar versin, vardır herşeyde bir hayır, Rabbim kızına uzun sağlıklı ömürler versin.

ya ben artık pek giremiyorum siteye unuttunuzmu beni niye kimse cvp vermiyor soruma çok canım sıkıldı niye sallıyor çocuğum emerken ayağını elini

gazı olduğu zaman yapıyolar canım. emzirmeye başladığımda sakin oluyor benim oğlumda biraz geçince el ayak tepinmeye başlıyoruz

gazını çıkarıp sonra emzirmeye devam ediyorum

gerçi benim oğlum maşallah hiç duran bir çocuk değil kıpır kıpır saniye durmuyoruz hareketsiz :nazar:

Hepinize tek tek cok tesekur ederim.benim icin buyuk sansti.tup bebekten sonra normal hamilelik.ama olmadi ne yapalim allah kizima uzun omurler versin.

Cok sizliyor elim..... Maltana ilk basta cok ise yaradi ama yavas yavas etki etmiyor artik suyu 1 lt anca icebiliyorum

anestol krem aciyi alir ama emzirme doneminde kullaniliyior mu bilmiyorum.
SU icmek iste bu sut olayinda cok onemliymis canim,zorlayarak icilmeli artik mecburuz :(

merhaba ben de idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ateşim iki gündür 38 39 gibiydi doktor serum ve iğne verdi emzirirken kullanabilrsin dedi ama ilacın üzerinde (forsef antibiyotik iğne şeklinde) emziren annelerin dikkat etmesi gerektiği az miktarda bebeğe gecebileceği yazıyo kullanmasam mı acaba doktorlara da pek güvenim yok da.

gadis benimde bir krem kullanmam gerekiyordu hemoroid icin,aynen icinde az miktarda bebege gecebilecegi ibaresi vardi,eczacima konuyu danistigimda yuzde 1 ihtimalde olsa uretici firma bunu belirtmek zorunda demisti,gerisi yani kullanip kullanmama tercihi anneye kalmis demisti.enfeksiyonu hizli atmak icin bol su icmek lazim diyorlar.cok gecmis olsun...

Sabahları ceviz incir ye.. Günde 3 kere humana cayı iç hem gaz bakımındanda rahat edersin.. Sabahları kahvaltıda marul ye.. Soğanı ciğ olarak tüket her fırsatta su iç hatta masanda bulundur bir sürahi onu o gün bitir kendini şartla yani... Süt ile petibör bisküvi tüket buları yap görceksin işe yarıyacak en önemliside dinlen yorgun olunca sütte gidiyor her fırsatta uyu uyumak acayip süt yapıyor her kalktıgımda tşörtüm hep ıslak oluyodu.. En önemliside sütüm yok diye üzülme pozitif düşün yok diye diye olanda yok olur..İki gögsündende eşit ver birini verince diğerinden süt akıyorsa gidişatın iyi... Bunlarda benim tecrübelerim inşallah yararım olur

ebrumelek agzina saglik,ne kadar guzel soylemissin.

oğlum gece 3-4 gibi uyanıyor ve ben onu uyutmaya çalıştıkça o bana gülüyor :9:

annecim diyorum bu saatte uyunur, oynanmaz :9: daha çok gülmeye başlıyor :9: :9:

5te zor uyuttum 7de kalktık yine daha fazla uyuyamıyoruz

9da emzirdim ve çok ilginç ilk defa emerken uykuya daldı o saatte ve yatağında uyuyor son 1,5 saattir :nazar:

salla salla deli oluyorum hergün yarım saat sallıyorum uyutuyorum 10 dk uyuyor :ssz:

Cok uzgunum canim ya.cok alismistim ben 2 cocugu.hatta odayi bile ayarliyorduk.cunku gercekten ikinci cocuk hayaldi bizim icin

öyle düşünme canım rabbim ne zaman nasip eder bilinmez ,kızının biraz büyümesi daha iyi olur belki de

senin için de kızın için de doğacak olan bebeğin içinde zor bir süreç olacaktı

hayırlısını nasip etsin rabbim inşallah istediğin an hiç bekletmeden göndersin 2. meleğini de

oğlum gece 3-4 gibi uyanıyor ve ben onu uyutmaya çalıştıkça o bana gülüyor :9:

annecim diyorum bu saatte uyunur, oynanmaz :9: daha çok gülmeye başlıyor :9: :9:

5te zor uyuttum 7de kalktık yine daha fazla uyuyamıyoruz

9da emzirdim ve çok ilginç ilk defa emerken uykuya daldı o saatte ve yatağında uyuyor son 1,5 saattir :nazar:

salla salla deli oluyorum hergün yarım saat sallıyorum uyutuyorum 10 dk uyuyor :ssz:

Canim sabir et.biraz daha.benim kizim 75 gunlul bir ili gundur uyumaya basladi.gece 11 de yedi sabah4 te kalkti yedi bide9 da yedirdim onun disinda hep.uyuyordu:nazar:

Canim sabir et.biraz daha.benim kizim 75 gunlul bir ili gundur uyumaya basladi.gece 11 de yedi sabah4 te kalkti yedi bide9 da yedirdim onun disinda hep.uyuyordu:nazar:

oturcak inşallah düzenleri yavaş yavaş. gece düzenimiz maşallah diyim arada şaşsa da var :nazar: kendi yatağında uyuyabiliyor 3de ve 6da uyanıyor genelde emmek için

gündüz problemimiz var bizim sallanarak uyumak istiyor sürekli ,sallayınca da uzun uyusa maksimum yarım saat uyuyabiliyor

hele akşam 6dan sonra bir haller oluyor kesinlikle uyku yok ağlaya ağlaya bir hal oluyoruz 6dan sonra sürekli kucakta artık gece 11-12 kaçta uyursa o zamana kadar

Cok uzgunum canim ya.cok alismistim ben 2 cocugu.hatta odayi bile ayarliyorduk.cunku gercekten ikinci cocuk hayaldi bizim icin

uzulmekte ve uzuntunu yasamakta sonsuz haklisin canim benim :( ama simdi Ece'nin sana cok ihtiyaci var...Emin ol Ece'de hissediyor simdi uzuntunu.
Kizina kocaman saril...
Allah boyle istemis demekten baska care yok su an,keske bu uzuntu hic olmasaydi ama isyanda edemeyiz :(
Allahim 2.yi gostersin insallah istediginiz zaman Amin.

Back