Kızlar hepinize merhabalar ...Foruma çok giremiyorum.Aklıma bir şey takıldı eğer önceden bu konu konuşulduysa affolakanguru almak istiyorum ancak erkek bebeklerde kullanımı zararlı diye duydum.Bilgisi olan var mı?Ya da kullanan hangi marka kullanıyor .. Yardım lütfen :)
yapana kadar devam et ama sok çıkar bende işe yarıyor inşallah sende de yarar
benim kız çok kucakçı oldu kucakta uyumaya bayılıyor yandık
biz de ıkınıp duruyoruz sabahtan beri ,tam dalcak açıveriyor gözünü ağlayarak
soktum bakalım pamuğu semacım
Tugceserdar sen neden hala kaynanandasin?
Arkadaşlar ben bu göğüslerime bir çare bulamadım, emzirmeden sonra o kadar çok sızlıyor ki uçları anlatamam.. canıımm çok yanıyorrr..43:
Kizlar garip bir soru olacak ama
Bebeğim bir aylık
Uyandığında surekli emmek istiyor
Yeni yeni etrafına bakınmaya basladi
Bir sure oyle duruyor sonra yine ağzını saplatmaya başlıyor
Siz bebekleriniz uyanikken neler yapıyorsunuz
Nasil oyalanıyorsunuz
Arkadaşlar ben bu göğüslerime bir çare bulamadım, emzirmeden sonra o kadar çok sızlıyor ki uçları anlatamam.. canıımm çok yanıyorrr..43:
Kizlar merhaba
Moralim cok bozuk,Ece'nin gozu sari sari capakli-sumuklu bir sey oldu mikrop mu kapti ne oldu.Yenidogdugunun 1.haftasi da boyle olmustu doktorumuz damla vermisti.
Ama bu seferki gozu sulaniyor,akiyor,sari capakli-sumuklu.Uyuyup uyandiginda o capaklar kuruyor.Kaynamis suyu ilitip temiz tulbent ile temizliyorum,sabah aksam damlasini da damlatiyorum.
Goz doktoruna gotursem bir suru degisik ilac yazar mi , cocugu ilacada bogmak istemiyorum
Ayni sorunu yasayan oldu mu? Siz ne yaptiniz???
İstedikce emziriyordum cok samimi soyluyorum 1,5saat emzirdigimi bilirim simdi bu sure kisaldi tabii biz 2ayligiz. Onun disinda konus kuzunla annesi dudaklarina bakip seni keyfle dinleyecektir kuzucugun belliki evine dunyaya adapte olmaya baslamis tanimaya calisiyor..
Kizlar merhaba
Moralim cok bozuk,Ece'nin gozu sari sari capakli-sumuklu bir sey oldu mikrop mu kapti ne oldu.Yenidogdugunun 1.haftasi da boyle olmustu doktorumuz damla vermisti.
Ama bu seferki gozu sulaniyor,akiyor,sari capakli-sumuklu.Uyuyup uyandiginda o capaklar kuruyor.Kaynamis suyu ilitip temiz tulbent ile temizliyorum,sabah aksam damlasini da damlatiyorum.
Goz doktoruna gotursem bir suru degisik ilac yazar mi , cocugu ilacada bogmak istemiyorum
Ayni sorunu yasayan oldu mu? Siz ne yaptiniz???
Kizlar garip bir soru olacak ama
Bebeğim bir aylık
Uyandığında surekli emmek istiyor
Yeni yeni etrafına bakınmaya basladi
Bir sure oyle duruyor sonra yine ağzını saplatmaya başlıyor
Siz bebekleriniz uyanikken neler yapıyorsunuz
Nasil oyalanıyorsunuz
lohusa döneminde kötü rüya gören oldu mu? ben dün berbat bi tecrübe edindim. ödüm koptu resmen.
hiç inanmazdım böyle şeylere,oluyomuş demekki. bi daha yaşamamak için napmamız lazım acaba,inşallah bi daha tekrarlamaz ama lohusalığımın 26.günündeyim acaba 40 tan sonra böyle şeyler olmuyo mu amaaaaaan ne fenaymışbende gördüm kaç gün gözümün önünden gitmedi
lohusa döneminde kötü rüya gören oldu mu? ben dün berbat bi tecrübe edindim. ödüm koptu resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?