2012 Ekim bebekleri büyüyor

Bende kizima daha cok.zaman ayirabilicem.hayirlisi buymus demek ki

Gunaydin anneler cok mutluyum cunku kizim uyanmis ve kendi kenfine oynuyor donencesini izliiyor ben ise yatak odamda keyif yapiyorum massllsh diyeyim

kucağına bebek alamayan ben hayatta yapamam dediğim şeyleri yaptım oğlumla

tek başıma banyo yaptırmayı başarmıştım ,bugün de tırnaklarını kestim oğlumun

anne olunca daha başka oluyomuş herşey demek ki

Gunaydin anneler cok mutluyum cunku kizim uyanmis ve kendi kenfine oynuyor donencesini izliiyor ben ise yatak odamda keyif yapiyorum massllsh diyeyim

benim oğlum da seviyor dönencesini izlemeyi bir süredir ama ilgileri çabuk bitiyor oyuncaklara karşı

oturtup beraber oyun oynayabileceğimiz günlerin gelmesini bekliyorum

aynı bizi anlatmışsın,düzenimiz bizimde böyle gündüzleri uzun uyumuyor anca sallaya sallaya,akşama doğru da bir uyanıyor artık ne zaman uyursa gece 12 de 1 de canı ne zaman isterse...

aynı bizi anlatmışsın,düzenimiz bizimde böyle gündüzleri uzun uyumuyor anca sallaya sallaya,akşama doğru da bir uyanıyor artık ne zaman uyursa gece 12 de 1 de canı ne zaman isterse...

Bu kuzularin hepsi Ayni anlasildi

Oy masallah arkadasima seni kendime ornek almaliyim kizcemin tirnaklari aldi yurudu

Bu kuzularin hepsi Ayni anlasildi

bir yandan da şükrediyorum gece uyuyor, gündüz iyi kötü idare ediyor insan da gece uykusuz kalmak daha zor

çok şükür gece uyuyolar

kızlar 1 aylık bir oğlum var bugün uyurken burnundan süt geldi. nefes alamadı ve kıpkırmızı oldu çok korktum başına böyle bir şey gelen var mı acaba

kızlar 1 aylık bir oğlum var bugün uyurken burnundan süt geldi. nefes alamadı ve kıpkırmızı oldu çok korktum başına böyle bir şey gelen var mı acaba

korkma. bizimkininde süt fazla geldiğinde kusuyor ağzından ve burnundan aynı anda. hemen yan cevir ve kusmasını sağla. hatta yüzünü asağı cevirip sırtına hafifce vur.onların burun ve agız girişleri suan cok yakın o yuzden kusunca ikisinden de gelebiliyor. telas yapmamaya calış cnm

Fazla beslenmeyle alakali bizde yasiyoruz zaman zaman. Bu bebislerin bizi korkutmakta ustlerine yok gercekten ben doktora yetistirdim bebegim burundan kusuyor diye. Aylik kontrollerin disinda ekstra 2kez gittik 2side kusuyor diyeydi ben bi panik havasinda dr.ise bi o kadar sakin bugun gene kussa gene korkarim

Kizlar saglik ocagindan aradilar yarin 2aylik olcaz asiya cagirdi ebe. aslinda 29na gun vermisti ama yarina gelin dedi. Oy verem asisi olcak kuzum ins.cok aglamaz ates yapmaz.

bebek reflusunden oluyor 4.aydan sonra azalarak bıter cnm onemlı bısey degıl.yedıkten sonra en az 20dk dık tutaesan azalır

Iyı geceler kılzar.saat suan 04.30 bız yenı geldık.bu gece sıddetlı bır kanamam oldu ve melegım gıttı.cok uzgunum....
canim gecmis olsun allah yine verir merak etme

Yaa nolcak boyle surekli ayakta salla salla nereye kadar tuvalete zor gidiyorum valla

babamız kesmedi pazar günü, çok uzamıştı tırnaklarımız

eldiven takmak da istemiyorum bir cesaret tırnak kesme işini de hallettik

Benimki kestirmiyo tirnaklarini ellerini oyle bi cekiyoki parmaklari cikacak diye korkuyorum
Bide kendi basina nasil yikadin anlatirmisin bende yakinda yalniz kalicam esim gec geliyo ogrenmem lazim

Sutumu sagdim ve 70cc anca cikti sizce durum nasilll su ana kadar rekor 150cc oldu oda 3 gun once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…