2012 Ekim Anneleri

cnm bende nasıl hamileyim diyodum bulantım yok bişeyim yok die..doktor 6.haftada başlar demişti 6haftanın ortalarında başladı benimde..
muhtemelen benimde sonraki haftaalrda başlayacak..allah yardım etsin..çalışan için çok zor yaa. uykusuzluk, duygu karmaşası, bulantı vs:26: evde olanlar daha şanslıyaaa:KK43::44:
canım aynı bende senin gibiyim biraz bulantı o kadar aradada kasıklarıma sızı giriyo çok nadir belimde ve kalçamda ağrı çok kötü düşünmeyelim

evet işte canım yaa kasık ağrısı çok oluo. öyleki hemen tuvalete koşuorum bişi mi oldu diye:KK43: şu 3 ayı bi atlatsak hayırlısı ile..

muhtemelen benimde sonraki haftaalrda başlayacak..allah yardım etsin..çalışan için çok zor yaa. Uykusuzluk, duygu karmaşası, bulantı vs:26: Evde olanlar daha şanslıyaaa:KK43::44:

Evet işte canım yaa kasık ağrısı çok oluo. öyleki hemen tuvalete koşuorum bişi mi oldu diye:KK43: şu 3 ayı bi atlatsak hayırlısı ile..

canım valla bende anlamadım kalçama bi ağrı saplanıyo kilitleniyorum neden oluyo anlamadım yanı

günaydın güzel meleklerin güzeller güzeli anneleriiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar bende de kalça ağrısı var kasık ağrısı var kokulara hassasiyet var:26:
Bulntım pek başlamadı arada geliyor hemen gidiyor geri özellikle sevmediğim kokular olursa onun haricinde çok şükür iyiyzz:KK16::KK16::KK16:
Benim tüp bebek olduğundan kaç hafta olduğu sizlerden biraz daha farklı hesaplandı adetime bakarsak 6 haftalığım ama tüp olduğu için 1 hafta geriden hesaplanıyor dedi doktorum :KK49:

şimdi bende sizlere bişiy soracam öksürünce hapşırınca çok tedirgin oluyorum ben çünü kasıklarım geriliyor şeyim dışa doğru kasılıyor sanki:KK9::KK9::KK9:
Bunlardan bişey olurmu diye çok tedirgin oluyorum bende sizde tedirginmisiniz bunlardannnn:44::44::44:

Arkadaşın biri demişya böyle şeylerden bişey olsaydı dünyada bebek kıtlığı olur diyeee:KK9::KK9::KK9:ayyyyyy ona çok güldüm ama işte insan korkuyor genede:KK9:

evet canım yaaa valla hapşırmadan ıksırmadan duramayız bunlar insanı şeyler hee hapşırırkent yada öksürürken kendimi çok sıkmıyorum gidişine bırakıyorum :) sende öyle yap kız karşı komşum 6 aylık gebe kadın cağız düşmüş karda heryerleri yara içinde bebeğimi allah korudu diyor rabbim meleklerini koruyo sen merak etme

benimde zaman zaman kasıklarımda böle sızlama oluyo adet agrısı gibi değil daha az bi sızı ama adet olucam heralde diye tuvalete çok koştum bende eşime her seferinde kasığım ağrıyo diyorum adet mi olucan yoksa diyo..
kızlar birde merak ediyorum sizin kaçıncı denemenizde oldu?

ya bende de bulantı yok. bi iki kere bulantım oldu o da çok şiddetli değil. daha çok kokulara hassiyetim var:KK43: kasık ve gögüs ağrısından başka bi beliritim yok. he bide bel ağrısı. biraz ayakta durunca çok belim ağrıo. hemen uzanma ihtiyacı duyuyorum. anlamadım gitti. belkide henüz yeni diye böyledir bilmiyorum ki? bu cumartesi gidicez doktora inşallah herşey yolundadır:26::26:

İnşallah herşey yolundadır tatlım hepimiz için...Benim bir de göğüslerim çok ağrıyor canlarım dokunamıyorum bıle sızlıyor gibi tuhaf bir ağrı...Ha bi de akşamları çok erken uykum geliyor yemekten hemen sonra uyumak istiyorum tabi bu durum eşimi de beni de pek memnun etmıyor...

günaydın güzel meleklerin güzeller güzeli anneleriiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar bende de kalça ağrısı var kasık ağrısı var kokulara hassasiyet var:26:
Bulntım pek başlamadı arada geliyor hemen gidiyor geri özellikle sevmediğim kokular olursa onun haricinde çok şükür iyiyzz:KK16::KK16::KK16:
Benim tüp bebek olduğundan kaç hafta olduğu sizlerden biraz daha farklı hesaplandı adetime bakarsak 6 haftalığım ama tüp olduğu için 1 hafta geriden hesaplanıyor dedi doktorum :KK49:

şimdi bende sizlere bişiy soracam öksürünce hapşırınca çok tedirgin oluyorum ben çünü kasıklarım geriliyor şeyim dışa doğru kasılıyor sanki:KK9::KK9::KK9:
Bunlardan bişey olurmu diye çok tedirgin oluyorum bende sizde tedirginmisiniz bunlardannnn:44::44::44:

Arkadaşın biri demişya böyle şeylerden bişey olsaydı dünyada bebek kıtlığı olur diyeee:KK9::KK9::KK9:ayyyyyy ona çok güldüm ama işte insan korkuyor genede:KK9:

canım benimde tüp bebek bu arada nasıl hesaplanıyo anlamadım ben hep sat a göre hesaplıyorum

evet canım yaaa valla hapşırmadan ıksırmadan duramayız bunlar insanı şeyler hee hapşırırkent yada öksürürken kendimi çok sıkmıyorum gidişine bırakıyorum :) sende öyle yap kız karşı komşum 6 aylık gebe kadın cağız düşmüş karda heryerleri yara içinde bebeğimi allah korudu diyor rabbim meleklerini koruyo sen merak etme

canım çok sağol görmemişin oğlu olmuş misaliyim sorma:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:12 yıldan sonra bulunca allahım korusun en ufak şeyden tedirgin oluyorum işte:KK9::KK9:
ama kendimide yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum böyle şeylere zamanla olacak işte :) bende farkındayım sakındığın göze çöp batarmış derler ya inşallahhhhh yavaştan kendimi daha ahat hissedicem:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canım benimde tüp bebek bu arada nasıl hesaplanıyo anlamadım ben hep sat a göre hesaplıyorum

canım benim doktorum tarnsferden 2 hafta öncesini hesapladı
böyle olur dedi ama her doktor aynı değil benim başka doktorda transfer olan arkadaşlarımda sata göre hesapladılar her doktorun kendi doğrusu var canım
sen doktorun ne diyorsa ona göre hesapla

Günaydın herkeseee... Umarım herşey yolundadır...

Nihayet oğluşumun tickerını sildim kardeşininkini ekledim:))) Oğluşumu da avatar yaptım :KK16:

.

İnşallah herşey yolundadır tatlım hepimiz için...Benim bir de göğüslerim çok ağrıyor canlarım dokunamıyorum bıle sızlıyor gibi tuhaf bir ağrı...Ha bi de akşamları çok erken uykum geliyor yemekten hemen sonra uyumak istiyorum tabi bu durum eşimi de beni de pek memnun etmıyor...
evet canım aynen. gögüs ağrısı çok fena. uçları özellikle çok sızlıo:KK17: vücudumuz hazırlıo işte kendini bebişlerimize:KK1:
canım valla bende anlamadım kalçama bi ağrı saplanıyo kilitleniyorum neden oluyo anlamadım yanı

bendede o var canım. kalçaya giren ağrıyı çözemedim. bende bide bel fıtığı var, korkuyorum ya o yine nüksedicek diye:KK43: allah yardımcımız olsun:26:

Selam kızlar, beni biraz doktor korkuttu ama eğer dış gebelik değilse ve sağlıklıysa Allahın izniyle ben de ekimde anne olucam:emir_bebek::nazar:

Canım hayırlı uğurlu olsun. Ne dedi de dr korkuttu? Değildir inşallah canım. Hayırlısı...

ya benim zerre bulantım yok,niye ki? hamile olduğumun farkına varacak hiçbişey yaşamıyorum.böyle gidecek galiba..yada yeni mi başlayacak?

Bende de durum aynı. Oğlumda da böyleydi. Şu hareketlerini hissetmeye başlasak farkına varacağız ama biraz sabır istiyor işte :KK34:

kızlar benim bugün aşırı derece de halsizliğim var..
bu saat olmuş hala yatıyorum o kadar kötüyüm yani..
inş devamlı olmaz adım atcak halim yok çünkü..

Canım 3. ayın sonunda zımba gibi olacağız inş. :KK52:

mehaba kızlar,,
ben de ekim annesi olucam inş. ara ara girip forumu takip etmeyi gelişmeleri yazmayı düşünüyorum.
herşey yolunda gider inş. benm bebişim tüp bebekle oldu.kalp atışını 6 hafta 3 gunlukken duyduk cok sukur:KK16:

Canım hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi inşallah...

Kızlar günaydınn..
Akşam eşime sinirlendim rahat 1 saat boyunca hıçkıra hıçkıra ağladım..
sabahta midem bulanmadı acaba bebeğimi kalbimi durdu stresten diyorum şuan kendimi çok suçlu hissediyorum:KK43:

Öyle düşünme tatlım. Ne stresler yaşıyor insanlar da bişeycik olmuyor. Duygusallığımız tavan yapmış durumda şu an. Çok normal bunlar. Bir ağlamakla bebeğin kalbi durur mu hiç? :)) Allah korusun....

Günaydın canlarım;
Aynı durumu bende yaşıyorum ara ara tatlım acayip duygusalım mesela dun gece kayınvalıdem bana gülerek yaptıgım bır seyle ılgılı bı sey soyledı aslında gayet normal bı seydı anormal bı durum yoktu hıc ama o an nedense alındım ve bozuldum (çok saçmaydı) sonra anladılar kı hamılelık boyle oluyormus dedı mınıgımın amcası da o an gulumsedım gectı...Bı kac gun once de esımın yaptıgı bı harekete cok bozuldum aglamaya basladım durduk yere sonra sustum...Yanı boyle seyler normal tatlım hepımız yasıyoruz baksana?..Ama olabıldıgınce sakın olmaya calısmalı kendımızı ve bebegımızı dusunup uzulmemelıyız aslında...En azından boyle durumlarda hemen aklımıza bebegımızı getırıp kendımızı tesellı edebılırız bence dımı??Böyle şeylerı kafamıza takarak yıpratmayalım kendımızı canlarım inşallah hayırlısı ıle atlatacagız bu zor donemlerımızı...Benımde ılk zamanlarda 2 yada en fazla 3 kez mıde bulantım oldu agrıyla bırlıkte bır daha hıc olmadı kızlar?Ne mıde bulantısı ne bas donmesı yasıyorum su aralar?Sadece kasıklarıma ara ara kısa suren sancılar gırıyor ve belım agrıyor..O kadar..?Hamılelıkte ılgılı hıssettıgım sey bu su sıralar sadece canlarım...Bi de iştahım yerınde ama yınede kontrollu yıyorum sısko hamıle olmamak ıcın :KK66:

Çok şekersin nkusmez :KK1: Bir arkadaşım aklıma geldi hamileliğinde durmadan ağlıyordu. Kocası yine ağlarken görmüş "şimdi niye ağlıyosun?" diye sormuş... Cevabı "bilmiyoruuuummmm ühüüüüüüüüüü" :KK1:

Günaydın. Ben yeni üyeyim ama uzun zamandır takıp edıyorum sizi. Paylaşımlarınız çok güzel.
Bende hamileyim şuan tam 7 haftalık. Bi aksilik olmazsa 9 Ekimde doğucak.
Ama asıl korkum dün ultrasona girdim ve içerde 4 cm lik bi kanama olduğunu söyledi. Bebeğin kalp atışları ve gunü gününe uygun dedi. Düşük tehlikesi var dedi :KK43: Bol istrhat ve ağır kaldırma dedi aranızda böyle bi durum yaşayan varmı. korkuyorum :KK43:

Canım oğluma hamileyken 11. haftanın sonuna kadar kanama gözlendi kesenin etrafında. Nitekim kanamam da sürekli oldu. Hatta kırmızı ve çok yoğun kanama bile geçirdim. Kalp atışı ve haftasıyla uyumu çok önemli, maşallah onlarda sorun yokmuş. Doktorun dediği gibi bol istirahat. Bir de bol su içeceksin, bu da kanamayı kolay atlatmayı sağlıyor. Bir de iğne ya da ilaç şeklinde progesteron desteği vermiştir herhalde doktorun. Geçer canım merak etme...

kızlar bende de kalça ağrısı var kasık ağrısı var kokulara hassasiyet var:26:
bulntım pek başlamadı arada geliyor hemen gidiyor geri özellikle sevmediğim kokular olursa onun haricinde çok şükür iyiyzz:KK16::KK16::KK16:
benim tüp bebek olduğundan kaç hafta olduğu sizlerden biraz daha farklı hesaplandı adetime bakarsak 6 haftalığım ama tüp olduğu için 1 hafta geriden hesaplanıyor dedi doktorum :KK49:

bunlardan bişey olurmu diye çok tedirgin oluyorum bende sizde tedirginmisiniz bunlardannnn:44::44::44:

arkadaşın biri demişya böyle şeylerden bişey olsaydı dünyada bebek kıtlığı olur diyeee:KK9::KK9::KK9:ayyyyyy ona çok güldüm ama işte insan korkuyor genede:KK9:

Canım seni anlıyorum ama hapşırığını sakın tutma . 3-4 sene önce öyle bir vaka olmuştu hatırlar mısınız? Hamile bayan hapşırğını tuttuğu için beyin damarı çatlamıştı. Aman haa!!!

Çatı genişlemeye başlıyor ondan olur gebelikte kalça ağrısı. Vücut kendini normal doğuma hazırlamaya başlar çünkü.. Ama senin biraz erken başlamış sanki.. İstersen bir doktora danış...

:KK3:

arkadaslar valla napcaz bıleıyorum ıstahlı ınsan ben ıstahım yok zorla yıyorum bıseyler ya.mıdem bulanıyor ama kusamıyorum.
halsızlık aldı basını yuruyor erkenden uyumalar hamılelıgımın keyfını soyle cıkaramadım ohh be hamıleyım anne olucam dıye her tarafa dogru duzgun gulucukler dagıtamadım:)
su uc ayı bı atlatsak nasıpse saglıkla ınsallah o zmn kendımıze gelecez ınsallahhh.
hakıkaten hamılelıkte bayanlarında erkeklerınde ısı zor adam otur uyuma ya konusalım dıyo oturuyorum ama yuzumde renk yok ıyı ıyı yat sen en ıyısı dıyor valla):
benm bırde ıkız doktorum sen tek geblıklerden daha zor yasarsın hamıslıgı dedı bakalım kısmet:)

selam kızlar bende ekim annesi olacağım inşallah aranıza yeni katıldım ve ilk bebeğim. Size sormak istediğim bebişim 6 hafta 3 günlük olmasına rağmen daha bulantı kusmak vs gibi hiçbir değişiklik yok sadece çok fazla şişkinlik oluyor buda beni korkutuyor sizce normalmi deneyimi olanlar varsa yardımcı olabilirmi acaba birde çok heycanlıyım bu hafta ilk defa tanışacağız bebişimle herkese hayırlı günler...............

gunaydınn nasılsınız bu arada benım 2. bebışım olucak 1 tanede oglum var ama onda hıç bışı yasamadım hamıle bıle degıl gıbıydım ne mıgde bulantısı ne kasık agrısı nede halsızlık ama bu oyle boyle degıl felaket vuruyor halsızlık bas agrısı mıgde bulantısı her daım benımle bırakmak bılmıyor göğüslerım desen el bombası gıbıler:))) bırde bel agrım çok oluyor allahım sen koru meleklerımızı

canım ben de istanbul medicalpark bahçelievlere gidiyorumm..
fiyatlar çok uçuk olduğundan bana göztepedeki şubesini tavsiye etmişlerdi..
yarı yarıya iniyormuş göztepe fiyatları..
bakalım 6. ayıma kadar karar vericem..

yarı yarıya derken? :) sana doğum fiyatlarını söyliyim daha 10 gün oldu öğreneli;normal doğum 3 bin,sezaryen 4bin tl. epidural 600 tl. benim doğum teminatım 5.500 tl.normal iztiyorum ama olur da sezaryen olursa yetmez diye değiştirdim hastaneyi.bu yarı yarıya haliysebahçelievleri çok merak ettim :)

mehaba kızlar,,
ben de ekim annesi olucam inş. ara ara girip forumu takip etmeyi gelişmeleri yazmayı düşünüyorum.
herşey yolunda gider inş. benm bebişim tüp bebekle oldu.kalp atışını 6 hafta 3 gunlukken duyduk cok sukur:KK16:

hayırlı olsun,hoşgeldin aramıza :)

Günaydın. Ben yeni üyeyim ama uzun zamandır takıp edıyorum sizi. Paylaşımlarınız çok güzel.
Bende hamileyim şuan tam 7 haftalık. Bi aksilik olmazsa 9 Ekimde doğucak.
Ama asıl korkum dün ultrasona girdim ve içerde 4 cm lik bi kanama olduğunu söyledi. Bebeğin kalp atışları ve gunü gününe uygun dedi. Düşük tehlikesi var dedi :KK43: Bol istrhat ve ağır kaldırma dedi aranızda böyle bi durum yaşayan varmı. korkuyorum :KK43:

hayırlı olsun inşallah sağ salim tamamlarsın gebeliğini...

kızlar bende de kalça ağrısı var kasık ağrısı var kokulara hassasiyet var:26:
bulntım pek başlamadı arada geliyor hemen gidiyor geri özellikle sevmediğim kokular olursa onun haricinde çok şükür iyiyzz:KK16::KK16::KK16:
benim tüp bebek olduğundan kaç hafta olduğu sizlerden biraz daha farklı hesaplandı adetime bakarsak 6 haftalığım ama tüp olduğu için 1 hafta geriden hesaplanıyor dedi doktorum :49

bunlardan bişey olurmu diye çok tedirgin oluyorum bende sizde tedirginmisiniz bunlardannnn:44::44::44:

arkadaşın biri demişya böyle şeylerden bişey olsaydı dünyada bebek kıtlığı olur diyeee:KK9::KK9::KK9:ayyyyyy ona çok güldüm ama işte insan korkuyor genede:KK9:

hapşırığını tutmadığın sürece bir zararı yok bence de.ben de haşırınca göbeğimi tutuyorum istemdışı olarak sanki bi işe yarayacakmış gibi, annelik işte :))

benimde zaman zaman kasıklarımda böle sızlama oluyo adet agrısı gibi değil daha az bi sızı ama adet olucam heralde diye tuvalete çok koştum bende eşime her seferinde kasığım ağrıyo diyorum adet mi olucan yoksa diyo..
kızlar birde merak ediyorum sizin kaçıncı denemenizde oldu?

biz yaklaşık 7 yıllık evliyiz ve ilk denememizde tuttu,biz de çok şaşırdık bu kadar çabuk beklemiyorduk :)

selam kızlar bende ekim annesi olacağım inşallah aranıza yeni katıldım ve ilk bebeğim. Size sormak istediğim bebişim 6 hafta 3 günlük olmasına rağmen daha bulantı kusmak vs gibi hiçbir değişiklik yok sadece çok fazla şişkinlik oluyor buda beni korkutuyor sizce normalmi deneyimi olanlar varsa yardımcı olabilirmi acaba birde çok heycanlıyım bu hafta ilk defa tanışacağız bebişimle herkese hayırlı günler...............

canım ben 7+4 üm bende de daha hiç bir belirti yok,hiç olmayabilir de zaten telaş yapma.ama tedirgin olmakta haklısın çünkü ben de cts gittim doktora o güne kadar ben de senin gibiydim ta ki bebişimin kalp atışlarını görünceye kadar :)) bende de sadece şişkinlik var,zaman zaman da kabızlık onun haricinde hiçbirşey yok.merak etme yani bebişin iyi :)

arkadaslar valla napcaz bıleıyorum ıstahlı ınsan ben ıstahım yok zorla yıyorum bıseyler ya.mıdem bulanıyor ama kusamıyorum.
halsızlık aldı basını yuruyor erkenden uyumalar hamılelıgımın keyfını soyle cıkaramadım ohh be hamıleyım anne olucam dıye her tarafa dogru duzgun gulucukler dagıtamadım:)
su uc ayı bı atlatsak nasıpse saglıkla ınsallah o zmn kendımıze gelecez ınsallahhh.
hakıkaten hamılelıkte bayanlarında erkeklerınde ısı zor adam otur uyuma ya konusalım dıyo oturuyorum ama yuzumde renk yok ıyı ıyı yat sen en ıyısı dıyor valla):
benm bırde ıkız doktorum sen tek geblıklerden daha zor yasarsın hamıslıgı dedı bakalım kısmet:)

halsizlik çok kötü oluyo yaa:KK43: işte hep uyumak istiyorum.müşteriler garip garip bakıolar beş karış suratla konuştuğum için:KK1: akşamları yemekten sonra hemen uyumak istiyorum. gözlerim resmen kapanıo. çok komik oluo halim:) eşimde aynen bakıo yapcak bişi yok yat uyu diyo..böyle geçicek 9 ay anlaşıldı dio:) napalım.. bebişlerimiz sağlıkla sıhhatle gelsinde..

Son düzenleme:
slm kizlar bende ekim annesi olucam kismetse 2. kez anne olucam allahin izniyle dun kan testinde ogrendim degerim henuz cok dusuk hafta ici dr gitmryi dusunuyorum hayirlisiyla burda guzel paylasimlarimizin olacagina inaniyorum su an icin azra ara gelicem pc bozuk ins yakinda sik dik gelirim topige

merhaba ekim anneleri cumartesi günü doktora gittim. Ultrasonda kesemin şeklinin çok düzgün olduğunu gördük. İçinde embriyoyu gördük.Embriyonun boyu 2.3 mm dedi ,embriyonun boyuna bakarak geç yumurtlama var dedi normalde cumartesi günü 6+2 idim ama doktor ultrasona göre 5+5 sin dedi. Kesenin az yakınında 0.5 cm yani 4 mm kadar kan pıhtısı görüldü. Kanamamın olup olmadığını sordu. Olmadığını söyleyince vücut kendi kendine yok edebilir dedi. Çok açık renkte sarı renkli akıntımın olduğunu söyledim. Normal dedi. Daha önce gittiğim doktor iğne falan vermişti. Hiç birşey kullanma dedi sadece decavit diye bir vitamin verdi. Acaba o kan pıhtısı zarar verir mi? Kalp atışını da henüz duyamadık haftaya gel dedi benim durumum ile ne dşünüyorsunuz hanımlar?

kızlar göğüsleriniz ne alemde acıyolar mı diye sorcaktım yazmışsınız siz de. dayanılmaz oluyor bazen ağlayasım geliyor sızısından ya.

midem bulanıyor, göğüslerim sızlıyor ,hiç keyfim yok ,çalışasım yok ya. hamilelik sürecini keşke evde geçirebilseydim :KK43:(

X