2012 Ekim Anneleri

kızlar yarın doktora gidiyorum randevu alamadım ama sabah erken gideceğim 10 kişi kontenjan var öyle gidince. bana şans dileyin inşallah işim rast gider de doktorumu görebilirim ve keseciğimi görüp kalbini duyabilirim..:nazar:

kızlar öleceğim midemin yanmasından ekşimesindennnnn
göğüs kafesime ateş yakmışlar sanki boğazlarıma doğru
ağzımdan zehir geliyorrr
ne yapmam lazımmm:KK43:

zeynep bende okurum arkadaşım bana özelden msjla hatırlat lütfen
cnm merhaba ilk gebeliğimde bendede çok oluyodu mide yanması ben lokum yiyodum çok iyi geliyo ve tuzlu krekerler bilgin olsun :))
canım okursan çok mutlu olurum 21 şubat salı günü okuyabilir misin ismim emine bu arada
tabilki cnm seve seve ama lütfen banada hatırlat olurmu :)) allah sağlıklı sıhhatli bir bebiş nasip etsin inşallah :))
hayırlı olsunn..tebrik ederimm...
çok saol cnmm umarım hep birlikte sorunsuz atlatırız bu dönemi ve kavuşuruz bebişlerimize :))
kızlar yarın doktora gidiyorum randevu alamadım ama sabah erken gideceğim 10 kişi kontenjan var öyle gidince. bana şans dileyin inşallah işim rast gider de doktorumu görebilirim ve keseciğimi görüp kalbini duyabilirim..:nazar:

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah :))

kızlarr bende kan vermeye gidiyorum idrarda çıktı umarım kandada çıkar ve mutlu eder meleğğim beni :))

adetınden kacgun önce test yaptın canım
canım ben adetimden 4 gün önce test yaptım. idrarda çift çizgiydi. ben biraz sabırsızımda:KK1:
iyi akşamlar arkadaşlar bende erken öğrenenlerdenim şu anda 4. haftasında yarın adet günüm normalde beta hcg yaptırdım cumartesi:16.6
pazartesi:53.25
bugün:160.15
değerler doktor sadece pazartesiistemişti bugünde ben merakımdan yaptırdım ilk öğrendiğinizde değerleriniz kaçtı bilen varmı
bana çok küçük geldi doktorum çok hıızlı gelişiyor ikiz olabilir dedi hayırlısı 10 gün sonra gidicem tekrar
değerini bilen varsa haftasını ve değeri söylerse sevinirim merak ediyorum
canım hayırlı olsun..ben ilk öğrendiğimde reglimden 4 gün önce işte 7 şubatta,61,24 tü. 9 şubatta bidaha yaptrıdım.116 çıktı. geçen cumartesi gittim doktora bişi söylemek için erken dedi ikiz olması ile ilgili filan dedi. ama artışların iyi dedi. 25inde görüşelim dedi. ben dün yine beta yaptırdım. meraktan:KK1: e korkuda var tabi doktora ikinci kez gidene kadar bi aksilik çıkmasın diye.. dünde 550 çıktı.
inşallah herşey yolunda gider tatlım:KK16:
kızlarr bende kan vermeye gidiyorum idrarda çıktı umarım kandada çıkar ve mutlu eder meleğğim beni :))

hadi hayırlı haberlerle dön güzelim..:KK31:

günaydın arkadaşlar bende bu hafta cumartesi gideceğm doktora acaba kalp atışı duyulur mu merakla bekliyorum. sarı renkli çok kokulu olmayan akıntım devam ediyor. mide bulantım her zaman değil arada oluyor...

selam kızlar bende artık aranızdayım dün sabah idrar testinde 2. silik çizgiyi görmem üzerine akşam kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif
beta hcg 40 çıktı biz zaten ilk kez 13 önce korunmayı bıraktık hemen tutmuş acelesi var bizimkinin :) allah herkeze nasip etsin inşallah.

arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz adım emine bu arada
canm allah niyetini kabul etsin bende okurum bana söyle ne zaman okunacağını....

allah razı olsun canım 22 şubatçarşamba günü sana uygun mu ben yine özelden msj atarım inşallah
sendende razı olsun rabbim cnm ne demek okuruz tabiki.Rabbim sanada nasip etsin inşallah..
çok sevindim maşallah :nazar:
allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inş..
saol cnm benim hepimizin inşallah
cnm merhaba ilk gebeliğimde bendede çok oluyodu mide yanması ben lokum yiyodum çok iyi geliyo ve tuzlu krekerler bilgin olsun :)
saol cnm allah razı olsun.Dün ölüyodum yanmadan resmen yaaa
bugün daha iyi gibiyim ama çok iştahsızım kızlar sizde öylemisiniz..
bi kahvaltıda ekmek arası yiyorum öğlen akşam hiç bişi yiyemiyorum ekmekte yiyemiyorum

leyla tebrikler hayrlı olsun hamileliğinnn
benim adetten 1 gün sonraki ilk betam 79.63 çıktığında çok korkmuştum çok düşük bi değer die.maşallah siz seviniyosunuz ne güzel.ben telaş yapmışım:)

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz adım emine bu arada

bende okurum ama ne zaman okumam gerektiğini yazarsannnn:KK49::KK49::KK49::KK49:

selam kızlar bende artık aranızdayım dün sabah idrar testinde 2. silik çizgiyi görmem üzerine akşam kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif
beta hcg 40 çıktı biz zaten ilk kez 13 önce korunmayı bıraktık hemen tutmuş acelesi var bizimkinin :) allah herkeze nasip etsin inşallah.

hadi gözün aydın güzelim..:KK16: allah hayırlısı ile kucağına almanı nasip etsin canım:KK16:

X