- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
uzulmekte ve uzuntunu yasamakta sonsuz haklisin canim benimama simdi Ece'nin sana cok ihtiyaci var...Emin ol Ece'de hissediyor simdi uzuntunu.
Kizina kocaman saril...
Allah boyle istemis demekten baska care yok su an,keske bu uzuntu hic olmasaydi ama isyanda edemeyiz
Allahim 2.yi gostersin insallah istediginiz zaman Amin.
Bende kizima daha cok.zaman ayirabilicem.hayirlisi buymus demek ki
Gunaydin anneler cok mutluyum cunku kizim uyanmis ve kendi kenfine oynuyor donencesini izliiyor ben ise yatak odamda keyif yapiyorum massllsh diyeyim
Canim ne diyecegimi bilemedimKizin icin guclu olmak zorundasin. Allah kizina saglik sihhat versin. Lutfen kendine dikkat et.
oturcak inşallah düzenleri yavaş yavaş. gece düzenimiz maşallah diyim arada şaşsa da varkendi yatağında uyuyabiliyor 3de ve 6da uyanıyor genelde emmek için
gündüz problemimiz var bizim sallanarak uyumak istiyor sürekli ,sallayınca da uzun uyusa maksimum yarım saat uyuyabiliyor
hele akşam 6dan sonra bir haller oluyor kesinlikle uyku yok ağlaya ağlaya bir hal oluyoruz 6dan sonra sürekli kucakta artık gece 11-12 kaçta uyursa o zamana kadar
Iyı geceler kılzar.saat suan 04.30 bız yenı geldık.bu gece sıddetlı bır kanamam oldu ve melegım gıttı.cok uzgunum....
aynı bizi anlatmışsın,düzenimiz bizimde böyle gündüzleri uzun uyumuyor anca sallaya sallaya,akşama doğru da bir uyanıyor artık ne zaman uyursa gece 12 de 1 de canı ne zaman isterse...
kucağına bebek alamayan ben hayatta yapamam dediğim şeyleri yaptım oğlumla
tek başıma banyo yaptırmayı başarmıştım ,bugün de tırnaklarını kestim oğlumun
anne olunca daha başka oluyomuş herşey demek ki
Oy masallah arkadasima seni kendime ornek almaliyim kizcemin tirnaklari aldi yurudu
aynı bizi anlatmışsın,düzenimiz bizimde böyle gündüzleri uzun uyumuyor anca sallaya sallaya,akşama doğru da bir uyanıyor artık ne zaman uyursa gece 12 de 1 de canı ne zaman isterse...
Bu kuzularin hepsi Ayni anlasildi
bir yandan da şükrediyorum gece uyuyor, gündüz iyi kötü idare ediyor insan da gece uykusuz kalmak daha zor
çok şükür gece uyuyolar
kızlar 1 aylık bir oğlum var bugün uyurken burnundan süt geldi. nefes alamadı ve kıpkırmızı oldu çok korktum başına böyle bir şey gelen var mı acaba
kızlar 1 aylık bir oğlum var bugün uyurken burnundan süt geldi. nefes alamadı ve kıpkırmızı oldu çok korktum başına böyle bir şey gelen var mı acaba
canim gecmis olsun allah yine verir merak etmeIyı geceler kılzar.saat suan 04.30 bız yenı geldık.bu gece sıddetlı bır kanamam oldu ve melegım gıttı.cok uzgunum....
Yaa nolcak boyle surekli ayakta salla salla nereye kadar tuvalete zor gidiyorum vallaoğlum gece 3-4 gibi uyanıyor ve ben onu uyutmaya çalıştıkça o bana gülüyor
annecim diyorum bu saatte uyunur, oynanmazdaha çok gülmeye başlıyor
5te zor uyuttum 7de kalktık yine daha fazla uyuyamıyoruz
9da emzirdim ve çok ilginç ilk defa emerken uykuya daldı o saatte ve yatağında uyuyor son 1,5 saattir
salla salla deli oluyorum hergün yarım saat sallıyorum uyutuyorum 10 dk uyuyor
babamız kesmedi pazar günü, çok uzamıştı tırnaklarımız
eldiven takmak da istemiyorum bir cesaret tırnak kesme işini de hallettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?