• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim bebekleri büyüyor

Sabahları ceviz incir ye.. Günde 3 kere humana cayı iç hem gaz bakımındanda rahat edersin.. Sabahları kahvaltıda marul ye.. Soğanı ciğ olarak tüket her fırsatta su iç hatta masanda bulundur bir sürahi onu o gün bitir kendini şartla yani... Süt ile petibör bisküvi tüket buları yap görceksin işe yarıyacak en önemliside dinlen yorgun olunca sütte gidiyor her fırsatta uyu uyumak acayip süt yapıyor her kalktıgımda tşörtüm hep ıslak oluyodu.. En önemliside sütüm yok diye üzülme pozitif düşün yok diye diye olanda yok olur..İki gögsündende eşit ver birini verince diğerinden süt akıyorsa gidişatın iyi... Bunlarda benim tecrübelerim inşallah yararım olur

bebişe çiğ soğan gaz yapıyor. belki süt de yapar benim bebeğime ben süt içtiğimde yapıyorda ...

offff gecmis olsun elin iyidir umarim simdi...
maltana ise yaramadi mi? ben icip duruyorum ama fark goremiyorum :(
birde gunde 4 litre suyu icebiliyor musun?

Cok sizliyor elim..... Maltana ilk basta cok ise yaradi ama yavas yavas etki etmiyor artik suyu 1 lt anca icebiliyorum

merhaba arkadaşlar gaz için önerebileceğiniz en iyi yöntem ilaç...vs. ne var?? lütfen cevap :(

Iyı geceler kızlar ben bugun hıc ugrayamadım umarım herkesler ıyıdır benım dun geceden berı kanamam oldu.neden oldu bılmıyorum bugecede devam ederse doktora gıdıcem

ya ben artık pek giremiyorum siteye unuttunuzmu beni niye kimse cvp vermiyor soruma çok canım sıkıldı niye sallıyor çocuğum emerken ayağını elini

ya ben artık pek giremiyorum siteye unuttunuzmu beni niye kimse cvp vermiyor soruma çok canım sıkıldı niye sallıyor çocuğum emerken ayağını elini

canım bu çok güzel..
kıpırdayan bebek saglıklıymış
benimkide aynı senin anattığın gibi
ağlayan ve kıpır kıpır olan bebeklerhem zeki hem saglıklıymış

bizim pasada aynısını yapıyor hırsla sallıyorsa kendını gererek gazı vardır yada sut azaldıgı zaman yapıyor bızımkısı sınır oluyoruzda ondan yapıyor bıberona alısıkta bızımkısı benı sadece gaz cıkarmak ıcın kulanıyor emerken ellerı ve ayakları durmadan hareket edıyor

ya ama benimki böyle boşlukta gibi sallıyor hani biz yapıyoruz ya ayağımızı titretiyoruz öyle

ya canım pek bır fıkrım yok benım kızım emerken heryerı sabıt sadece ellerını bıberonu tutar gıbı getırıyor sagdan soldan.ayagını felan sallamıyor yanı.dr ara sor ıstersen...

bısey degıldır canım takma kafana benım oglum dogdugundan berı oyle bır emıyorkı kı en fazla 5 dk oda ayakta kendını gererek benı yumruklayarak bırı gormesın dıye ınsan ıcınde emzıremıyorum bıle hem delı gıbı agzını acıyor hem benı ıtıyor baslarda cok uzulmustum bıberon vermek zorunda kaldım dıye yınede mumkun oldugunca delı gıbı cabalayarak bagıra cagıra ezıyet halınde emzırmeye calısıyorum sımdı sımdı anlıyorum gazından yapıyormus emerken gaz cıkarttı 1-2 kez sımdı memeyı gaz cıkarma aracı olarak goruyor yapacak bırsey yok belkı senın bebısınde gaz dan yapıyordur

Iyı geceler kılzar.saat suan 04.30 bız yenı geldık.bu gece sıddetlı bır kanamam oldu ve melegım gıttı.cok uzgunum....:43:

Back